Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 39202 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Çağatay

Başakşehir in bizim maça konsantrasyonu cok farkli olacaktir. Benfica macinin da sonucu bu maci etkileyecek. Zor bir seriye giriyoruz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı raichu

fener yensin mi istiyorsun yanılıyorsun hikmet baba fener'in vericek eline :D

Yok işin şakası bir yana o 2 idi yanlıç olmuş :D
bence de fenerin işi zor da bilmiyorum bi gaza geliyorlar gibi
yeneceğimizi bilsem şunları kadıköyde başakşehirle beraberliğe fitim ben  :D

Çevrimdışı Çağatay

Fb rize de kazanir iteklerler yine
Gs hic belli olmaz su anda buyuk baski var uzerlerinde. Kaybederlerse havlu atarlar.  Bursa bunu gorebilirse kazanabilir en kötü berabere biter.

Bizim is yaş malesef. Benfica maçı büyük efor sarfettirecek. Basaksehir macinda da ilk yarim saatte işi bitirmek lazim.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya o değilde Beşiktaş'ın basket maçını izlemekten dış dünya ile bağlantımı koparmıştım şimdi yeni yeni görüyorum :D

Gün geçmiyor ki bi ts maçında da olay olmasın :D

Yine neler neler olmuş havada uçuşan sarı kartlar :D

Yusuf'un kaleciye dokunmayışı kalecinin top'u yere çarptırışı ve gol'ün sayılmayışı :D

Dışardaki pozisyona penaltı verilmesi onurun kurtarması :D

Zeki'nin sakatlanan antalyalı oyuncuyu sırtına almak isteyip dışarı cıkarmak isteyişi daha neler oldu kim bilir :D

Çevrimdışı raichu

Fb rize de kazanir iteklerler yine
Gs hic belli olmaz su anda buyuk baski var uzerlerinde. Kaybederlerse havlu atarlar.  Bursa bunu gorebilirse kazanabilir en kötü berabere biter.

Bizim is yaş malesef. Benfica maçı büyük efor sarfettirecek. Basaksehir macinda da ilk yarim saatte işi bitirmek lazim.
şu nokta bu sefer sıkıntı olacak bence ama seyircinin gazıyla alırız umarım zor fikstüre giriyoruz cidden
pozisyonları artık değerlendirmek lazım adana da kaçanları benfica maçında da görüp kahrolmayız umarım

Çevrimdışı Çağatay

şu nokta bu sefer sıkıntı olacak bence ama seyircinin gazıyla alırız umarım zor fikstüre giriyoruz cidden
pozisyonları artık değerlendirmek lazım adana da kaçanları benfica maçında da görüp kahrolmayız umarım

Arena'da daha farkli herşey. Ilk yarim saat domine etmek zor değil. Zaten rakip topun arkasina geçip kontra pesinde olacak. Bloklara arasi mesafeye dikkat edersek zor mac olmaz. Lakin dedigim gibi benfica maçının "sonucu" önemli olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Napoliyle iyi mücadele ettik, Benfica maçında baskın bir oyun bekliyorum; Oğuzhan büyük maçta büyük oynar umarım.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

12. Hafta'nın Maçları

25 Kasım Cuma

20.00  Alanyaspor - Kayserispor

20.00  Galatasaray - Bursaspor

26 Kasım Cumartesi

13.30  Karabükspor - Gaziantepspor

16.00  Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa

19.00  Antalyaspor - Adanaspor

19.00  BEŞİKTAŞ - Başakşehir

27 Kasım Pazar

16.00  Gençlerbirliği - Trabzonspor

19.00  Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

28 Kasım Pazartesi

20.00  Konyaspor - Osmanlıspor

Kweuke yine Allah korusun trafik kazası falan geçirmez de oynarsa Fenere biner.

Gs-Bursa kolkola, biri sonradan biri doğuştan ... berabere biter.

Başakşehir mağlubiyet siftahını yapar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kweuke yine Allah korusun trafik kazası falan geçirmez de oynarsa Fenere biner.

Gs-Bursa kolkola, biri sonradan biri doğuştan ... berabere biter.

Başakşehir mağlubiyet siftahını yapar.
Olabilecek en güzel senaryoyu söylemişsin :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Olabilecek en güzel senaryoyu söylemişsin :)

bi sefercik de bize gülsün kader ne olacak be  :evillol:

başakşehirde 1 kişi sarı kart görmez, fener kalecisi yere yatmadan cimbomu yener  :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 23:04:53 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi sefercik de bize gülsün kadar ne olacak be  :evillol:

başakşehirde 1 kişi sarı kart görmez, fener kalecisi yere yatmadan cimbomu yener  :bandit:
Bence biz kazanırız da fener takılmaz artık, onlarıda kadıköyde yenmek şart oldu

Çevrimdışı raichu

bi sefercik de bize gülsün kadar ne olacak be :evillol:

zaten şu konuda nötr olsa şansımız bak pozitif bile demiyorum negatif olmasa yeter
uuhhhuuu sabahlar olmasın ondan sonra  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

zaten şu konuda nötr olsa şansımız bak pozitif bile demiyorum negatif olmasa yeter
uuhhhuuu sabahlar olmasın ondan sonra  :D

hakkaten öyle nötr olmak bile yeter bize en çok Taliscasızlık koydu adam leblebi gibi sıralıyodu sakatlandı, caner muz ortaları sıralıyordu tak sakatlandı, tosic iyi dedik o da tam iyileşemedi valla bu sene de böyle şampiyon olacaz herhalde  :evillol:

Bence biz kazanırız da fener takılmaz artık, onlarıda kadıköyde yenmek şart oldu

ben zaten onu yüksek ihtimal görüyorum bu sene yine 2. dakikada olmadık bir faul çalıp da gol yedirmezlerse kesin alıyoruz.

fener ondan sonra dağılır hele bi zorya yense bunları kadıköyde o zaman görücez bakalım  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Trabizon bitik.

son 2 yıldır hakemler tarafından en çok mağdur edilen takım olabilirler, yalan yok. ama şu anki tablolarının açıklaması da yok. bu sezon hakem hataları yüzünden kaybettikleri 3-4 puan eklesek dahi camianın içinde bulunduğu durumu açıklamaya yetmiyor. N'diaye ve Suk forvetten başka herşeye benziyor. Iorfa bile daha kabiliyetlidir bunlardan. Orta saha ve defans desen yerlerde. Yusuf Erdoğan falan sadece bizim maçta oynadı, yoksa o da bitik. Mehmet Ekici (ki bizim kadroda en fazla yedek olur) ve Onur (ki o da bu formu ile 3 büyüklerin hiçbirinde 11 oynayamaz) büyük takım oyuncusu yok. Valla arka arkaya 3-4 maç kazanamazlarsa (hayvan gibi zor bir fikstürleri var) bu yıl anca kulisleri ile kümede kalırlar.

Takımları siyasetin çok içinde. Tamam, kabul ediyorum ülkenin şu anki ikliminde tüm takımlar siyasetten az ya da çok faydalanıyor. TS ise ayrı bir pozisyonda, siyasetin göbeğindeler. Yönetim kurulu seçimlerinden oyuncu transferlerine kadar her şeye siyaset yön veriyor. Bu da camiayı bir hedefe yönlendirilememesine yol açıyor. Sadri Şener iyi kötü bu dengeyi sağlıyordu. Fatih H. ve Muharrem Usta ise maalesef bundan sıyrılamıyor. Usta'nın ekonomik hamleleri dışında net bir katkısı yok takıma. Kesin biz çözüm bulmaları şart. YOksa yeni stadları da (ki standart TOKİ stadları dışında çok daha iyi bir yapı) arada mundar olacak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

klinsmann kovulmuş riekerinkin yerine hemen atlar cincon tabii jurgen evet derse
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

klinsmann kovulmuş riekerinkin yerine hemen atlar cincon tabii jurgen evet derse
Iyi olur

Çevrimdışı atalay

Bu da Bundesliga'nın bir diğer namağlup takımı Leipzig'in alan oyunundaki başarısı. Rakipten her noktada daha kalabalıklar.

[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2017, 14:23:21 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gol Krallığı

Cenk Tosun (BEŞİKTAŞ)                        7 Gol

Abdou Razack Traore (Karabükspor)                            6 Gol

Riad Bajic (Konyaspor)                     6 Gol

Robin Van Persie (Fenerbahçe)                       6 Gol
Cenk penalti ata ata Gol krali olacak galiba :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ya o değilde Beşiktaş'ın basket maçını izlemekten dış dünya ile bağlantımı koparmıştım şimdi yeni yeni görüyorum :D

Gün geçmiyor ki bi ts maçında da olay olmasın :D

Yine neler neler olmuş havada uçuşan sarı kartlar :D

Yusuf'un kaleciye dokunmayışı kalecinin top'u yere çarptırışı ve gol'ün sayılmayışı :D

Dışardaki pozisyona penaltı verilmesi onurun kurtarması :D

Zeki'nin sakatlanan antalyalı oyuncuyu sırtına almak isteyip dışarı cıkarmak isteyişi daha neler oldu kim bilir :D
Adamlar isyan etmekte hakli

Bütün hatalar onlari buluyor 2 senedir katlediliyorlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Önce Großkreutz sonra Sigthorsson. Maliyete bak.

boşver bize mi giriyor :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Sigtorsona ne olmus?
Karizma adamdi

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: