Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 40601 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Riad Bajic (Konyaspor)                     8 Gol

Cenk Tosun (BEŞİKTAŞ)                        7 Gol

Abdou Razack Traore (Karabükspor)                            7 Gol

Robin Van Persie (Fenerbahçe)                       6 Gol

Eren Derdiyok (Galatasaray)                     6 Gol
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

14. Hafta'nın Maçları

9 Aralık Cuma

20.00  Trabzonspor - Adanaspor

10 Aralık Cumartesi

16.00  Çaykur Rizespor - Kasımpaşa

19.00  Gençlerbirliği - Başakşehir

19.00  BEŞİKTAŞ - Bursaspor

11 Aralık Pazar

13.30  Karabükspor - Alanyaspor

16.00  Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor

19.00  Konyaspor - Kayserispor

19.00  Galatasaray - Gaziantepspor

12 Aralık Pazartesi

20.00  Antalyaspor - Fenerbahçe
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl1903

Türkiye de ilk önce teknik direktörler gidiyor. Asıl gitmesi gerekenler dururken. İnşallah yüklü tazminat almıştır. Klüplerin ağzı yanmadan bu saçmalıktan vazgeçmeyecekler...
Ülke futbolunda sistem olmayınca başarılı veya başarısız olsun ilk günah keçisi teknik direktörler oluyor.Yakın zamandan örnek İbrahim Üzülmez ne suçu vardı da  görevinden ayrıldı keyfi iş yapılıyor maalesef bu ülkede böyle de gider.

Çevrimdışı Çağatay

Niye gs nin maci pazar da bizimkisi cumartesi ?
Hee ama dogru ya unutmusum gs nin avrupa maci vardı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok boş konuşuyorsun küme düşme hattının 5 puan gerisinde bir takım devre arasında gelecek 2-3 oyuncu bütün sıralamayı değiştirir. :bandit:

abi kusura bakma sen şuanda ki durumu görüyorsun ben ileriyi de görüyorum :)

Üzgünüm adanspor bu ligde tutanamaz bak karabük tutunur alanya da tutuncak :)

Kayseri,adanaspor 2'sinin küme düşmesi garanti gibi birşey :)

Çevrimdışı cursedofdragon

14. Hafta'nın Maçları

9 Aralık Cuma

20.00  Trabzonspor - Adanaspor MS 1

10 Aralık Cumartesi

16.00  Çaykur Rizespor - Kasımpaşa MS 1

19.00  Gençlerbirliği - Başakşehir MS 1

19.00  BEŞİKTAŞ - Bursaspor MS 1

11 Aralık Pazar

13.30  Karabükspor - Alanyaspor MS 1

16.00  Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor MS 2

19.00  Konyaspor - Kayserispor MS 1

19.00  Galatasaray - Gaziantepspor MS 1

12 Aralık Pazartesi

20.00  Antalyaspor - Fenerbahçe MS 0

Çevrimdışı Kalyoncu

Eskişehirspor tarih oluyor. 40 futbolcu alacakları için TFF ve Fifaya başvurmuş. Böyle bir camia nasıl bu hale gelir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Antalya Fener maçı bu haftaki tek beklentim, geri kalan maçlar bitmesi gerektiği gibi biter.

Çevrimdışı Kuntz

Niye gs nin maci pazar da bizimkisi cumartesi ?
Hee ama dogru ya unutmusum gs nin avrupa maci vardı

Adamlar Avrupa fatihi, o yüzden fikstürün onlara göre düzenlenmesi mantıklı sonuçta ülke puanı kazandırıyorlar bize. Yoksa şampiyonumuz ön eleme falan oynamak zorunda kalır maazallah. Bu konuda hassas olmamız lazım.

Çevrimdışı Çağatay

Adamlar Avrupa fatihi, o yüzden fikstürün onlara göre düzenlenmesi mantıklı sonuçta ülke puanı kazandırıyorlar bize. Yoksa şampiyonumuz ön eleme falan oynamak zorunda kalır maazallah. Bu konuda hassas olmamız lazım.

doğru diyosun onların uefa kupası var

sanırım türkiye kupası maçları sebebiyle fikstürleri sıkışmasın diye yapıyorlar
çocuklar 3-4 günde bir lig+kupa maçına çıkacaklar yorulmasın yavrucaklar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

abi kusura bakma sen şuanda ki durumu görüyorsun ben ileriyi de görüyorum :)

Üzgünüm adanspor bu ligde tutanamaz bak karabük tutunur alanya da tutuncak :)

Kayseri,adanaspor 2'sinin küme düşmesi garanti gibi birşey :)
Şu an görünen o ama ne yapsalar boş düşecekler filan demişsin ara transferde gelecek ekstra 1 oyuncu bile ligimizde bazı şeyleri değiştiriyor birde düşman camia gibi bahsediyorsun antep ,kayseri,Kasımpaşa ,rize için temennide bulun adana takımları camia olarak her zaman bize yakın olmuşlardır.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskişehirspor tarih oluyor. 40 futbolcu alacakları için TFF ve Fifaya başvurmuş. Böyle bir camia nasıl bu hale gelir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olamaz olmamalı birileri destek çıkmalı es ese

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu an görünen o ama ne yapsalar boş düşecekler filan demişsin ara transferde gelecek ekstra 1 oyuncu bile ligimizde bazı şeyleri değiştiriyor birde düşman camia gibi bahsediyorsun antep ,kayseri,Kasımpaşa ,rize için temennide bulun adana takımları camia olarak her zaman bize yakın olmuşlardır.
Adana demir çıksın Adana düşsün bence böyle daha iyi olur abi

Çevrimdışı mylife1903

Taraftari olan sehir takimlarina destek verilmeli.
Eskisehir
Goztepe
Karsiyaka
Adana demirspor aklima ilk gelenler

Kayserinin stadi guzel dusmese de olur
Kasimpasa dusmesin
Rize dusmesin
Akhisar adana ve alanya dussun diyecem ama alanya iyi takim dusmez.

Çevrimdışı LuceGel

Adana demir çıksın Adana düşsün bence böyle daha iyi olur abi
Adana kalsın Kayseri düşsün Adana demir çıksın   :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O da olumlu abi Kayserinin bende düşmesini istiyorum zaten

Çevrimdışı mylife1903

Haha iki tane kombine alirsin, 4 buyukler maci bursa maci ustune de iki tane adana derbisi iyi fikir. Simdiyi bilmem ama eskiden adanada besiktasli cokdu son yd devri sonrasi bilmiyorum ergenler hangintakimli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Taraftari olan sehir takimlarina destek verilmeli.
Eskisehir
Goztepe
Karsiyaka
Adana demirspor aklima ilk gelenler

Kayserinin stadi guzel dusmese de olur
Kasimpasa dusmesin
Rize dusmesin
Akhisar adana ve alanya dussun diyecem ama alanya iyi takim dusmez.
Kasımpaşa neden düşmesin, kayserinin stadı güzel olsa ne olacak bin kişi gitmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Kasımpaşa neden düşmesin, kayserinin stadı güzel olsa ne olacak bin kişi gitmiyor.
Yahu @Mehmet Ali C. Ne yazayim. Turkiyenin bu durumunda dollar almis basini giderken kasimpasa ile rize gibi kutsal topraklar kume dusurulur mu, yazayim. Yazmayayim.

Ankaragucunun 1. Lige cikmasi gibi bi khk kume dusme kaldirilir lig 20 takimla oynanir

Çevrimdışı LuceGel

Haha iki tane kombine alirsin, 4 buyukler maci bursa maci ustune de iki tane adana derbisi iyi fikir. Simdiyi bilmem ama eskiden adanada besiktasli cokdu son yd devri sonrasi bilmiyorum ergenler hangintakimli
Süper ligde adana derbisi izlemeyeli çok oldu olsa dadından yenmez :) Adanada Beşiktaşlı oldukça fazla yd döneminde gs liler arttı ama azımsanmayacak kadar şehir takımlarının taraftarı var şehir dışı takımlarından en çok Beşiktaşımızı destekler severler baya hareketli yani anlayacağın şehir dinamikleri.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2016, 18:57:34 LuceGel ]

Çevrimdışı tangaz

bu coğrafyada cincon kadar kollanan takım yoktur. mason totoşlar her türlü işlerini görüyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu mason totoşları kollaya kollaya bi taraflarını yırtıyorlar yıllardır. heriflerin maçı pazar bizimkisi c.tesi şaka gibi walla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

gs

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

bu coğrafyada cincon kadar kollanan takım yoktur. mason totoşlar her türlü işlerini görüyorlar.
Fa$o gs

Çevrimdışı Berat

Menfaatleri doğrultusunda sürekli saf değiştirirler. Bence kollanmaları uzun bir süre daha devam edecek.

Etiketler: