Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37554 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı raichu

Bana sorsana benim dediklerimin tersini oynayacaksın ama o zaman tutturursun :evillol:

bak onda çok haklısın  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bana sorsana benim dediklerimin tersini oynayacaksın ama o zaman tutturursun :evillol:

yap bakayım kanki özelden bir tahmin at bana :D

Toto çok zor iddaayı öneririm :D
Gs maçı berabere biter bence, Fb de kazanır gibi duruyor ama Akhisar'ın puana ihtiyacı var belki 1 puan alabilirler :icool:

tek başına tutturabilirsen 350-370 bin tl veriyor toto :D

toto daha iyi :D

Çevrimdışı Çağatay

Gs kazanir evi arabayi dalağı böbreği basabilirsiniz.
Fb yine bir penalti ile baslayip 18 kisi savunma yapip kazanir.
Bizde ts yi yeneriz zor bela.
Ve lider oluruz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Gs kazanir evi arabayi dalağı böbreği basabilirsiniz.
Fb yine bir penalti ile baslayip 18 kisi savunma yapip kazanir.
Bizde ts yi yeneriz zor bela.
Ve lider oluruz

benimde içimden geçen bu.

Çevrimdışı mylife1903

Offf sabah ozetlere baktim kasimpaya ne gol atmis alanyali fitbolcu oyle, oh oh masallah.

Devre arasinda tore donmeyecekse belki adem buyuk ve aydin karabulut gibi eski futbolcularimiza bir sans daha verebiliriz.

Ozellikle
Aydin karabulut nedense potansiyelininbir turlu sahaya yansitamadi.
Visca gibi futbolcularini adamlar devre arasi vermezler anca 20myinnyuro falan basarsan verirler.
Ya da balojan ile gorussek devre arasi bonservisini alsak, kac paramiz kaldiysa bassak ona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Offf sabah ozetlere baktim kasimpaya ne gol atmis alanyali fitbolcu oyle, oh oh masallah.

Devre arasinda tore donmeyecekse belki adem buyuk ve aydin karabulut gibi eski futbolcularimiza bir sans daha verebiliriz.

Ozellikle
Aydin karabulut nedense potansiyelininbir turlu sahaya yansitamadi.
Visca gibi futbolcularini adamlar devre arasi vermezler anca 20myinnyuro falan basarsan verirler.
Ya da balojan ile gorussek devre arasi bonservisini alsak, kac paramiz kaldiysa bassak ona
Abi yarmaya bir şans vermeyelim mi, yanına da bonservisiyle raketçiyi getirelim

Çevrimdışı mylife1903

Abi yarmaya bir şans vermeyelim mi, yanına da bonservisiyle raketçiyi getirelim

Cok zor transfer onlar @Mehmet Ali C. Ancak yil sonu olur. Keske ikisi gelse. Sag tarafa atarsin yarmayi solda karijma onlerinde balojan ile abujan tam 4-1-3-2 lik kadro. 3puan 3puan 3puan 102puanla sampiyon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cok zor transfer onlar @Mehmet Ali C. Ancak yil sonu olur. Keske ikisi gelse. Sag tarafa atarsin yarmayi solda karijma onlerinde balojan ile abujan tam 4-1-3-2 lik kadro. 3puan 3puan 3puan 102puanla sampiyon
Seneye Yarma ve raketçiyi almak için Q7'yi 15 m euroya çine satmak lazım abi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pogba'nın fenere attığı gol çok estetik be izlemelere doyamıyorum :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

1-1 oluyordu ama Kiev penaltıyı atamadı  :s20:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Beyler şimdi

Osmanlı,Konya,fb nin maçları saat kaçta hangi kanalda :)

Çevrimdışı Bishamon

Beyler şimdi

Osmanlı,Konya,fb nin maçları saat kaçta hangi kanalda :)

Ara bulursun  :D

Sizden hayır yok diğer arkadaşlarda faydalansın :D

Saat : 21:00
Yayın : Tivibuspor 2,Trt1,Trt 4k
Fenerbahçe - Manchester United

Saat : 23:05
Yayın : Tivibuspor 2
Braga - Konyaspor

Yayın : Tivibuspor 3
Villareal - Osmanlıspor

Çevrimdışı raichu

Sizden hayır yok diğer arkadaşlarda faydalansın :D

Saat : 21:00
Yayın : Tivibuspor 2,Trt1,Trt 4k
Fenerbahçe - Manchester United

Yayın : Tivibuspor 2
Braga - Konyaspor

Yayın : Tivibuspor 3
Villareal - Osmanlıspor
bu ne be hepsi tivibu  :bandit:

fener'in eline vericekler izliyelim bari :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı eaglekartal

Yuhh boyle golmu yenir de gea pes yani

Çevrimdışı eaglekartal

Buarada ingilteredeki mac gibi beklemeyin adamlar kotu donem geciriyor bide fener bu maci icerde birakmaz

Etiketler: