Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 40772 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu an görünen o ama ne yapsalar boş düşecekler filan demişsin ara transferde gelecek ekstra 1 oyuncu bile ligimizde bazı şeyleri değiştiriyor birde düşman camia gibi bahsediyorsun antep ,kayseri,Kasımpaşa ,rize için temennide bulun adana takımları camia olarak her zaman bize yakın olmuşlardır.

ben onu espiri mayetinde yaptım :)

Çevrimdışı Tolga

Bizim yaşadıklarımızın benzerini yarın Osmanlı'ya da yaşatabilirler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim yaşadıklarımızın benzerini yarın Osmanlı'ya da yaşatabilirler.
Maç Ankara da oynanacak olduğundan biraz zor o iş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Maç Ankara da oynanacak olduğundan biraz zor o iş.
İç saha dış saha farketmez yapmak istedikleri zaman heryerde yaparlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İç saha dış saha farketmez yapmak istedikleri zaman heryerde yaparlar.
Aynen hem osmanlı hem fener tur atlar umarım, Belçika'yı geçme şansımız var mı ?

Çevrimdışı Tolga

Aynen hem osmanlı hem fener tur atlar umarım, Belçika'yı geçme şansımız var mı ?
Onu bilmiyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İhsallah aynı hakem hatalarını fenerde yaşar ozaman nasıl oluyormuş görücem yarın feyenoordluyum onlar tabi hakemi arkasına alsa bile farka gitmez herkes k*ev gibi
satılık değil belki bu umut 3-4 farklı kazanması mutlu eder :akuma:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Osmanlıya başarılar yarın umarım sahadan siler rakibi avrupada bundan sonra destekledigim kulüpler konya,osmanlı,başakşehir digerlerinin her macını
hakem hatasıyla geçmesini diliyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu Sow'un adam gibi bir teknikle attıgı gol yok sacma sapan goller atıyo. Kıcına basına ayagına değiyo atıyo. Sonra Sow büyük golcü

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İhsallah aynı hakem hatalarını fenerde yaşar ozaman nasıl oluyormuş görücem yarın feyenoordluyum onlar tabi hakemi arkasına alsa bile farka gitmez herkes k*ev gibi
satılık değil belki bu umut 3-4 farklı kazanması mutlu eder :akuma:

Bırak gidebildikleri yere kadar gitsinler .
Gitsinler ki geniş(!) kadrosu yorulsun ligden kopsunlar .

Çevrimdışı atalay

15/16 sezonu öncesi 'transfer şampiyonu' olarak Osmanlıspor'u göstermiştim. Bugünkü başarıları tesadüf değil. Özellikle bu transferlerin arkasında olan Jurgen Röber'i kutlamak gerek.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 11:54:56 atalay ]

Çevrimdışı LuceGel

1-1 devam eden maçta bizim yaşadığımız penaltı ve kırmızının değişik versiyonu ve maçı kazanan Trabzon hakem özgür yankaya rol model İskoç hakem bu kadarınada pes  :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

1-1 devam eden maçta bizim yaşadığımız penaltı ve kırmızının değişik versiyonu ve maçı kazanan Trabzon hakem özgür yankaya rol model İskoç hakem bu kadarınada pes  :claps:
Riza calimbaya sorsunlar

Çevrimdışı LuceGel

Riza calimbaya sorsunlar
Ismail kartalada sormak lazım fenerdeyken hakem verdiyse doğrudur diyordu Rızanın söylediklerine inanmak istemiyorum  :s20:

abi şöyle düşün :)

Akyazı açılacak ya malum olay çıkmasın (Malum Kişi)  efendi rahat rahat gidip gelsin. :)

Çevrimdışı mylife1903

abi şöyle düşün :)

Akyazı açılacak ya malum olay çıkmasın (Malum Kişi)  efendi rahat rahat gidip gelsin. :)

Yahu biZim insan balik hafizalidir, unuttular bu maci

Çevrimdışı mylife1903

Hep diyorum ya basaksehirin ipini anadolu takimlarinin ezik hocalari kesecek, diye

BUyrun,

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 0-0 eşitlikle sonuçlanan Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligin geçen haftasında oynanan Adanaspor-Gençlerbirliği maçında kötü oynarken kazanmayı bildiklerini söyleyen Özat, “İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Geçen hafta konsantrasyon kaybı yaşamıştık. Geçen hafta kötü oynarken de kazanmayı bilmek önemliydi. Bugün buradan puanla ayrıldık diye söylemiyorum. Biz de onlar kadar iyi bir takımız. Eksiğimiz var, eksiğimiz özgüven. Diğer oyuncularımız Stancu ve Rantie de gelirse biz de bu ligde en az onlar kadar iş çıkarabileceğimiz biliyoruz. İki takım da iyi mücadele etti. Bu lig böyle içeride ve dışarıda alacağınız her puanın önemi var. 4 maç oldu, 2 galibiyet, 2 beraberlik, en önemlisi gol yememek” şeklinde konuştu.

Basaksehir kisisel masturbasyon malzemesi olacak, anadolu takimlari icin

Ayni yillarca bizim hakemlere malzeme oldugumuz gibi, bakin buyuk takimi korumuyoruz biz, diyebilmek icin yillarca anamizi aglatti herifler. Simdi basaksehir dusunsun ayrica devre arasina 8-9 puan geride girecek buyuk takimi da malzeme yapar bu federasyon ve hakemler.

Çevrimdışı LuceGel

PTT 1. lig boluspor 1994 lü Emre kılınç sol ayak iki kanatta etkili haziranda sözleşmesi bitiyor çok süratli etkili boluyu sürükleyen oyunculardan(şef scout M.Albayrak belki okur)  :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

Çok çetin ve zevkli bir maç olacak tahmini skorum Antalya 2-1 kazanacak.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 18:32:12 LuceGel ]

Çok çetin ve zevkli bir maç olacak tahmini skorum Antalya 2-1 kazanacak.

antalya saplar.

Çevrimdışı LuceGel

Onu bizde biliyoruz skor alalım :icool:

bilmem içime hiç skor doğmuyor ama hadi adet yerini bulsun 2-1 diyeyim :D

Çevrimdışı Bishamon

Etiketler: