Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38637 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi COB

Biliç'in West Ham'i iki sefer öne geçmesine rağmen 3-2 kaybetti. Işin enteresan tarafi 2-1 önde olduklarinda dakika 89 du. Bu size birşeyler hatirlatiyor olsa gerek...

Çevrimdışı Kalyoncu

Benfica ilk yarıdan 3 atmış cervi,pizzi,mitrioğlu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

Ben Arfa :

" De Jong, bacağımı kırdığında enfeksiyon yüzünden bacağımı kesebilirlerdi. Lanet o... çocuğu benden özür bile dilemedi."
gelip şovunu yapmalı intikamını sahada almalı...  :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Atlético'nun son 3,5 yılda 3 farkla kaybettiği dört maç var. Üçü Real Madrid'e karşı | ¡Hala Madrid!

Çevrimdışı Kalyoncu

Atlético'nun son 3,5 yılda 3 farkla kaybettiği dört maç var. Üçü Real Madrid'e karşı | ¡Hala Madrid!
5 dakika önce baktım 3-0 olunca alla alla Atletico üç gol kolay kolay yemez bir bakayım dedim. Diğeride Osasuna olması lazım Atletico'nun 3 gol yediği maçta pek yok farkdan ziyade. Valencia, Real, Osasuna, Olympiakos.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğlan dayıya, Atletico Hala'ya diyip kaçıyorum :evillol:

@atalay Bu arada Hala ne demek cimbom gibi bişey değil di mi?
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 01:20:46 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı atalay

Evet, Osasuna. İki farklı mağlubiyetleri bile az. @Kalyoncu | Madrid'e özgü bir ünlem ifadesi. Go Go (Real) Madrid, ileri (Real) Madrid! gibi. Etimolojisinin ise Fransızca "Allez!" (git) veya Arapça "Hala" kelimeleri olduğu düşünülüyor. Fakat 'H' sesinden dolayı ifade edilişi farklı. Ayrıca çıkış noktasının yelkenli gemilerde denizcilerin bağırması sesi (acele edin!) olduğu da düşünülüyor. @Yusuf Tekeli 
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 08:54:19 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ok: :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet, Osasuna. İki farklı mağlubiyetleri bile az. @Kalyoncu | Madrid'e özgü bir ünlem ifadesi. Go Go (Real) Madrid, ileri (Real) Madrid! gibi. Etimolojisinin ise Fransızca "Allez!" (git) veya Arapça "Hala" kelimeleri olduğu düşünülüyor. Fakat 'H' sesinden dolayı ifade edilişi farklı. Ayrıca çıkış noktasının yelkenli gemilerde denizcilerin bağırması sesi (acele edin!) olduğu da düşünülüyor. @Yusuf Tekeli

Teşekkürler :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

saat 14:30'da trtspor'da eskişehir-yeni malatya maçı var izlemek isteyenler için :)

Yeni stadında eskişehir'in :)

Güzel maç olucak bence :)

Çevrimdışı Karabay

saat 14:30'da trtspor'da eskişehir-yeni malatya maçı var izlemek isteyenler için :)

Yeni stadında eskişehir'in :)

Güzel maç olucak bence :)
malatyama başarılar :)

ozan tufan tesislerden basmış çekmiş gitmiş :D

Maç kadrosunda değilmiş kim oynucak bu fenerin orta sahasında :D

Çevrimdışı raichu

ozan tufan tesislerden basmış çekmiş gitmiş :D

Maç kadrosunda değilmiş kim oynucak bu fenerin orta sahasında :D
ismael oynasın joker gibi adam  :D
nasıl kaçırdık öyle bir adamı anlamıyorum  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı raichu

sorma yav adamlar stat açmış ciddiye almışlar.
bizimki de 2. yarıya açılır artık relax  :bandit:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fırat saçmaladı yine, gerçekten kötü hakem.

Çevrimdışı LuceGel

Fırat tetikçiliğe devam ediyor acilen hakemliği bıraktırmak lazım. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Bishamon

Stadyum fena değilmiş bu arada ama yeni yapılan tüm stadyumlar birbirne benziyor

Etiketler: