Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37094 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cengiz'in potansiyeli bundan daha da geniş. Yapabilirliklerine henüz ulaşabilmiş değil.
@atalay Ben bu Basaksehirden daha cok cekinmeye basladim

Bu takima karsi geriye dusmeyeceksin yakaladiklari ilk kontrada Fisi çekiyorlar zaten Zor Gol yiyen bir takim

Yakaladıkları her Kontra Golle sonuçlanıyor bugun attiklari 5 Golün 4 u Kontradan  , 2 kisi ile 3 kisi ile gelip Atıyorlar Golü :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@atalay birde Visca icin bir degerlendirme yaparmisin ?

Bizde bu kadar etkili olmaz diyenler var ama ben tam tersini dusunuyorum , tam bize lazim olan oyuncu bence

Ters kosu , Capraz kosu , Ice kat etme , Sut ve pas oyununa yatkinligi tam bizlik oyuncu koşularıyla bile rakibi felc ediyor.

Olcayin Daha yeteneklisi , Bitiriciligi ve oyun zekası cok daha iyi olan versiyonu bence. 

Çevrimdışı atalay

Başakşehir benzer şablonları yıllardır birlikte oynadığı için saha içi pratiği yüksek bir takım görüntüsü veriyor. Süreci ön göremem. Cengiz ve Visca'yı ise kadroda görmek istediğimi sezon başlamadan önce yazmıştım. @Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir benzer şablonları yıllardır birlikte oynadığı için saha içi pratiği yüksek bir takım görüntüsü veriyor. Süreci ön göremem. Cengiz ve Visca'yı ise kadroda görmek istediğimi sezon başlamadan önce yazmıştım. @Yunus Emre Dökmeci
Teşekkürler :ok: @atalay

Çevrimdışı cisse557

Basaksehir, Osmanlı, Konya gibi takımlar ligin kalitesinin artması babında umarım devamlılık sağlarlar. Bir de rakibi oynatmamak üzerine oyun planı kuran teknik direktörler de yok olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Basaksehir, Osmanlı, Konya gibi takımlar ligin kalitesinin artması babında umarım devamlılık sağlarlar. Bir de rakibi oynatmamak üzerine oyun planı kuran teknik direktörler de yok olur.

o yok olmaz işte.

#BİLGİ - Galatasaray'ın resmi Twitter hesabı yeni transferlerden Nigel de Jong'un doğum gününü 1 AY erken kutladı. :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 17:17:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cisse557

o yok olmaz işte.
O zaman bi 20 sene daha maçlardan zevk almak için bekleriz. Gönül istiyor ki Ts - Rize maçını izle. 5 dakika zor dayandım.

Çevrimdışı OrhanAker

Tek derdimiz teknik direktörler olsa keşke :D

Çevrimdışı LuceGel

Sosa ilk kez 11 çıkmış takımda kimse iplemiyor  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Kerem Demirbay, yine güzel bir asist yaptı. Nagelsmann, bambaşka bir 3-5-2 oynatıyor. Zira formasyon önemsiz. Ters ayaklı kanat oyuncuları ile rakibin içe doğru katetmesini sağlayıp, merkezi kalabalık tutuyor. Kerem milli takım havuzunda mutlaka olmalı. Fakat en nihayetinde entegre edemeyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 18:15:10 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu balojan bugun kirmizi gorur. Su cocugu fransadan kurtarmak lazim.
Nis guzel top oynuyor, tam antrenor takimi gibi.
Sipriyan diye bir tane var iyi futbolcu, bizim fernandezinndaha iyisi.

Balojan yilan gibi bakalim kimi sokacak

Çevrimdışı mylife1903

Sipriyan dedik, sapladi adam bak. 4 oldu nis maci, nant caresiz. 5-6 olur bu mac

Çevrimdışı LuceGel

Milan Juveyi kovalar artık Sosada fena değil takıma yabancılık çekiyor . :money:

Çevrimdışı atalay

Favre eldeki malzemelerden her zaman güzel yemek yapıyor. Nice, önemli kayıplara rağmen Puel'in takımının da üzerine koydu. Oluşturdukları takımın maliyeti de o kadar düşük ki... 11 maçta 29 puana ulaştılar.

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli az sinirlendi hemen aldilar disari, kapattim maci.
Su adami almamak buyuk hata oldu

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı LuceGel

Balotelli az sinirlendi hemen aldilar disari, kapattim maci.
Su adami almamak buyuk hata oldu
O olmadı Etoo olurdu şampiyonlar ligi oynuyorsun Abubakar Cenk  Ömerle sezona başlıyorsun ne desek boş. :bandit:

Çevrimdışı Berat

Böyle komik bir penaltı hayatımda zor görürüm heralde.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı LuceGel

Fenerin kadrolu hakemi son yılların en komik penaltısını verdi .

Çevrimdışı Orhan_

Fener'in kadrosunu kurarken  11'e yazılacak ilk isim Fırat Aydınus'tur. Şike sahaya yansımamışmış :D.

Çevrimdışı Berat

Rezilliğin dolu olduğu bir ligde tutunmaya çalışıyoruz.

Etiketler: