Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36934 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Vizyon reis yahu seneye sampiyon olur bundesliga2de. Onun kariyerinde bundesliga2 sampiyonlugu var miydi?

Çevrimdışı mylife1903

Gsnin kadro ne les bir kadrodur herifler kazanirsa dibimizde olacaklar, tam anadolu takimi kadrosu.
Bursaspor sessiz sedasiz geliyor arkadan.
Bu arada real macini seyreden var mi? Benim alexisjan nasil oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

sneijderi gs'den çıkartın geriye ne kalır ki

Cvp : Anadolu takımı :D

Çevrimdışı Jukebox

sneijderi gs'den çıkartın geriye ne kalır ki

Cvp : Anadolu takımı :D
Sneijder'de bu sene oldukça kötü bence.
Şuan gs'de bir muslera var bir bruma.

adanaspor'un hakkı yendi attıkları gol ofsayt değildi.

Sneijder'de bu sene oldukça kötü bence.
Şuan gs'de bir muslera var bir bruma.

Biz şu takıma puan farkını açamıyoruz ya kötü olan o geçen sene gibi bir türlü kopup gidemiyoruz.

Çevrimdışı Berat

Biz şu takıma puan farkını açamıyoruz ya kötü olan o geçen sene gibi bir türlü kopup gidemiyoruz.
Bizdeki talihsizlikler bunlardaki bal olduğu sürece bitmez kardeş bu dert.

Çevrimdışı Jukebox

Gs şuana kadar oldukça kötü oynadı.
Adana maçı kazanabilir.
Bu ne demek? Gs balı tutabilir her an.

Bizdeki talihsizlikler bunlardaki bal olduğu sürece bitmez kardeş bu dert.

şu gs'de hiç birşey yok.

Farkı açamıyoruz ona üzülüyorum.

Geçen sene fener'de de iş yoktu bir türlü açamamıştık arayı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Orduspor 1 kg fındık getirene bilet veriyormuş bilginiz olsun . :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Maçı izlemiyorum ama Gs kötü oynamış galiba.

Klasik Gs maçlarından biri oynanıyor herhalde. Adana gol atamazsa maçı Gs kazanır bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bu cinconlar mı şampiyonluğa oynuyorlar. Adana ligin en zayıf takımlarından biri olmasına rağmen final paslarında bererikli oyunculara sahip olsalar şu an skor 3-0 dı. Hüseyin Göçek inceden inceden Adana'yı doğramaya çalışıyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 19:53:41 Tolga ]
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Klasik Gs maçlarından biri oynanıyor herhalde. Adana gol atamazsa maçı Gs kazanır bence.

adanaspor çok gidemiyor gs'nin üstüne fakat 1 gol attılar ofsayt değildi ofsayt verildi.

1 tane de 2 ye 1 yakalamıştı adanaspor chedju durdurdu sarı kart yedi yoksa gole gidiyordu adanaspor.

gs bala₁ atarsa adana gol atamaz öyle bir maç oynanıyor fakat gs'de de gol atıcak oyun yoktu ilk yarıda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adanaspor gol atamaz. Gs atarsa kazanır, atamazsa berabere biter...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı melyet

Bu sene bizdede is yok arkadaşlar kendimizi kandirmayalim geçen seneden eser yok

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adana - 7 Sut - 1 i isabetli

Gs - 5 sut -1 i isabetli

Pas % 76 - 91
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ilk 45 dakika icin yZiyorum bunu hic aklima gelmezdi huseyon gocuk cok iyi yonetiyor maci. Bir kere eren yedirdi ceza,aani cevresi bir kendini atis, okadar.
Anlamiyorum bir dunku maca bakiyorum, orta cag savasi gibiydi bugun boyle yumusak yumusak yavas yavas.
Adanasporun ortasahasindan 2 cocuk begendim. Tabii gs ile oynayinca once cikmis olabilirler.
Oooo yorumcu fishfeys nejati alirim bir dak.
Adanasporunnbir golu var ofsayt diye gume gitti ama sanki 10cmlik bir olay gibiydi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adanaspor çok gidemiyor gs'nin üstüne fakat 1 gol attılar ofsayt değildi ofsayt verildi.

1 tane de 2 ye 1 yakalamıştı adanaspor chedju durdurdu sarı kart yedi yoksa gole gidiyordu adanaspor.

gs bala₁ atarsa adana gol atamaz öyle bir maç oynanıyor fakat gs'de de gol atıcak oyun yoktu ilk yarıda.
Dun Bizim ilk yarida oyndigimiz gibi oynuyorlar

Ins 2.ci yarida da iyi oynamazlar , gerci iyi oynamasalarda Bala atiyorlar bir tane
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu sene bizdede is yok arkadaşlar kendimizi kandirmayalim geçen seneden eser yok

haklısınız :)

Dersimspor gibi takımları rahatça yenemiyoruz :)

Anca bizde işte napoli benficadan puan alıyoruz :)

Dün orta saha namına birşey yoktu 2.ci yarı orta saha yoktu stoper oyuncumuz ön libero oynuyordu :)

Gençlerbirliği gibi takımı yarı sahasına hapsettik 2 top'umuz direkten döndü karşı karşıya kaçırdık vs.

Gençlerbirliği-6s maçı muzlera arasında geçmişti gs balına gol atmıştı 2.ci yarı gençberliği oynamıştı gs izlemişti :)

Nağmalup yolumuzu ilerliyoruz real madrid ile biz kaldık şampiyonlar ligi ve kendi liginde :)

Öyle işte kötüyüz bu sene :)

Çevrimdışı cisse557

Bu nasıl ligtv yorumcusu yahu. Adam bruma var orda diyor pas atsın diye.

Çevrimdışı melyet

haklısınız :)

Dersimspor gibi takımları rahatça yenemiyoruz :)

Anca bizde işte napoli benficadan puan alıyoruz :)

Dün orta saha namına birşey yoktu 2.ci yarı orta saha yoktu stoper oyuncumuz ön libero oynuyordu :)

Gençlerbirliği gibi takımı yarı sahasına hapsettik 2 top'umuz direkten döndü karşı karşıya kaçırdık vs.

Gençlerbirliği-6s maçı muzlera arasında geçmişti gs balına gol atmıştı 2.ci yarı gençberliği oynamıştı gs izlemişti :)

Nağmalup yolumuzu ilerliyoruz real madrid ile biz kaldık şampiyonlar ligi ve kendi liginde :)

Öyle işte kötüyüz bu sene :)
Hakliyim tabi geçen seneden eser yok 

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı cisse557

Seni oraya yorumcu diye dikenin ta.. Gol olduktan sonra harikasin dedi. Levent abilerini çok iyi dinlemisler. Aferin

Çevrimdışı Berat

Adana'nın kalecisini bir de bizim maçta görün siz.

Etiketler: