Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36906 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı ProjectOrigin

Adana'nın toplam faul sayısı 9. Dün Gençlerbirliği maçında ilk yarıda 11 faule maruz kaldık. Toplamda 20 küsür.Antalya maçı yine 20 küsür.

Anadolu takımları renklilere karşı helva kıvamında oynuyor maşallah.  :steamed:

Çevrimdışı MANSIZ

Bruma net bu sezonun en iyi oyuncusu. Böyle giderse sezon sonunda çok iyi paralara okutabilirler ama GS'de bunu yapacak adam yok. Menajerler bir şekilde aklına girer bunların.

Çevrimdışı Tolga

Maçı izlemiyorum ama Gs kötü oynamış galiba.

Klasik Gs maçlarından biri oynanıyor herhalde. Adana gol atamazsa maçı Gs kazanır bence.
:)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adanaspor gol atamaz. Gs atarsa kazanır, atamazsa berabere biter...
:bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Barış1903

Dünya da bu kadar kötü futbolla ilk 3 e giren başka takım yoktur. Şaka gibi yaa

Çevrimdışı mellfred

Dünya da bu kadar kötü futbolla ilk 3 e giren başka takım yoktur. Şaka gibi yaa
göçek semih'in sarısını atladı gole giden adananın faulünü vermedi

Çevrimdışı Çağatay

3 tane adamları var öve öve bitiremiyorlar ve biz bunları yenemedik...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mavi Tuna

Uzun yıllardır footbollu takip etmiyordum özellikle 100. Yıl sonrası dağılmadan sonra. Son 2. Sezondur Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarını izliyorum. Bu Anadolu takımları net bir şekilde renklilerle gelince laylaylom top oynuyor. Geçen sene Fenerbahçe bu sene Galatasaray, Beşiktaşımız yine iyi direniyor. Adana maçında göreceğiz Adana'yı canlarını dişlerine takıp oynarlar. Geçen sene net kötü Fenerbahçe yarışın içinde kaldı ise bu senede Galatasaray bu yarıştan kolay kolay kopmaz ve sona kadar gider.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas ne igrenc mac.
Adanaspor helva gibi, az basin ulan ne bicim adama takimisiniz. Bala bir gol.
Huseyin son 10 dakika sapitti ne guzel yonetiyordu. Hucum oyuncusu defans oyuncusunu cekince de kart gosteremedi burma tatlisina.
Muzlera efendi autlari kullanamiyor ama akan oyunda 60m top vuruyor, ilginc valla

Defansta kaleciyle pas yapip maci bitirmeye calisiyor gs, falan filan

Çevrimdışı Tolga

Uzun yıllardır footbollu takip etmiyordum özellikle 100. Yıl sonrası dağılmadan sonra. Son 2. Sezondur Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarını izliyorum. Bu Anadolu takımları net bir şekilde renklilerle gelince laylaylom top oynuyor. Geçen sene Fenerbahçe bu sene Galatasaray, Beşiktaşımız yine iyi direniyor. Adana maçında göreceğiz Adana'yı canlarını dişlerine takıp oynarlar. Geçen sene net kötü Fenerbahçe yarışın içinde kaldı ise bu senede Galatasaray bu yarıştan kolay kolay kopmaz ve sona kadar gider.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum :)

Çevrimdışı bjkozy

Bircok sey kendi hatamiz. Acik ara lider olmamiz lazimken boyle dandik bes para etmeyen takimlarla basa bas sampiyonluk yarisi yapiyoruz. Ama bu futbolla Gs daha cok puan kaybeder. Anca kendi beceriksizligimiz sampiyonlugu baskasina hediye eder

Çevrimdışı Berat

Bircok sey kendi hatamiz. Acik ara lider olmamiz lazimken boyle dandik bes para etmeyen takimlarla basa bas sampiyonluk yarisi yapiyoruz. Ama bu futbolla Gs daha cok puan kaybeder. Anca kendi beceriksizligimiz sampiyonlugu baskasina hediye eder

1-0'larla devam ederler, puan kaybetmezler.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aynı şekilde düşünüyorum.Gsliler bile hiç memnun değil bu oyundan ve biz bunları Arena'da yenemedik.Dün gençler maçında o ucuz golü yemesek, Cenk sadece vasat bir forvet gibi oynasa 3 puanı alırdık.

Çok fazla bonkör davranıyoruz.İlk yarıdan puan farkını koyup geçmemiz lazımdı.Yarın fbde kazansın medya başlar yarış yeniden başladı demelere.Yinede en iyi futbolu oynuyoruz, geçen seneden daha çok inancım var şampiyonluğa.

Çevrimdışı cursedofdragon

gs zorlu maçlara girdi hadi bakalım görelim ne yapıcaklar :D

gs-başakşehir
fb-gs
gs-bursa

1-0'larla devam ederler, puan kaybetmezler.

yavaş devam etsinler :D

gs-başakşehir
fb-gs
gs-bursa

Çevrimdışı mylife1903

gs-başakşehir
fb-gs
gs-bursa
Cok balli camia. Acayip bir hoca var herhalde bunlarin elinde, ufluyor devamli, boyle sans olmaz arkadas. Biz oynasak adanaylan hakem o golu verirdi, ustune ikinci yari kornerden falan gol yerdik, kaybederdik 3-4 tane de sakat verirdik

Çevrimdışı Tolga

Adana ve Alanya ligden düşerler. :)

Çevrimdışı raichu

gs-başakşehir
fb-gs
gs-bursa
gs balı bu şişede durduğu gibi durmaz  :D
3 de 3 yapsalar da şaşırman 3 de 0 yapsalar da gerçi fb yi kadıköyde yenemezler de
biz o maçlarda ne yapacağız bakalım

Çevrimdışı mylife1903

Rikerink bey, diyeceksiniz diyorlar adam hayatimda gordugum en sacma degisiklikleri yapiyor. Bu adam genclerunitedin falan basinda olsa ilhan basgaann bunu 4. Hafta kovar.

Çevrimiçi Savaş

Sanırım ilk yarı sonunda tepede tek kalacağız gibi.

Gs öyle bir düşecek ki fener bile geçebilir bunları. Geçen seneden daha rahat şampiyon olacağız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gs balı bu şişede durduğu gibi durmaz  :D
3 de 3 yapsalar da şaşırman 3 de 0 yapsalar da gerçi fb yi kadıköyde yenemezler de
biz o maçlarda ne yapacağız bakalım

onların balı şükrüde tutmuyor :D

başakşehir ilede en iyi berabere kalırlar birtek bursayı yenerler belki bursada formda hamzaoğlu bunlara kıyak geçmezse :D

Çevrimdışı mylife1903

onların balı şükrüde tutmuyor :D

başakşehir ilede en iyi berabere kalırlar birtek bursayı yenerler belki bursada formda hamzaoğlu bunlara kıyak geçmezse :D
Hamza ve avcidan hic hoslanmiyorum gs maclarinda. Normal sartlar altinda gs bu 3 mactan en cok 1 puan alir ama benim bildigim balli, arkadan desteklenen gs bu maclarda 5puan alir.

Çevrimdışı MANSIZ

Başakşehir'i bu hafta yenerlerse zirvedeler. Zor bir maç olacak. Fener haricinde Bursa'yı da gecerler.

Hamza ve avcidan hic hoslanmiyorum gs maclarinda. Normal sartlar altinda gs bu 3 mactan en cok 1 puan alir ama benim bildigim balli, arkadan desteklenen gs bu maclarda 5puan alir.

şimdi forumdayız çok ta şey yapamıyorum arkadaş ortmaında olsa başını alırlar derdim ama diyemiyorum :D  :evillol:

Başakşehir'i bu hafta yenerlerse zirvedeler. Zor bir maç olacak. Fener haricinde Bursa'yı da gecerler.

nasıl zirvedeler ?

Etiketler: