Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36761 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Bishamon

Ismail korner kullanıyor hahahah

Çevrimdışı mylife1903

Kornerleri ismail kullaniyor, auuvvvv

Çevrimdışı mylife1903

Sari kartlarini evde unutmus herhalde bulojan. Ulan hasan alinin sari gormeyecegi paralel evren yok sadece bizim ulkede fb formasiylan gormuyor

Çevrimdışı Luccâ

Sabaha kadar oynasa gol atamayacak fenere aykutun topçuları penaltı hediye etti ve gol oldu. Bu arada penaltı vuruşu yeni kurallara göre nizami değil ama bizim ülkede annelerinin kurallarını uyguladığı için hakemler bu durumdan bihaberler tabii..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bize verseler su penaltiyi sabaha kadar tartirlar, yok ayagini kendi takiyor, bak hocam daha darbe gelmeden yatmaya basladi

Çevrimdışı Kutay

Hakem Konyayı katlediyor rezillik
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı goktasoktay

Değişen kuraldan sonra bu penaltı atışı nizami mi dostlar? Hani vurmadan duraklamak yoktu???

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Tam orta siralardan kurtulma savasi. Bir takim penalti ile onde ve kalecisi zaman geciriyor.

Çevrimdışı Çağatay

Tam orta siralardan kurtulma savasi. Bir takim penalti ile onde ve kalecisi zaman geciriyor.

Ve iki takimin da toplam sutlari 3-4 filandir
Ne dusme derdi var bunlarin ne de cikma derdi.
Hayat bunlara guzel valla sinir stres yok mac izlerken
Niye
Cunku hedef yok
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Icim bayildi arkadas. Beter olsunlar, ocaklari kurusun.
Ayrica bu konyaspora ne olmus boyle, bizim macta ali parantezine aliyorlardi bizim futbolculari

Çevrimdışı OrhanAker

Ve iki takimin da toplam sutlari 3-4 filandir
Ne dusme derdi var bunlarin ne de cikma derdi.
Hayat bunlara guzel valla sinir stres yok mac izlerken
Niye
Cunku hedef yok
Penaltı gölüne kadar şut yoktu şutu geçtim pas yapamadı iki takımda öyle rezil bir maç :D uykum geldi yeminle.

Çevrimdışı cursedofdragon

fener-konya maçını izlemeyin dünkü bizim maçtan sonra bu maç 3.cü lig maçı gibi :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı LuceGel

Konya geçen yıla göre zayıfladı 1-2 oyuncusuda olmayınca leş bir takım çıkıyor ortaya fener zaten leş ilk yarı 2 takımında 1 er şutu var rakip kalelere.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EMİR EMRE

net penaltısını vermedi balina avcısı konyalıların

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Orhan

Bulent y. gibi viruslerden lig temizlenmesikce kimse turk futbolu neden gelismiyor demesin. Hele konyanin oyunu rezil rezil

Çevrimdışı goktasoktay

Souzanın da net kırmızısını sarıyla geçiştirdi

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimiçi 38life

Konyanin kaybetmesi iyi oldu. Böyle futbol düşmanı takimlarin ust sıralarda yeri yok!

Çevrimdışı tangaz

aykutta sıradan hoca olarak kalmaya mahkumdur oyunun sadece tek yönünü (savunma) geliştirmeye odaklı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Sadece savunma yaparak başarılı olabileceğini sanan ağır zeka yoksunluğu çekiyordur. Turnuva mi lan bu? 34 haftalık bir ligden bahsediyoruz.

Çevrimdışı Orhan

Yalniz bugun ki oyundan kendi adima konusuyorm cok killandim.Ya biz cok iyiyiz su oyun bana 3.lig seviyesi geliyor yada basta omer ali olmak uzere bizi iyi uykular diliyorlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalniz bugun ki oyundan kendi adima konusuyorm cok killandim.Ya biz cok iyiyiz su oyun bana 3.lig seviyesi geliyor yada basta omer ali olmak uzere bizi iyi uykular diliyorlar.

kıllanılcak birşey yok :)

Akhisar - Gs
Konya - Fb

anlamışsındır zaten ne demek istediğimi :)

Çevrimdışı Tolga

8.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Çaykur Rizespor 2-1 Gençlerbirliği

Gaziantepspor 1-2 Kayserispor

Alanyaspor 0-2 Bursaspor

Akhisar Belediyespor 1-0 Adanaspor

Galatasaray 0-1 Trabzonspor

Karabükspor 0-2 Başakşehir

Osmanlıspor 1-2 Kasımpaşa

BEŞİKTAŞ 3-0 Antalyaspor

Konyaspor 0-1 Fenerbahçe
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Kabiz oldum resmen, ne igrenc futbol. Herifler sanki 0-1 tur atliyor, top cevirmeler falan. Agir agir oynuyorlar. Aykut hoca hicmriza gibi gazlamiyor demektir bu. Yavas yavas oynuyorlar. Offff fenalik basti

Etiketler: