Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36150 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dordu bulmusun bastirsana iste. Yok, hemen rolantiye alirlar. Koy iste zlatani azicik fbnin tadina baksin. Kil oldum kil. 8-9 tane salla gonder iste.
9 atsalardı olumluydu İsmaeeleee haksızlık yapılıyor abi daha fazla süre alması lazım ahahahaj o daha zıçmaya başlamadı

Çevrimdışı Karabay

Senerin yaptirdigi penaltiyi gordunuzmu ikinci penalti.ben hayatimda boyle garup adama giris gormedim ceza alaninsa tekme tokat giris nedir ya  :kop: :kop:
bursadayken aynı şekilde maçın son saniyesi yine tam aynı yerde bizim oyuncuya girmişti. Kerimdi galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu hafta Dunya Penalti haftasi ilan edilsin :alala: :alala:

Rize , G.Birligi macinda 1 penalti kullandi

G.antep - Kayseri maci 1-1 devam ediyor , 2 Gol de karşılıklı penaltıdan :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2016, 21:51:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bu hafta Dunya Penalti haftasi ilan edilsin :alala: :alala:

Rize , G.Birligi macinda 1 penalti kullandi

G.antep - Kayseri maci 1-1 devam ediyor , 2 Gol de penaltıdan :bandit:

dünya olmaz tr olur penaltıyı yapanlar hep bizim takımlar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önce Bursalılar geçti burdan tezahürat yaparak :D "Bağırmayın lan!" diye bi ses duydum çıt çıkmadı ondan sonra :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Gomez bugün ilk golünü atar.

Çevrimiçi 38life

Gökhan Töre yine kadroda yok.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Bishamon

İyileşmedi mi hala ?

10 gün önce 1-1.5 aylığına sakatlandı

Çevrimiçi 38life

10 gün önce 1-1.5 aylığına sakatlandı
Adam sezonun yarısını sakat olarak geçiriyor her sezon .

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Darmstadt 1 - 0 Wolfsburg

Gol Frikikten.

Çevrimdışı mylife1903

Wolfsburg 10 kişi.
Vizyon reis alsin vizyonunu beraber oynasin ki takim eksik kalmasin. Ustune golu de yediler, toreye uzuluyorum ama mario gomeze gram uzulmuyorum hatta sosaya da uzuluyorum bak

Çevrimdışı atalay

Nagelsmann, Leverkusen deplasmanında ilk devrede üçlü ve dörtlü savunmanın bütün türevlerini oynattı. Kerem ve Wagner'i aksiyon bölgelerinde, orta alanda ise benim epey beğendiğim Rudy'i çok iyi kullanıyor. Ve bu arkadaş TR'deki bazı takımların yaş ortalamasından daha genç.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 17:26:47 atalay ]

Çevrimdışı raichu

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Darmstadt 2 - 1 Wolfsburg

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Hoffenheim, Leverkusen deplasmanında üç yaptı. 8 maç 16 puan, namağlup bir takım. Nagelsmann'ın yolu açık...
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 21:34:35 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Attı

Çok iyi bir kafa vuruşu.
Nasıl sevindi? köşe gönderine kadar koştumu? Adamın gol sevincini bile özledim.Kafayı milosevic vurdurmuştur eski takım arkadaşına.

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

İlk golünü attığı için baya sevindi gözlerinden okunuyordu. Ama bir Aboubakar değil sevinme konusunda :D

Çevrimdışı Kalyoncu

İlk golünü attığı için baya sevindi gözlerinden okunuyordu. Ama bir Aboubakar değil sevinme konusunda :D
3-1 oldu.

Etiketler: