Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38684 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bjk tv sifreli mi tvde, biss key felan olmuyo mu ?

Çevrimdışı Bishamon

Bjk tv sifreli mi tvde, biss key felan olmuyo mu ?

İnternetten izleyebilirsin

Çevrimdışı EMİR EMRE

İnternetten izleyebilirsin

Misafirlikteyim tuh :( ne yapalim gonuller bir olsun

Çevrimdışı Berat

Ozan the Conquerer derbiye yetişecekmiş, bizim derbide oynasın Lens'in yerine :D

Çevrimiçi 38life

Kjaer sakatlanmış diyorlar ama videoda pek birşeyi yokmuş gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Bishamon

Muslere yine sağ tarafından gol yedi :D

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı atalay

Sevilla'dan muhteşem comeback. Yalnız ikinci ve üçüncü golde A Coruña'dan Albentosa resmen uyudu. 17 ay deplasmanda maç kazanamayan Sevilla'nın son 4 deplasmandaki 3'üncü galibiyeti.

Çevrimdışı atalay

Leipzig oyun merkezini önde kurup, rakibi sürekli geriye iterek oynamaya çalışıyor. Forsberg'in yetenekleri kısıtlı sanılabilir
ama aldığı rol, oyun içi ve skor katkısı çok değerli. Dün attığı gol dışında galibiyet golünde yaptığı ortanın kalitesi de çok iyiydi.

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 18:00:50 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Leipzig oyun merkezini önde kurup, rakibi sürekli geriye iterek oynamaya çalışıyor. Forsberg'in yetenekleri kısıtlı sanılabilir
ama aldığı rol ve oyun içi ve skor katkısı çok değerli. Dün attığı gol dışında galibiyet golünde yaptığı ortanın kalitesi de çok iyiydi.

Yousuf poulsende bayağı iyi bir oyuncu

Çevrimdışı atalay

Yousuf poulsende bayağı iyi bir oyuncu

O boya göre epey seri. Keita, Werner ve Sabitzer de önemli parçalar.

Çevrimdışı tangaz

O boya göre epey seri. Keita, Werner ve Sabitzer de önemli parçalar.

sabitzeri bizim kanada düşünüyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

sabitzeri bizim kanada düşünüyorum  :bandit:
abi bize sabitser printer degil scanner lazim

Çevrimdışı tangaz

abi bize sabitser printer degil scanner lazim

scannerin renkli scanini  forvete SB olanını defansa düşünüyorum @mylife1903 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu el spastiko derbisinde kartlar havada uçuşsun bol sakatlık olsun berabere bitsin :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu el spastiko derbisinde kartlar havada uçuşsun bol sakatlık olsun berabere bitsin :D
3 3 bitsin 2 kırmızı olsun Gs'den fenerdende 1 kırmızı

Çevrimdışı atalay

Düşüncenin karşılığının olacağını sanmıyorum. @tangaz Leipzig'in asıl cevherlerinden biri de stoper Orban.

Çevrimdışı tangaz

Düşüncenin karşılığının olacağını sanmıyorum. @tangaz Leipzig'in asıl cevherlerinden biri de stoper Orban.

ikisini de alalım  :bandit:
@atalay

Çevrimdışı tangaz

ronaldo balına atmış golünü  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Barca - Athletico - Munih farketmez , Terminator affetmez !!!

#halamadrid

#ForzaCr7
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben Arfa :

" De Jong, bacağımı kırdığında enfeksiyon yüzünden bacağımı kesebilirlerdi. Lanet o... çocuğu benden özür bile dilemedi."

Çevrimdışı atalay

2009 yılında kurulan Leipzig ile on sezon önce amatör kümede olan Hoffenheim, Bayern'in yenilgisi sonrasında Bundesliga'da namağlup unvanını koruyabilen iki takım. Hoffenheim cephesinde Nagelsmann'ın icraatları çok daha kıymetli. Keza Hasenhüttl'ün teknik becerisini kutlamak gerek fakat ikisi de iyi yönetilen proje takımları ve Rangnick temellerini attığı ekipler.

2009 yılında kurulan Leipzig ile on sezon önce amatör kümede olan Hoffenheim, Bayern'in yenilgisi sonrasında Bundesliga'da namağlup unvanını koruyabilen iki takım. Hoffenheim cephesinde Nagelsmann'ın icraatları çok daha kıymetli. Keza Hasenhüttl'ün teknik becerisini kutlamak gerek fakat ikisi de iyi yönetilen proje takımları ve Rangnick temellerini attığı ekipler.
2009 yilinda kurulup 6 Senede 5 Lig atlayıp Bundesligada Namaglup lider olmak...

Çevrimiçi 38life

Böyle saçma bir penaltı olmaz.

Yine Terminatör !!

2-0 oldu

#halamadrid