Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38505 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sifir sifir yani basladigi gibi bitsin son mac kievi kievde yener goruruz isimizi

Abooo o maca kalirsak bizim Akdeniz cocuklari soguktan donar abi aman diyim :D

Çevrimdışı mylife1903

Abooo o maca kalirsak bizim Akdeniz cocuklari soguktan donar abi aman diyim :D
Bisicik olmaz, kulotlucorap giysinler, 50gr konyak islem tamam.
Kiz gibi top oynayacak zaten gitmesin kieve, giderse de jartiyer giysin

Çevrimdışı Luccâ

Gençler deli iboyu göndermiş sanırım.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

faiktir bence :D

Çevrimdışı Luccâ

Gençler taraftarı arkadaşım var taraftar gruplarından birinin önde gelenlerinden o söyledi hatta kurtulduk falan filan dedi ama bende emin olamadım tam.

Çevrimdışı mylife1903

Salak mi bunlar

Çevrimdışı arena_t2000

Deli ibo gitmis.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bisicik olmaz, kulotlucorap giysinler, 50gr konyak islem tamam.
Kiz gibi top oynayacak zaten gitmesin kieve, giderse de jartiyer giysin

Hahaha abi oyle diyosun katiliyorum da, gecmisimiz pis Ukraynadan 4 yemeden cikmadik :D

Çevrimdışı mylife1903

Hahaha abi oyle diyosun katiliyorum da, gecmisimiz pis Ukraynadan 4 yemeden cikmadik :D
Lucescu zamani 0-0 almistik, buz ustunde dans

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lucescu zamani 0-0 almistik, buz ustunde dans

Lucescu 0-0 yapabildiyse o is oraya kalmamali derim ben :)

Çevrimdışı mylife1903

Lucescu 0-0 yapabildiyse o is oraya kalmamali derim ben :)
Beraberlik yetiyordu, kazaniriz kievde yahu. Parasi neyse verir hem yarmayi hem maci aliriz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beraberlik yetiyordu, kazaniriz kievde yahu. Parasi neyse verir hem yarmayi hem maci aliriz

Donerken yarmayi alirsak iyi olur :)

Tam ihtiyacimiz ama cok zor transfer

Çevrimdışı mylife1903

Yoh yoh kolay cok kolay aslinda, bir istanbul turu, bogaz, raki balik, hanimina bir kapalicarsi turu

Çevrimdışı Berat

Yoh yoh kolay cok kolay aslinda, bir istanbul turu, bogaz, raki balik, hanimina bir kapalicarsi turu

Çanta,yüzük diyordun onları unutma.

spor kanallarına bakmıyorum gitmiş mi gerçekten ibo ?

Çevrimdışı mylife1903

Çanta,yüzük diyordun onları unutma.
Canta yuzuk halletmek lazim kapalicarsidan. Bulgari yuzuk, erme cakma canta falan
Kadinin bir tipini gormem lazim puan vermek icin. Mesela boykonun hatun citipiti sempatik cok efendi bir kizcagiza benziyordu. Yarmaninkini bilmiyorum. Simdi kgb falan araya koyup yarmanin hatuna baktirirsim yanlis anlarlar, benim hanimla basim belaya girer. 

Eğer göndermişlerse şenol hocanın yanına yardımcı olarak alalım ibrahim üzülmez hoca'yı alt yapıyı oluşturalım şenol hoca bütün bildiklerini üzülmez'e aktarsın şenol hoca bırakınca kaldığımız yerden devam edelim :)

Çevrimdışı mylife1903

Canta yuzuk halletmek lazim kapalicarsidan. Bulgari yuzuk, erme cakma canta falan
Kadinin bir tipini gormem lazim puan vermek icin. Mesela boykonun hatun citipiti sempatik cok efendi bir kizcagiza benziyordu. Yarmaninkini bilmiyorum. Simdi kgb falan araya koyup yarmanin hatuna baktirirsim yanlis anlarlar, benim hanimla basim belaya girer.
Yarmayi kalite kontrolden gecirdim, hemen almak lazim. Hic ariza cikmaz o kadindan, son kararim bonservis hakkimi kullanmak istiyorum. A sikki yarma, son kararim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarmayi kalite kontrolden gecirdim, hemen almak lazim. Hic ariza cikmaz o kadindan, son kararim bonservis hakkimi kullanmak istiyorum. A sikki yarma, son kararim
10 m euro iyi mi 10 m euro + 1 adet yüzük + 1 kg da kayseri pastırmasına alalım abi

Çevrimdışı Bishamon

https://vk.com/club68036151

Arıza gibi bence  :D

Çevrimdışı mylife1903

10 m euro iyi mi 10 m euro + 1 adet yüzük + 1 kg da kayseri pastırmasına alalım abi
Yok lo 10 cok. 5 milyon yeter. Yuzuk, pastirma, antep fistigi falan kafi.
Offff bir tutarsa bu herif ama varya offf

Çevrimdışı mylife1903

https://vk.com/club68036151

Arıza gibi bence  :D
Yok yok citipiti hanimhanimcik, ariza cikartmaz, azicik sinirlidir bu boydan kesme ama cok tatli, cok sempatik yengemiz. Az istanbulda yasasinlar

Çevrimdışı mylife1903

https://pp.vk.me/c413716/v413716853/660d/hykJuHBFjpA.jpg

Seç beğen al bu ne be maşallah
Dogum gunudur. Ya da yemege cikiyorlardir kadin kadina. Benim hanim da fotografa girmis sol bastan ucuncu. Ikizi gibi ahaha

Çevrimdışı Luccâ

Deli iboyu kovup ümit özatı getirmek ahahahaha vizyon show hahahaa

Etiketler: