Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35384 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı goktasoktay

Maç içinde ismail ile Şener'i gösterdiler kulübede, keşke foto alsaydım. Komik bi manzaraydı, ağzını bi tuhaf yapmış, kabız gibi, töbeeee

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Köybaşı hala oynamıyorken böyleler bu arada  :evillol:

Yedek kulübesindeki suratını gördüyseniz yarılma ihtimaliniz yüksek.
Aynı anda düşünmüşüz çok komikti di mi?

Çevrimdışı mylife1903

40. Dakikadan 86. Dakikaya kadar izledim. Hakem rezildi. Bu hakemle kazanamiyorlarsa maci aglamayacaklar. Sikertel gitti son adamin ayagina basti falan. Hakem daginikti cocuk, gecen sene antep macinda iyi linc etmislerdi bunu, hala etkisi altinda. Bazi pozisyonlari guzel oynatti ama dagildi abuk sabuk kararlar verdi, kotuydu.
Alanyayi begendim golu atan cocugu cok begendim, vagner love iyi oynadi alanyanin forveti vagner lov yahu bizimkine geleni falan oyle cat tavana asardi. Ayrica abu da maci seyrediyorsa gormustur topun altina nasil girilir

Çevrimdışı goktasoktay

Basaksehirle cekismek isterim ama tehlikeli takim, keske fb ile cekissek 59 puanla falan sampiyon oluruz
Abi çekişiriz, hakederseler şampiyon olurlar zoruma gitmez en azından. Bu renkliler oyunu temiz oynamıyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Maç içinde ismail ile Şener'i gösterdiler kulübede, keşke foto alsaydım. Komik bi manzaraydı, ağzını bi tuhaf yapmış, kabız gibi, töbeeee

YA sorma telefondan sikrin alacaktim sonra vazgectim cok uzuldum, agzi kaymisti izmaelin.
Ayrica iki cift lafim da bu fander fiel midir nedir onun icin olacak. Buralarda cok guzellemesi yapiliyordu, futbolcu falan degil o ya yok efenim psgde oynamis bilmem ne, belki barselonada oynar boyle topun hep sende kaldigi, kaybettigin topu iki dakikada aldigin bir takimda, duzgun ayagi ike siritmaz ama bizim ligde icinden gecerler bunun.
Daha deplasmanda gorecegiz bu fieli boyle citi piti sifirdan yuzu 6saniye olan sprinter anadolu takimi forvetleri karsisinda

Çevrimdışı goktasoktay

Bizim fb maçı dışarda mı?

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ahmet Çakar @ahmetcakar1 4 dk.4 dakika önce
Küme düşme hattındaki zorlu mücadelede kazanan çıkmadı. Maçın Skoru Fb:1 Alanya:1

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Yorumlarını alabilir miyiz ? @mylife1903

Ulan bu neyy, dohtor bu ne
Bunu bob ross bile cizemez beee

Efenim bu resimde anlatilmak istenen, ohhhh keyfim yerinde bir de kurdan olsaydi da arka azidisimi temizleseydim

Çevrimdışı goktasoktay

Yorumlarını alabilir miyiz ? @mylife1903

Hah işte bundan bahsediyordum.

Çevrimdışı Berat

Ulan bu neyy, dohtor bu ne
Bunu bob ross bile cizemez beee

Efenim bu resimde anlatilmak istenen, ohhhh keyfim yerinde bir de kurdan olsaydi da arka azidisimi temizleseydim

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Offff ulan aksam aksam gul gullll poza bahhhh sufata baaahhh

@tuncaboylu sunu eksi sozluge yapistirsa da fbli yorumlarini okusam yarin sabah tuvaletteyken

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fb artık yarış dışıdır. :)

Şuandan itibaren ocak dışındasın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Daha bunlar fbnin iyi gunleri, ismaeeel oynayacak daha, ilk11 hemide
Kume dusurur bu ismail adami

Ayrica bu keya ile sikertele guzelleme yapanlar azicik ismaelli izlesinler bunlari, gorusleri degisecek. Su adam futboldan para kazaniyor ya bizim ulke icin hala umut var ya da hic yok, bilemedim lan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Offff ulan aksam aksam gul gullll poza bahhhh sufata baaahhh

@tuncaboylu sunu eksi sozluge yapistirsa da fbli yorumlarini okusam yarin sabah tuvaletteyken
İsmaili fenere yollamak için nasıl bir totem yaptın abi muslera işinde yeni bir deneme yapmamız lazım herif her hafta iyiye gidiyor

Çevrimdışı ilhan mansız

karabük, başakşehir, osmanlı, konya, gençlerbirliği gibi takımlar fenerin üzerinde götürebilir ligi. bu durum feneri mali açıdan da çok zorlayacak. çok ciddi gelir kayıpları var. forma satışı, tribün geliri vs. çok düştü. maç da kazanamıyorlar. Başkanları bırakmazsa sıkıntı çok büyüyecek gibi. İnşallah gese yi de safdışı bırakıp şampiyon olursak gelirlerimiz fener ve gesenin çok çok üzerine çıkacak. Muhtemelen 500 milyona ulaşırız gibi görünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha bunlar fbnin iyi gunleri, ismaeeel oynayacak daha, ilk11 hemide
Kume dusurur bu ismail adami

Ayrica bu keya ile sikertele guzelleme yapanlar azicik ismaelli izlesinler bunlari, gorusleri degisecek. Su adam futboldan para kazaniyor ya bizim ulke icin hala umut var ya da hic yok, bilemedim lan
Abi ismail 2 m euro falan imza parası aldı bir de ahahajaj

Çevrimdışı mylife1903

İsmaili fenere yollamak için nasıl bir totem yaptın abi muslera işinde yeni bir deneme yapmamız lazım herif her hafta iyiye gidiyor

Muzlera isinde son kozumu oynamadim ama adminlerin onayi gerekiyor o is icin. Muzlera zu benim avatar

karabük, başakşehir, osmanlı, konya, gençlerbirliği gibi takımlar fenerin üzerinde götürebilir ligi. bu durum feneri mali açıdan da çok zorlayacak. çok ciddi gelir kayıpları var. forma satışı, tribün geliri vs. çok düştü. maç da kazanamıyorlar. Başkanları bırakmazsa sıkıntı çok büyüyecek gibi. İnşallah gese yi de safdışı bırakıp şampiyon olursak gelirlerimiz fener ve gesenin çok çok üzerine çıkacak. Muhtemelen 500 milyona ulaşırız gibi görünüyor.

inşallah bırakmaz :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi ismail 2 m euro falan imza parası aldı bir de ahahajaj

Ya aslinda ben cok yazdim o gonuyu.

Bunu ve menecerini bizi karistirmak icin kullandi fb, sonra biz izmaele kapiyi gosterince bunlar imzalamak zorunda kaldilar, diyorlar, belirtildi ve kulislerde konusuluyor.

O imza toreni de kayda alinmali
Ben istemedigim bir tezahurat icinde bulundum falan demisti. Ahaha ama sonuc koydu gene yani fbye 2milyonu.

Gumus semsiye  goes to fb

O degilde bu mahmut uslunun yuz ifadesinvardi imza toreninde ahahahah @#Berat bulur simdi
Bir de bunlarin ismaile gulaktan beyin enjekte ettikleri bir foto dusmustu

Çevrimdışı mylife1903

Ahahhaa buldum

Bu fotoda mahmut usludamson bir umut, belki imzalamaz falan, belki yanlis atar imzayi

Imzayi atinca ismail ise asagidaki fotoda(bknz sekil 2a) mahmut uslunun azicik kendi soluna dogru kaykildigini goruyorsunuz, bu her ne kadar sessiz bir osurma eylemi icinde oldugu goruntusunu verse de o kaykilma bizim gumus semsiyenin kaykilmaya karsi kalkismadir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eurosport2'de wolfsburg maçı var gomez 11'de bakalım bugün gol atabilecek mi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahahhaa buldum

Bu fotoda mahmut usludamson bir umut, belki imzalamaz falan, belki yanlis atar imzayi

Imzayi atinca ismail ise asagidaki fotoda(bknz sekil 2a) mahmut uslunun azicik kendi soluna dogru kaykildigini goruyorsunuz, bu her ne kadar sessiz bir osurma eylemi icinde oldugu goruntusunu verse de o kaykilma bizim gumus semsiyenin kaykilmaya karsi kalkismadir

Abi adamın dünyası kararmış resmen kovarlar ismaeli 2. Lige falan gider hıyar

Etiketler: