Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38656 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3.hafta çıksın tekrar sakatlansın lazar markoviç vol.2  :bandit:
Gerek yok abi
Sakatlanmasın....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam bir balon sırf pasaportu nedeniyle beklenti oluştu ve ne paralar ödendi o herife akıl alır gibi değil
Abi Elin adamı balonu kakalıyor 20 m euroya biz bu günlere nasıl geleceğiz kerim frei mesela 10 m sterline gitse falan süper olur

Çevrimdışı tangaz

Abi Elin adamı balonu kakalıyor 20 m euroya biz bu günlere nasıl geleceğiz kerim frei mesela 10 m sterline gitse falan süper olur

pasaport meselesi adamların yetiştirip sattığı ve verimli oynayan hatta spektaküler denebilecek bir sürü topçu var bu nedenle balkan gençlerine herifler para veriyor bizim ise satıp başarılı oldu diyebileceğimiz bir nihat birde arda var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Mario Gomez uzun yıllar aradan sonra tekrar Hat-trick yapacak. 1 saat sonra.

Çevrimdışı Kalyoncu

Mario Gomez uzun yıllar aradan sonra tekrar Hat-trick yapacak. 1 saat sonra.
Yapsın yapsın. Maç hangi kanalda? gol sevincini izleyeyim özledim.

Çevrimiçi 38life

Yapsın yapsın. Maç hangi kanalda? gol sevincini izleyeyim özledim.

tv vermiyor netten seyredebilirsin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi 38life

Gomez ilk yarıda 2 tane gol attı 2si de ofsayt :D ikisi de boş kaleydi bu arada. 1'i ofsayt değildi normalde.

@cursedofdragon

Gomez ilk yarıda 2 tane gol attı 2si de ofsayt :D ikisi de boş kaleydi bu arada. 1'i ofsayt değildi normalde.

@cursedofdragon

San marinano'ya bile gol atamayan gomez :)

Çevrimiçi 38life

5-0 oldu. Gomezden hala gol veya asist yok.

Çevrimiçi 38life

Gomez oyundan çıktı. Yazık lan içim acıyo.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Sabah tuvaletinde otururken iyi gitti bu mac. Yutupda gezerken cikti bi bakam dedim 2 sefer seyrettim, her ne kadar erikson337 telefonla cekilmis olsa da goruntu inanilmaz goller var macta.

Ayrica turkiyenin ne kadar dengesiz bir ulke oldugunu da gosteriyor video. Turkiye 1.lig yayini, sponsor bank asya, yayinlayan samanyolutv, reklamlar istikbal falan, buram buram feto kokuyor. Bu fetonun kicini ben kaldirdim sanki

Çevrimdışı tangaz

Sabah tuvaletinde otururken iyi gitti bu mac. Yutupda gezerken cikti bi bakam dedim 2 sefer seyrettim, her ne kadar erikson337 telefonla cekilmis olsa da goruntu inanilmaz goller var macta.

Ayrica turkiyenin ne kadar dengesiz bir ulke oldugunu da gosteriyor video. Turkiye 1.lig yayini, sponsor bank asya, yayinlayan samanyolutv, reklamlar istikbal falan, buram buram feto kokuyor. Bu fetonun kicini ben kaldirdim sanki

ondan sonra vurun abalıya, alayı aynı şeyin şeyi üstad... ülke futbolunda içine ettiler tıpkı diğer konulardaki gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi BJKTÜRK23

bir dahakine bunu izle yarı dünya karması gibi  görüntü kalitesi kötü bunun da izlerken bizim forvetler aklına geliyor moralin bozulabilir  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı raichu

bir dahakine bunu izle yarı dünya karması gibi  görüntü kalitesi kötü bunun da izlerken bizim forvetler aklına geliyor moralin bozulabilir  :)
bu futbolsa bizim ligde ki ne  :D

Bizim ligde ki yağsız güreş.

Top mop hak getire yakalıyorsun adamı güreşiyorsun fitbolluk birşey yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonlar Ligi çok başka bişey be :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

bekle ki benfica maçı gelsin
valla napoli maçı 1 ay önceydi gibi hissediyorum geçmiyor vakit  :D

la olm yazma şuraya şöyle şeyler burası sportoto bölümü var :D

Fenerli geliyor adamın içi gidiyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen sezon başı beklentim hiç yoktu, şuan yenilgisiz lider çıkmayı bekliyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

la olm yazma şuraya şöyle şeyler burası sportoto bölümü var :D

Fenerli geliyor adamın içi gidiyor :D  :evillol:

Beter olsunlar :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dur o zaman biraz daha vuralım ölmediler daha :D  :evillol:

Bu sene şampiyon olamazsak küllerinden doğarlar bundan dolayı şampiyonluk şart oğlu şart

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Bu kadrolar çok ekstra birde 90-95 arası Milan kadrosu böyleydi al dünya karması yap  :) Hierro gibi bir stoper dany ayarında kalıyor artık sen düşün gerisini :D

Bizim lige göre yine biz idare ederiz. O Ronaldo var ya efsane o bizde olsun tolga-ismail-baki-diatta-tabata vs ile oyna yine şampiyonluğa oynarsın.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: