Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35562 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mavi Tuna

Hahaha. Fenere bak ya. İnsan bi hoş oluyor.
Beter olsunlar... Darısı Galatasaray'a...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Su alanyaspor gsden bile iyi top oynuyor. Azicik bu eski fbli ba bana sallandi gibi geldi macta. Candeias midir nedir begendim ben o cocugu bir bakam kim mis neciymis bu cocuk. Tas gibi takim alanyaspor.
Bu volkan nasil neden nicin atilmiyor onu anlamiyorum. Ustelik korkak ve karektersiz. Adama tekme atiyorsun sonra kart gormemek icin kendini yerden yere atiyorsun bizim futbolcumuz olsa sabahlara kadar gomerdir, ismailden beter eder, volkan senfonisi yazardim ona, kavas demis bile olabilirim

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Kutay

Şu fener  son yıllarda hep şampiyonluk yarışının içinde vardı artık olmayacaklar iyi oldu bıktım sürekli şu adamları ilk 2 içinde görmekten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu fener  son yıllarda hep şampiyonluk yarışının içinde vardı artık olmayacaklar iyi oldu bıktım sürekli şu adamları ilk 2 içinde görmekten
Bana kalsa ben fenerle çekişmek isterdim gs'nin ocağı sönsün

Çevrimdışı goktasoktay

Su alanyaspor gsden bile iyi top oynuyor. Azicik bu eski fbli ba bana sallandi gibi geldi macta. Candeias midir nedir begendim ben o cocugu bir bakam kim mis neciymis bu cocuk. Tas gibi takim alanyaspor.
Bu volkan nasil neden nicin atilmiyor onu anlamiyorum. Ustelik korkak ve karektersiz. Adama tekme atiyorsun sonra kart gormemek icin kendini yerden yere atiyorsun bizim futbolcumuz olsa sabahlara kadar gomerdir, ismailden beter eder, volkan senfonisi yazardim ona, kavas demis bile olabilirim
Abi bi de küfür etti hakemin yanında, tekmeyi attı ardından da adama İngilizce "kahretsin" dedi. Hani filmlerde söylenir de Türkçeye böyle çevirirler ya ondan. Dudağı çok net okunuyordu, iki açıdan da...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bana kalsa ben fenerle çekişmek isterdim gs'nin ocağı sönsün

Aynen. Gesenin olduğu bir şampiyonluk yarışında her daim pislik vardır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı goktasoktay

Eurosport2'de wolfsburg maçı var gomez 11'de bakalım bugün gol atabilecek mi

Wolfsburg ne kötü takım ya? Orda bu oyun sisteminde gol mol atamaz gomez. Kalecileri naptı ya öyle? Adamı çalımlarım derken indirdi penaltı yaptırdı geri pasına. Şansına adam kaçırdı. Yeni kural olmasa atılmıştı kaleci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Wolfsburg ne kötü takım ya? Orda bu oyun sisteminde gol mol atamaz gomez. Kalecileri naptı ya öyle? Adamı çalımlarım derken indirdi penaltı yaptırdı geri pasına. Şansına adam kaçırdı. Yeni kural olmasa atılmıştı kaleci

Aynen kötüler rakip bariz daha iyi gomezin ayağına top değmedi

Çevrimdışı mylife1903

Abi bi de küfür etti hakemin yanında, tekmeyi attı ardından da adama İngilizce "kahretsin" dedi. Hani filmlerde söylenir de Türkçeye böyle çevirirler ya ondan. Dudağı çok net okunuyordu, iki açıdan da...

Volkan sen ingilizce kufur mu etti?
F wordu mu kullandi?
Volkan sen, bu bildigimiz volkan sen, ingilizce kufur ediyor, tuhaff

Tff ingilizce kufuru nasil anlayacak?
Ha bu konuda obur volkanin var aciklamasi
https://www.59saniye.com/volkan-demirel-uefa-turkce-bilmeden-nasil-karar-verdi/list/143673494/

Çevrimdışı Çağatay

7 hafta geçmiş, aldigi puan hala çift hanelere ulaşamamış...
Olm dalga gecmeyin lan günahtır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eaglekartal

fenerin puan kaybetmesi iyi oldu daha zor deplasmanları oynamadan bukadar puan kaybetmetleri güzel oldu. fener bu neyapar eder lig yarışına girer çünkü.ama görünen bu sene ki gs geçen seneden farklı.önemli deplasmanlar ve derbiler belirleyecek şampiyonu.süpriz puan kaybı yapmamaız gerek.bu arada Yönetim gitsin﹗ diyen bağıran taraftarları azizin adamları dövmüş.yazık okadar taraftar bir adamın dikta rejimine son veremiyorlar.zamanında okadar ah aldılarki uzun zaman çıkmaz bu ahlar.

Çevrimdışı mertnet

Ezeli rakibimizin taraftarı da olsa kesinlikle maç sonu açıklamalarına katılıyorum  :D

https://twitter.com/ibrakadabra1907/status/787671954660659201
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı goktasoktay

Volkan sen ingilizce kufur mu etti?
F wordu mu kullandi?
Volkan sen, bu bildigimiz volkan sen, ingilizce kufur ediyor, tuhaff

Tff ingilizce kufuru nasil anlayacak?
Ha bu konuda obur volkanin var aciklamasi
https://www.59saniye.com/volkan-demirel-uefa-turkce-bilmeden-nasil-karar-verdi/list/143673494/
Doğrusu ben öyle gördüm, küfürü geçtim yerde yatarken adama attığı tekme atılması için yeterliydi aslında...

Çevrimdışı LuceGel

İşin ilginci fenerin daha zor maçları başlamadı küme filan düşmesin bunlar sonra gelip bizden bilirler Beşiktaş şu takıma bilerek yenildi son haftadan 7 hafta önce filan derler  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Ezeli rakibimizin taraftarı da olsa kesinlikle maç sonu açıklamalarına katılıyorum  :D

https://twitter.com/ibrakadabra1907/status/787671954660659201
Ahahaha yemin diyorum dunyanin baska bir ulkesinde yok boyle seyler bunlar sadece turkiyede. Aziz bunlara duble yol dosesin daha

Yuh artik. Bunlar satilmis, maasli troll falan herhalde.

Zubuk var ya o kitabi alacaksin, nutukla beraber bas ucu kitabi yapacaksin gene de akillanmaz ya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşin ilginci fenerin daha zor maçları başlamadı küme filan düşmesin bunlar sonra gelip bizden bilirler Beşiktaş şu takıma bilerek yenildi son haftadan 7 hafta önce filan derler  :evillol:
Abi daha Beşiktaş, gs, trabzon,konya,gençler, karabük gibi takımlarla maç oynamadılar devre arasına kadar 30 32 puan alsalar iyi

Çevrimdışı ilhan mansız

Abi daha Beşiktaş, gs, trabzon,konya,gençler, karabük gibi takımlarla maç oynamadılar devre arasına kadar 30 32 puan alsalar iyi

bu halleriyle 30-32 puan almaları mümkün değil. kalan maçların tamamını alsalar ancak 36 olur. bu gidişle 25 puanda kalırlar.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı LuceGel

bu halleriyle 30-32 puan almaları mümkün değil. kalan maçların tamamını alsalar ancak 36 olur. bu gidişle 25 puanda kalırlar.
Ben fenerlilere diyorum hep İsmaili oynatmazsanız olmaaz şampiyon takımdan adam alıp yedek bekletirseniz olacağı bu yani  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi 10 maç var ben iyimser söyledim biraz normal tahminim 6 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alacakları yönünde 29 puan alırlar gibi, hoca değişikliği olabilir gibi görünüyor....

Çevrimdışı mylife1903

Abi 10 maç var ben iyimser söyledim biraz normal tahminim 6 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alacakları yönünde 29 puan alırlar gibi, hoca değişikliği olabilir gibi görünüyor....

Aaaaa olmaz oyle
Dicki tutsunlar ellerinde :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Ligin ilk yarısının 16 hafta üzerinden oynanacağını düşünürsek geriye 9 maç kaldı yani 27 puan.

Fb'nin maçlarına baktım da 15-16 puan civarı toplarlarsa onlar için başarıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ligin ilk yarısının 16 hafta üzerinden oynanacağını düşünürsek geriye 9 maç kaldı yani 27 puan.

Fb'nin maçlarına baktım da 15-16 puan civarı toplarlarsa onlar için başarıdır.
9 maçta alacakları 5 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi buda 26 puan yapar bizde 40 puanda oluruz

Etiketler: