Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38583 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok uzulmedim de tebessum de olmadi yuzumde. Sakatlik kotudur, kimsenin basina gelmesin. Bizim camiamizdan uzak olsun.

Bu futbol, bunun sakatligi cezasi var, kari kisi var. rakipler az havalanmisti.
Daha ismael oynayacak o fbde, onu bekliyorum ben.
Dick bey saf salak biri değil baktı bu ismail değnek oynatmadı, hasan alinin başına bir şey gelmedikçe oynatmaz abi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Valla Caner sakatlandığında forumlarda yazdıklarını gördükten sonra üzülesim gelmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Valla Caner sakatlandığında forumlarda yazdıklarını gördükten sonra üzülesim gelmiyor.
Cocukla cocuk olmaya gerek yok. Onlar organize cete cocugu olabilir bizim o seviyeye inmememiz lazim. Guclu olsunlar ki hoplattikca daha da keyif alayim

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lens'in sakatlanması iyi olmuş umarım uzun süre dönemez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens'in sakatlanması iyi olmuş umarım uzun süre dönemez.

lif yırtılması yazıyor transfermarkt'ta ne kadar zamanda düzeliyor bu lif yırtılması :D

Çevrimdışı Berat

lif yırtılması yazıyor transfermarkt'ta ne kadar zamanda düzeliyor bu lif yırtılması :D
Bizim maça tam kadro olurlar, Gs şansı yine devrede. Fb'nin kilit adamı sakatlandı.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim maça tam kadro olurlar, Gs şansı yine devrede. Fb'nin kilit adamı sakatlandı.
Bizim macta ismael oynasinda baska bisi lazim degil, isterse ronaldo ile messiyi getirsinler bir maclik, ismael oynayacaksa agzimi acarsam en buyuk (Hakaret Yasak)₅, iki yer 4 atariz.

Ismaele bizim tarife belli
Once quaresma, sonra gg, sonra olcay, sonra abubakar, sonra bir kez daha quaresma, kornerlerde hepsi ismaile

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bizim macta ismael oynasinda baska bisi lazim degil, isterse ronaldo ile messiyi getirsinler bir maclik, ismael oynayacaksa agzimi acarsam en buyuk (Hakaret Yasak)₅, iki yer 4 atariz.

Ismaele bizim tarife belli
Once quaresma, sonra gg, sonra olcay, sonra abubakar, sonra bir kez daha quaresma, kornerlerde hepsi ismaile

İsmail nasil golu cikardi ama cizgiden Manu macinda :D

Çevrimdışı Çağatay

lens olmasa da şu gs yi yenerler

yalnız bazı haberlerde ben arfa,visca ve depay ile ilgilendikleri yazıyor.
fm deki o mod neydi ya adamlar onu bumuşlar sanırım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

lens olmasa da şu gs yi yenerler

yalnız bazı haberlerde ben arfa,visca ve depay ile ilgilendikleri yazıyor.
fm deki o mod neydi ya adamlar onu bumuşlar sanırım
Ben arfa futbolcu degil, depay bos adam, viska lig tecrubesiyle hemen katki verir ve fark koyar. Viskayi kaptirmamak lazim. Alacaksin viskayi, herkes haddini bilecek, diye fotomac gastesine ilan vereceksin

Çevrimdışı Çağatay

Ben arfa futbolcu degil, depay bos adam, viska lig tecrubesiyle hemen katki verir ve fark koyar. Viskayi kaptirmamak lazim. Alacaksin viskayi, herkes haddini bilecek, diye fotomac gastesine ilan vereceksin

abi visca yı direk cash para verip alamazlar
başakşehir iyi fiyat çeker
mecburen takasa girmeyi deneyecekler
bonservisiyle stoch + 2 yıl kiralık salih ve bir miktar para ile olur anca

bizimde buna karşılık bonservisiyle kerim+ büyük bir miktar pektemek + bir miktar para karşılığı alırız
bunun yanında ben arfa yatmaya gelir
depay in zaten yolu geçmez buralardan en fazla milan a gider kiralık

Çevrimdışı mylife1903

abi visca yı direk cash para verip alamazlar
başakşehir iyi fiyat çeker
mecburen takasa girmeyi deneyecekler
bonservisiyle stoch + 2 yıl kiralık salih ve bir miktar para ile olur anca

bizimde buna karşılık bonservisiyle kerim+ büyük bir miktar pektemek + bir miktar para karşılığı alırız
bunun yanında ben arfa yatmaya gelir
depay in zaten yolu geçmez buralardan en fazla milan a gider kiralık
Italyada varya o depayin ayaklarini eline verirler, agzina da krampon sokarlar.
Abdullah avci da stok, salih arti bir miktara anca mu$mulayi verir ya da bekiri.
EN temizi benim formul, kerim kiralik, pektemek bonservis arti 2milyon canliya viskayi 6ayligina kiralayalim, opsiyon 6 milyon olsunn. Sene sonu bakariz.

Çevrimdışı Çağatay

Italyada varya o depayin ayaklarini eline verirler, agzina da krampon sokarlar.
Abdullah avci da stok, salih arti bir miktara anca mu$mulayi verir ya da bekiri.
EN temizi benim formul, kerim kiralik, pektemek bonservis arti 2milyon canliya viskayi 6ayligina kiralayalim, opsiyon 6 milyon olsunn. Sene sonu bakariz.

totalde 8 m vermezler viskaya verilmez
ama kerim+pekt+max 5M papele bitirilebilir
ki viskada da akıl varsa bize gelir zaten

Çevrimdışı mylife1903

totalde 8 m vermezler viskaya verilmez
ama kerim+pekt+max 5M papele bitirilebilir
ki viskada da akıl varsa bize gelir zaten
Kerime kiyamiyorum yaa, cok sempatik cok tatli bir cocuk

Çevrimdışı Çağatay

Kerime kiyamiyorum yaa, cok sempatik cok tatli bir cocuk

Abi bi cocukta hic mi gelisme olmaz
Aksine geri gitti ya
Ben cok umitliydim ondan
Ama cok forma da giyemedi
Giydiginde de degerlendiremedi
Yoksa hakkaten yetenekli cocuk ama
Gafasını kullanamadi gafasını..

Çevrimdışı LadiesOfBesiktas

Kerim bu saatten sonra işe yaramaz gibi
Ŀα vıттorıα ѕαrα ɴoѕтrα ...

Çevrimdışı Bishamon

Şu an Şili Kolombiya maçı var izlemek isteyen için Şili'de Sanchez yok Kolombiyada ise Cuadrado.Kolombiya'da ilk 11de Borja diye bir çocuk var yedeklerde Bacca ve Falcao varken

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beyler uruguay yener mi son maca kaldım hadi forlan gelsin paralar  :evillol: :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cok duygusal bakmamak lazim bastirsin parayi veya Viscayi alsin Kerimi :)

Çevrimdışı tangaz

pektemeke 400 bin öneriyormuş başakşehir kerime de max. 650 verirler.

bu arada lensin sakatlanması iyi olmuş hahaha cincon maçında koşulları zorlasın oynasın daha çok sakatlansın 2 ay sakatlık sürsün nihohahha
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

pektemeke 400 bin öneriyormuş başakşehir kerime de max. 650 verirler.

bu arada lensin sakatlanması iyi olmuş hahaha cincon maçında koşulları zorlasın oynasın daha çok sakatlansın 2 ay sakatlık sürsün nihohahha
3 hafta yokmuş

Çevrimdışı tangaz

3 hafta yokmuş

3.hafta çıksın tekrar sakatlansın lazar markoviç vol.2  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

3.hafta çıksın tekrar sakatlansın lazar markoviç vol.2  :bandit:

Markovic boş bir topçuydu bence

Çevrimdışı tangaz

Markovic boş bir topçuydu bence

tam bir balon sırf pasaportu nedeniyle beklenti oluştu ve ne paralar ödendi o herife akıl alır gibi değil

Çevrimdışı Bishamon

tam bir balon sırf pasaportu nedeniyle beklenti oluştu ve ne paralar ödendi o herife akıl alır gibi değil

Tek özelliği hızı bence 100 metreci olmalıymış

Etiketler: