Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 39403 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alanya'dan umutluyum düşmeyecekler bence bu sene. Bu arada Emre Akbaba dikkatimi çekiyo.
Benimde vagner love dikkatimi çekiyor, adam gol atamıyor diye imama götürdüler :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Hamza nasıldı acaba bu akşam? Geçen sene Vodafone Arenada orta sahada  yanlış verilen taç kararına şov tepkisini hatırlıyoruz.Eminim bugün Galatasaraya karşı da aynı agresiflikteydi!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benimde vagner love dikkatimi çekiyor, adam gol atamıyor diye imama götürdüler :evillol:

Dimçay'a soksunlar kendine gelirdi aslında :D Buz gibi su :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Hamza nasıldı acaba bu akşam? Geçen sene Vodafone Arenada orta sahada  yanlış verilen taç kararına şov tepkisini hatırlıyoruz.Eminim bugün Galatasaraya karşı da aynı agresiflikteydi!
süt dökmüş kedi gibidir kesin  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dimçay'a soksunlar kendine gelirdi aslında :D Buz gibi su :evillol:
4 5 sene önce suyun içinde masalarda oturmuştuk iyi hesap kitlemişlerdi :evillol: aklımda kalan tek dimçay anısı o köprülükanyona sokalım bence Çivi gibi olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

süt dökmüş kedi gibidir kesin  :D
Ben maçın yaklaşık yarısını izlemişimdir, hiçbir tepkisi yoktu; ruh gibi izledi maçı

Çevrimdışı raichu

Ben maçın yaklaşık yarısını izlemişimdir, hiçbir tepkisi yoktu; ruh gibi izledi maçı
sen bide 2 hafta sonra gör  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Levent çıkmış konuşuyor, iki haftadır yoktu özlemiştik. :) Çok gülüyorum ben bunlara  Mahmutta yakındır konuşur. :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada rbr leipzig 5.dk da 1 0 önde adı bizle anılan sabitzerin asistiyle

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada rbr leipzig 5.dk da 1 0 önde adı bizle anılan sabitzerin asistiyle
Sabitzer'in adı bizlemi anılıyomuş :)

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sabitzer'in adı bizlemi anılıyomuş :)
adı geçmiştide doğru olma olasılığı epey düşük   portodaki adamda yalan haber  bence

Çevrimdışı Mavi Tuna

Takımının oynadığı oyun kendi ruh hali ile yenilginin geleceği çok belliydi.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı OrhanAker

Gole bile sevinmedi adam gülümsemedi bile :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rb leipzig 3 1 önde kapatmış ilk yarıyı liderliklerini devam ettirecekler, mükemmel gidiyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Rb leipzig 3 1 önde kapatmış ilk yarıyı liderliklerini devam ettirecekler, mükemmel gidiyorlar

yeni leciester doğuyor :D

Çevrimdışı Berat

'NtvSpor özel' haberi Fb Sosa ile görüştü, sabır.

Çevrimdışı LuceGel

Gelmem ben Beşiktaşlıyım hayatın anlamı siyahla beyaz demiş. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Gelmem ben Beşiktaşlıyım hayatın anlamı siyahla beyaz demiş. :bandit:

Gelsin nasıl bir karakter olduğunu göstersin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelmez o adam

Çevrimdışı Mavi Tuna

Buyursun gelsin. Beşiktaş da ki ortamı mumla arar. O zaman da klüp için de terör estiriliyor diye kaçar gider.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hani biz takimdan gondersek sonra Fenere gitse bisey diyemezsin ama kendisi sacma bir bahaneyle, bizi zor durumda birakip kacip gittikten sonra fenere gelmesi (Hakaret Yasak)₅ olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hani biz takimdan gondersek sonra Fenere gitse bisey diyemezsin ama kendisi sacma bir bahaneyle, bizi zor durumda birakip kacip gittikten sonra fenere gelmesi (Hakaret Yasak)₅ olur.
Ben geleceğini düşünmüyorum, gelirse de başarılı olacağını düşünmüyorum eğer gelirse 3 m euro civarı bir maaşla gelir.

Çevrimdışı mylife1903

Ben geleceğini düşünmüyorum, gelirse de başarılı olacağını düşünmüyorum eğer gelirse 3 m euro civarı bir maaşla gelir.
Fb medyasi gucludur, sosa gelirse iyi algi yaparlar.
Mesela ben basin sozcusu olsaydim, caner ve gg ile cok pis hirpalardim fbyi.

Ufak ufak mesajlari verirdim, fbde de oynadim ben bu kadar tekme yemiyorduk, cok ilgin, hakemler de biraz degisik bakiyor, cok kolay kart cikartiyorlar, dedirtirdim ggye canak iki tane soruyla.

Evet, ggye katiliyorum fbde oynarken daha zor kart goruyordur, hakemlerin diyaloglari daha yumusakti, besiktasta oynayinca azarliyor gibi konusuyorlar, geriye donup bakinca fbde oynarken hakemlerin cok yardimci olduklarini soyleyebilirim, derdi caner erkin

Sonra fbliler oturup ugrassin, adamin gol diyoiiii sibop

Çevrimdışı Bishamon

Kweuke fenere saplar bir tane bugün

Etiketler: