Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37220 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Ömer Kaan

Aziz şu an eminim ellerini ovuşturup kahkahalarla gülüyordur. Gözümüzün içine baka baka yapıyorlar... Eh biz de izliyoruz.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şu rezilliği bitirmek için ne yapmak lazım onu da bilmiyorum o ayrı.

Çevrimdışı Luccâ

Birde hakemler Beşiktaş'ı kolluyor derler. Maçı 30 dakikada bitirdiler olayı futboldan çıkarıp tiyatroya çevirdiler. Karabük hocasının yerinde olsam takımı çekerim sahadan..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Hata biz de işte rakipleri yenip geçeceğiz bunların farkı eritmesine izin vermeyeceğiz.

Gençlerbirliği maçındaki kaybedilen 2 puana şimdi daha da üzülüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Tudor takımı sahadan çekse daha iyi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sakatlıkların da Allah belasını versin bi düşmedi yakamızdan be.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Tudor takımı sahadan çekse daha iyi.

Bu toplu bir protestoya dönüşmezse bu sefer ligden düşürürler Karabük'ü. Razı gel diyorlar kısaca.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bölgesel amatöre kadar düşürsünler sinirim ancak o zaman geçer bunlara

Çevrimiçi Savaş

Yahu TFF demedi mi hafta içi fenerbahçe yarışta olacaktır diye. Ne bekliyorsunuz?

Lig lig değil ki tiyatro. Sizce izin verirler mi fenerin yarış dışı kalmasına? Akıl var izan var. Bizde kabahat ki başarılı olucaz şampiyon olucaz ligi götürücez diye kendimizi yırtıyoruz.

Gerçek bu. İşine gelene işte.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Zorla havaya sokuyorlar bunlari, bizi de zorla durduruyorlar, makas acilmiyor iste bu kavaslar yuzunden

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ülkede futbol oynamaya çalışıyoruz.

Tff başkanı çıkıyor diyor ki fener yarışın içinde olucaktır.

Bu hafta hakemler emri alıyor fenere çalışıyor.

Nalet olsun böyle ülkeye futbola.

Şu ülkede normal birtane birşey yok.

ABV hepsinin.

Gençlerbirliği
90 dakika
24 faul 3 sarı
Kardemir Karabükspor
29 dakika
6 faul 4 sarı 1 kırmızı
BEŞİKTAŞ KOLLANIYOR YERSEN...

Çevrimdışı mylife1903

Su daniyi bize aldiran bir sportif direktor calisti bu camiada.
Kostepek miydi neydi herif anlamadim gitti.

Ft bu herife milyonlari saymisti bildigin futbolcu degil bu dani

Fırat Aydınus kimdir?
-Son 6 maç (5 kadıköy)
-Rakipler 30 sarı, 6 kırmızı (!)
-Fenerbahçe 3 penaltı

Çevrimdışı kyiv

Fırat Aydınusa kızıyorum küfür ediyorum ama Cenk Tosuna ne demeli? Konsantre ol at o golü bugün Fenerahçe Karabük maçı umrumuzda olmaz.

Anadolu takımları ileoynarken  içerde dışarda kazanacaksın. Lugatında beraerlik diye birşey olmayacak.1. Dakikadan itibaren bulduğunu yerleştireceksin.Al işte Konya ve Gençlere 4 puan verdik. Eminim ki ne Fnerbahçe ne de Galatasaray bu 2 takıma 1 puan bile vermeyecek.

Bu hafta salı günü oynayacağımız Napoli maçı zerre umurumda değil. Bana göre Trabzonspor maçı ondan 100 kere hem maddi hem manevi daha önemli.

Altını bir daha çizelim. BEŞİKTAŞIN 1. AMACI LİG ŞAMPİYONLUĞU olmalıdır. Diğerleri olsa da olur olmasa da...

Çevrimdışı Kalyoncu

Fener yarışın içinde olsun en azından yayın ihalesine kadar. Fener bize asla rakip olamaz Fırat'ı görünce sevindim açıkçası fener kesin yener dedim.:) 

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Hakem maçı adil yönetseydi Karabük fbyi evire çevire .... anladınız siz onu. 10 kişi kaldıktan sonra 2. golü yiyene kadar çok iyi top yaptılar. Ama işte hakem sağolsun görevini yerine getirdi. Artık onun rahatlığıyla da gece rahat rahat uyur...

Çevrimdışı mylife1903

Gençlerbirliği
90 dakika
24 faul 3 sarı
Kardemir Karabükspor
29 dakika
6 faul 4 sarı 1 kırmızı
BEŞİKTAŞ KOLLANIYOR YERSEN...
Simdi sansar cikip yikama yaglama yapacak. Ne igrenclikler donuyor su ulkede ya.
Sansar der bu istatistik yanlis, karabuk sert oynadi, genclerbirligi faul dagilimini iyi ayarladi, yerse

Fener yarışın içinde olsun en azından yayın ihalesine kadar. Fener bize asla rakip olamaz Fırat'ı görünce sevindim açıkçası fener kesin yener dedim.:) 

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sende fenerlimisin nesin kardeşim sürekli yensinler istiyorsun ?

Haksız puanın her türlüsüne karşıyım ben Beşiktaş'lı olarak.

Anadolu takımının suçu ne ?

O karabüğün suçu ne ?

Buraya kadar emek vererek geldiler ?

Her takımın efsaneleri vardır; Metin, Ali, Feyyaz gibi Lefter, Fırat, Bülent gibi

(Hakaret Yasak)₅ basın şuan fener'i övüyor birtanesi hakem şöyle böyle demiyor ?

Deseler bile 2-3 dk konuşurlar geçerler fener'in galibiyetine.

Ve aramızda bazı arkadaşlar fener kazansın diyor.

Ne kadar apt.l bir ülke olduk biz.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 21:29:44 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Evet Beşiktaş maç kaybedince ortamı mahşer yerine çeviren arkadaşlarımız nerde ?

Fener hakemler sayesinde yürüyor gelsenize şimdi foruma mesaj atsanıza ?

Sosyal medyadan tepki koysak ya ?

Nerdesiniz ?

Çevrimdışı Mavi Tuna

Evet Beşiktaş maç kaybedince ortamı mahşer yerine çeviren arkadaşlarımız nerde ?

Fener hakemler sayesinde yürüyor gelsenize şimdi foruma mesaj atsanıza ?

Sosyal medyadan tepki koysak ya ?

Nerdesiniz ?
Ona ses etmezler. Biz berabere kalınca da buraların yangın yerine çevirirler. Hocayı, oyuncuları, taraftarı herkesi gömerler.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

sende fenerlimisin nesin kardeşim sürekli yensinler istiyorsun ?

Haksız puanın her türlüsüne karşıyım ben Beşiktaş'lı olarak.

Anadolu takımının suçu ne ?

O karabüğün suçu ne ?

Buraya kadar emek vererek geldiler ?
Evet fenerliyim. Hakkı yenen Karabük 2010-2011 senesinde ne yapmış? Aynı maçı biz oynamış olsak şuan tüm Karabük halkı sokaklara dökülmüştü başkanları teknik direktörleri kanal kanal geziyorlardı fırat aydınusa düdüğü astırılmıştı. Ben sana bu ligi şampiyonlar ligine açılan kapı olarak gör diyorum basit bir lig düzen kurulmuş geçen sene bu düzeni kendi oyununla yıkmadınmı yıktın bu senede vura vura geliyoruz hergün fikstür paylaşıyosun çok daha iyiyiz diye. Yayın ihalesi ne kadar fazlaya gider o kadar fazla para kazanırız. Bu fenerde bu yarışın içinde olsun futbol olarak berbatlar hakemlerle kazanıyorlar işte.

Etiketler: