Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37874 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fenerasyon falan yine pis işler dönüyor, çok dikkatli ve uyanık olmalıyız...
puan farkı gözetmeksizin böyle eyyamlara sessiz kalmamalıyız...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet fenerliyim. Hakkı yenen Karabük 2010-2011 senesinde ne yapmış? Aynı maçı biz oynamış olsak şuan tüm Karabük halkı sokaklara dökülmüştü başkanları teknik direktörleri kanal kanal geziyorlardı fırat aydınusa düdüğü astırılmıştı. Ben sana bu ligi şampiyonlar ligine açılan kapı olarak gör diyorum basit bir lig düzen kurulmuş geçen sene bu düzeni kendi oyununla yıkmadınmı yıktın bu senede vura vura geliyoruz hergün fikstür paylaşıyosun çok daha iyiyiz diye. Yayın ihalesi ne kadar fazlaya gider o kadar fazla para kazanırız. Bu fenerde bu yarışın içinde olsun futbol olarak berbatlar hakemlerle kazanıyorlar işte.

yayın ihalesi şampiyonluk sayısı ile dağıtılıyor pasta!

Fener'e maç kazandırılması fener'in ve ligtv'nin işine geliyor sadece.

Karabükspor ses etmiyorsa biz çıkartıcaz ses'i.

Gs nasıl böngür böngür böğürüyorsa hakemlerle maç kazanmadığımız halde hakem diyorsa aynı şekilde fener'in başkan yardımcısı mahmut uslu ortamı geriyorsa Beşiktaş hakemler tarafından neden kollanıyor diyorsa aynı şeyi bizde yapmalıyız bizi hakemler korumadıkları halde adamlar böyle yapıyor adamları gözümüzün içine baka baka yarışa dahil ediyorlar bizde susucakmışız yok ya!

Fenerli olduğun belli oluyor zaten geçen haftada konyayı yenince aynı bu lafı etmiştin bırakın yensinler demiştin...

Ona ses etmezler. Biz berabere kalınca da buraların yangın yerine çevirirler. Hocayı, oyuncuları, taraftarı herkesi gömerler.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

İçimizde ki irlandalılar...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Evet fenerliyim. Hakkı yenen Karabük 2010-2011 senesinde ne yapmış? Aynı maçı biz oynamış olsak şuan tüm Karabük halkı sokaklara dökülmüştü başkanları teknik direktörleri kanal kanal geziyorlardı fırat aydınusa düdüğü astırılmıştı. Ben sana bu ligi şampiyonlar ligine açılan kapı olarak gör diyorum basit bir lig düzen kurulmuş geçen sene bu düzeni kendi oyununla yıkmadınmı yıktın bu senede vura vura geliyoruz hergün fikstür paylaşıyosun çok daha iyiyiz diye. Yayın ihalesi ne kadar fazlaya gider o kadar fazla para kazanırız. Bu fenerde bu yarışın içinde olsun futbol olarak berbatlar hakemlerle kazanıyorlar işte.

Nasıl bir mantıktır bu? Hakemlerle kazanırken başka takımın hakkı yeniyor, bakınız bugün Karabükspor...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Fenerasyon falan yine pis işler dönüyor, çok dikkatli ve uyanık olmalıyız...
puan farkı gözetmeksizin böyle eyyamlara sessiz kalmamalıyız...

bugün böyle yapıyorlar yarın bizim maçta 2004 yılında ki gibi cem papila gibi bir olay yaşarız.

4 kırmızı kart görürüz ondan sonra ağlamaya başlarız artık.

Hakemler şöyle doğradı bizi böyle doğradı diye.

Adamlar fener'i kolluyor ses edelim diyorum adam bırakın yensinler diyor.

Bu nasıl bir kafadır ?

Nasıl bir mantıktır bu? Hakemlerle kazanırken başka takımın hakkı yeniyor, bakınız bugün Karabükspor...

ya fenerliyim diyor adam işte daha ne desin abi ?

Geçen hafta konyada fener yenince yine aynı lafı demişti bırakın yensinler demişti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Hayatımda Boyle Yüzsüzlük böyle Pişkinlik Görmedim :busted_cop: :busted_cop:

Yuh artik diyorum :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 'TaNeR'

Karabük 11 kişi oynasaydı en kötü berabere biterdi maç.

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

yayın ihalesi şampiyonluk sayısı ile dağıtılıyor pasta!

Fener'e maç kazandırılması fener'in ve ligtv'nin işine geliyor sadece.

Karabükspor ses etmiyorsa biz çıkartıcaz ses'i.

Gs nasıl böngür böngür böğürüyorsa hakemlerle maç kazanmadığımız halde hakem diyorsa aynı şekilde fener'in başkan yardımcısı mahmut uslu ortamı geriyorsa Beşiktaş hakemler tarafından neden kollanıyor diyorsa aynı şeyi bizde yapmalıyız bizi hakemler korumadıkları halde adamlar böyle yapıyor adamları gözümüzün içine baka baka yarışa dahil ediyorlar bizde susucakmışız yok ya!

Fenerli olduğun belli oluyor zaten geçen haftada konyayı yenince aynı bu lafı etmiştin bırakın yensinler demiştin...
Konusamaz bizim yonetim, beceremiyorlar bu isleri, hic bulasmasinlar.
Bu isin sirri yuzsuz olmaktir.

Mesela 3-0 kazandigimiz antalya macinda ortami antalyaya birakmayacaksin. Hemen giydireceksin hakeme, bu boyle mal hakemdir, kursllari bilmez bunun maci tekrarlandi, diye gireceksin, nerede bu hafiza bizim millette hemen hatirlatacaksin.
3-0olmus maca bagirirsan millet siner.

Sonra bulacaksin bir mac, ki bizim icin zor hakem tarafindan komple korundugun bir mac. O mactan sonra da cikip hakemi yerin dibine sokacaksin, yerden yere vuracaksin daha penaltimizi verecekti, rakibi atmadi, diyeceksin.

Sonra hakem hatasi ile puan kaybettiginde daha da cok bagiracaksin.

Bu isler boyledir.

Çevrimdışı Kalyoncu

ya fenerliyim diyor adam işte daha ne desin abi ?

Geçen hafta konyada fener yenince yine aynı lafı demişti bırakın yensinler demişti.
Arkadaşım şu ithamı bir bırak önce bu zamana kadar öğrenemediysen benim hangi takımlı olduğumu boşa okuyosundur buraları.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Hoca bu olup bitenleri takıma gaz vermek için kullansın. Beşiktaş kalan bütün maçlarını aynı ciddiyet içinde ful konsantre oynamalı. Hakem federasyon oyunlarıyla kenarda bekleyenler var. Anadolu takımlarının hepsini içerde dışarda ezip geçmemiz lazım. Belliki Galatasaray da Fenerbahçe de ittirilecekler. 3,4 hafta sonra Kadıköye gideceğiz. Şimdiden hakem konusu gündemde tutulmalı. Kadıköyde mtlaka Fenerbahçenin kazanmasına yönelik hakem ataması ve yönetimi olacaktır. Herrkes ayık olsun...

Bu saatten sonra bütün Beşiktaşlılar hakem konusunu gündeme getirsin. Twittersa twitter forumsa forum canlı bağlantıysa canlı bağlantı.

Beşiktaş'ı İTE ÇAKALA YEDİRMEYELİM!

Çevrimiçi Necmi

Su daniyi bize aldiran bir sportif direktor calisti bu camiada.
Kostepek miydi neydi herif anlamadim gitti.

Ft bu herife milyonlari saymisti bildigin futbolcu degil bu dani
öyle deme ama ben önder özen hakkında konuştukça bütün forum üstüme geliyordu.
bir çok arkadaş hala başarımızın onun sayesinde olduğunu düşünüyor sorsan geçen seneki şampiyonluğumuzun
olmasında en büyük payda onundur. Ben o zamanda söylemiştim alındığı gün danyi kovduğunuz gün onunla
birlikte Önder Özenide kovmanız gerekir diye. @mylife1903

Çevrimdışı Kalyoncu

bir çok arkadaş hala başarımızın onun sayesinde olduğunu düşünüyor sorsan geçen seneki şampiyonluğumuzun
olmasında en büyük payda onundur. Ben o zamanda söylemiştim alındığı gün danyi kovduğunuz gün onunla
Önder özen'in getirdiği hiçbir oyuncu kadromuzda yok şuan. Bu onun ne kadar başarılı olduğunu açıklıyor zaten.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar parazit, bunlar ukala, bunlar gamsiz
Eyyyy onder ozen danini de al git, boyle deseydin desteklerdi forum seni abi, uslubun yanlis

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ben en başından beri ısınınamamıştım o adama... Millet öve öve bitiremiyordu,gözle görülür elle tutulur bir katkısı yoktu ama...
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

Isin vahim tarafi da şu
Adamlar kendi evlerinde oynarken bile eyyama muhtaçlar
Hadi mac deplasmanda olur bi penalti calinir veya kirmizi kart filan cikar tamam anlarim eyyami niye çünkü deplasman
Ulan kendi evinde bile yenebileceginden emin degilsin demekki ki böyle firatlar aydinuslar bulentler filan
Hakkaten ya şu ortam gercekten mide bulandirici ve sadece top oynamaya calisan bir kac takim var...
Halbuki takimlar gercekten sadece top oynamayi düşünse falan filan....

Yazık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

O degil de izlandali futbolcu bizim senol gunesin yaptigi sokup cikartma isimli islemi yapti firat aydinusa.
Insallah linki cikar meydana.
Sonra bu izlanda bize nasil cakiyor her mac. Yahu adamin futbolcusu firsti gorur gormez notu veriyor. Biz senelerdir bu herifi kesip atamiyoruz. Sonra izlanda da insanlar mutlu mesut yasiyor.

Ulan benim burada sinirim asabim bozuldu. Yarin ise nasil gidecem bu sinirlen onu dusunuyorum, birine patlayacam kesin.

Çevrimiçi Necmi

Bunlar parazit, bunlar ukala, bunlar gamsiz
Eyyyy onder ozen danini de al git, boyle deseydin desteklerdi forum seni abi, uslubun yanlis
getirdiği gün aynen öyle dedim  :bandit:  @mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Isin vahim tarafi da şu
Adamlar kendi evlerinde oynarken bile eyyama muhtaçlar
Hadi mac deplasmanda olur bi penalti calinir veya kirmizi kart filan cikar tamam anlarim eyyami niye çünkü deplasman
Ulan kendi evinde bile yenebileceginden emin degilsin demekki ki böyle firatlar aydinuslar bulentler filan
Hakkaten ya şu ortam gercekten mide bulandirici ve sadece top oynamaya calisan bir kac takim var...
Halbuki takimlar gercekten sadece top oynamayi düşünse falan filan....

Yazık
bence federasyon emin değildi o nedenle tetikçi atadı :bandit:

Arkadaşım şu ithamı bir bırak önce bu zamana kadar öğrenemediysen benim hangi takımlı olduğumu boşa okuyosundur buraları.

yıllarca Beşiktaş'lı bu denilenleride görüyoruz.

Bknz ; Fırat Aydınus

Beşiktaş'lı diyorlar ne kadar güzel Beşiktaş'lı demi ?

Her hafta fener'in yenmesini isteyen ve fırat aydınus atanınca mutlu olan birinden şüphelenmem normal değil mi sence ?

Fener yarışın içinde olsun en azından yayın ihalesine kadar. Fener bize asla rakip olamaz Fırat'ı görünce sevindim açıkçası fener kesin yener dedim.:) 

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fırat Aydınus febenin ev sahibi olduğu 20 resmi maçta görev yaptı.

febe 17 galibiyet 3 beraberlik aldı ve yenilmedi.

Son 6 maç (5 kadıköy) - rakipler 30 sarı, 6 kırmızı (!) - febe 3 penaltı...

Bugün de Karabük'ü ekleyin  :ok:
Mustafa Kemal Atatürk

bence federasyon emin değildi o nedenle tetikçi atadı :bandit:
:tabe: :tabe:

Karabük yabana atilacak bir takim degildi , Tff ve Mhk bunun farkindaydi bu yuzden en garanti yolu secip Firati atamışlar maça..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ligde böyle kollanıyorlar ama perşembe manu içlerinden geçecek bunların !
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

yıllarca Beşiktaş'lı bu denilenleride görüyoruz.

Bknz ; Fırat Aydınus

Beşiktaş'lı diyorlar ne kadar güzel Beşiktaş'lı demi ?

Her hafta fener'in yenmesini isteyen ve fırat aydınus atanınca mutlu olan birinden şüphelenmem normal değil mi sence ?
Uc cesit besiktasli vardir

Besiktasli gecinen
Besiktastan gecinen
Besiktas icin hayatindan vazgecen

Etiketler: