Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38604 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dogum gunudur. Ya da yemege cikiyorlardir kadin kadina. Benim hanim da fotografa girmis sol bastan ucuncu. Ikizi gibi ahaha
İleri demokrasi abi bu Kayseride böyle bir şey görseler saldırabilirler

Çevrimdışı mylife1903

Mac oynamadan kovabilir ilhan baskan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mac oynamadan kovabilir ilhan baskan.
Devre arasını zor görür gibi abi

Çevrimdışı mylife1903

İleri demokrasi abi bu Kayseride böyle bir şey görseler saldırabilirler
Sikar biraz, orda boy ortalamasi topuklularla beraber 190 civari, bizim saldiran tayfa kesme kalir, sonra abla vurma, abla vurma

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu akhisar,gençlerbirliği filanda küme düşsün.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok yok citipiti hanimhanimcik, ariza cikartmaz, azicik sinirlidir bu boydan kesme ama cok tatli, cok sempatik yengemiz. Az istanbulda yasasinlar

Rus rusluğunu bilsin bu ne böyle esmer :D Abi burda da görüyorum bazen nasıl bazıları bu kadar esmer olabiliyor :evillol: Ha bi de bronzlaşmaya meraklılar ki sorma :D

edit: Ya da Ukraynalılar. Yani genel olarak Kuzeydoğu Avrupa :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 21:56:58 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

"Büyük vizyon" Ümit Ozat Gençlerbirliği'nin yeni hocası oldu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Büyük vizyon" Ümit Ozat Gençlerbirliği'nin yeni hocası oldu.
Deli iboya haksızlık yapıldı. ümit Özat'tan bir cacık olmaz. Sinir olmaya başladım valla Gb'ne sürekli puan kaybediyoruz   

Çevrimdışı EMİR EMRE

Deli iboya haksızlık yapıldı. ümit Özat'tan bir cacık olmaz. Sinir olmaya başladım valla Gb'ne sürekli puan kaybediyoruz

Üzülmez iyi bir hoca olma yolunda güzel bir adım attı, umarım başarı yolunda attığı ilk ve kuvvetli adımdır.

Ben de ileride Beşiktaş'ımıza hizmet etmesini isterim, yardımcılık konusunda daha önce düşünülen İlhan Mansız'dan çok daha başarılı olabileceğine inanıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Rus rusluğunu bilsin bu ne böyle esmer :D Abi burda da görüyorum bazen nasıl bazıları bu kadar esmer olabiliyor :evillol: Ha bi de bronzlaşmaya meraklılar ki sorma :D

edit: Ya da Ukraynalılar. Yani genel olarak Kuzeydoğu Avrupa :evillol:
Esmer cok canim bunlarda. Ama tenleri cok koyu olmuyor. Sarisinlari var mesela siyaha boyatiyorlar o daha bi ilginc

Çevrimdışı Berat

A.Avcı Ntvspor'da taktik şov yapmış.  :xmas:

Çevrimdışı Çağatay

Esmer cok canim bunlarda. Ama tenleri cok koyu olmuyor. Sarisinlari var mesela siyaha boyatiyorlar o daha bi ilginc

Yiğit Özgür ün superman karikatürü geldi aklima

Ragıp: La olm yokardan uçsana
Superman: Sıkılıyorum ragıp anlamıyosun.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Simdi benim anlamadigim akhisar maci. Arkadas macta sanki hic tartismali pozisyon olmamis. Yahu 3 tane penalti pozisyonu var ayaga basmalar var. licktvnin sitesinde videosu yok.
Simdi benim gibi gundemden uzak bir insan fb koyup gecmis der. Anladiniz mi algiyi.

Fb resmen bakemle kazandi bu maci. Topal atilmadi, sener atilmadi akhisarin 2 penaltisi verilmedi. Aha boyle yazalim ozaman. Bir penalti verince digerlerini vermesen de olur.

Algi boyle yapilir, yaptirilir. Ayrica cok ilginc macti. Akhisarlilar faul bule yapmadi. Bizim macta kac faul yaptilar acaba. Tolunay kafkas sakindi. Cok degisik bir mac oldu, dikkatlerden kaciyor bu mac.

Gelelim fbnin diger algisina. Bu hakeme tesekkur ve baglilik yeminidir
Parali,passatli kalemsorlerine haber gecilir. Hakem onore ettirilir ki bu iliski devam etsin.
Fotomac haberi soylemsiydi

Ayi volkan hakeme itiraz ediyor, endirek vurus diyor, hakem de 10 ihlalden hangisi oldugunu numarasini soylerek volkana acikliyor.
Bir de fotk ustune.

Algilara bak, hakem volkana aciklama yapiyor. Volkan kim lan
Hakem kurallara hakim ama numarasiylan kusurlu hareketi soyluyor.

Beyinsiz herifler.

Çevrimdışı Bishamon

Fenerin paralı askeri yine taraftarı avutma şenliklerine başlamış

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Fabregas'ı alıyormuş  :kop:

daha öncede yazdım fabregas'ın haberi var mı :)

Çevrimdışı Bishamon

Teknik direktör değişiklikleriyle sık sık gündeme gelen Cavcav, Ümit Özat'la daha önce çalıştıklarını zannettiğini dile getirdi.

81 yaşındaki Cavcav'ın, "Ben de yaşlandım artık. Sonra baktım ki Ümit'le çalışmamışım." sözleri gülüşmelere neden oldu.

:lol: :lol: :lol:

Teknik direktör değişiklikleriyle sık sık gündeme gelen Cavcav, Ümit Özat'la daha önce çalıştıklarını zannettiğini dile getirdi.

81 yaşındaki Cavcav'ın, "Ben de yaşlandım artık. Sonra baktım ki Ümit'le çalışmamışım." sözleri gülüşmelere neden oldu.

:lol: :lol: :lol:

kümde düşsün inşallah gençlerbirliği.

Çevrimdışı kartalBaz

Suraya bir resim koyayim ikide bu gs yoneticisinin tipini gorup asabim bozuluyor. Komik bir resim olsun bari. @tangaz ile @mylife1903 abi bunu begenir kesin...

Çevrimdışı OrhanAker

Suraya bir resim koyayim ikide bu gs yoneticisinin tipini gorup asabim bozuluyor. Komik bir resim olsun bari. @tangaz ile @mylife1903 abi bunu begenir kesin...

Ha şöyle ya 2 gün önce söylemiştim ben adamın burnu rüyama girdi :D

Çevrimdışı tangaz

bak @kartalBaz konuyu özetleyecek olursak

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimiçi 38life

Üzülüyormuş gibi yapayım mı?

bizim oyuncular sakatlanınca havalara uctular içimden üzülmek gelmiyor ama sevinemiyorumda biz onlar gibi değiliz sonuçta.

Nötr'üm...

Çevrimdışı mylife1903

Üzülüyormuş gibi yapayım mı?
Yok uzulmedim de tebessum de olmadi yuzumde. Sakatlik kotudur, kimsenin basina gelmesin. Bizim camiamizdan uzak olsun.

Bu futbol, bunun sakatligi cezasi var, kari kisi var. rakipler az havalanmisti.
Daha ismael oynayacak o fbde, onu bekliyorum ben.

Etiketler: