Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35393 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emenikeye kırmızı görmeliydi.
ne yaptı ki orhan ben 10.dk dan itibaren açtım maçı  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir ile aramızda 2008/09 Sivasspor'u gibi bir mücadele olur mu acaba?  :icool:
berat öyle olacak gibi görünüyor Gs geçen sene gibi bir şekilde kazanıyor ama oyun olarak iyi değiller, fenerbahçe iyice geriye düşecek galiba ben toparlanmalarını beklerdim. işin özü başakşehirle çekişmek daha iyi olur Kalleş Gs yerine  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

ne yaptı ki orhan ben 10.dk dan itibaren açtım maçı  :)
Dirsek attı bilerek.

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan fener gol ye at 3.5 üst olsun maç :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kaçan gollere bak ben 3.5 üst dedim ya  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

volkanın yaptığı hareket komik gerçekten 2 tane iyi çıkardı fener gene iyi değil ev sahibi baskısı yok, hakeme gelirsek gerçekten kötü...

Çevrimiçi Samet Ç

volkanın yaptığı hareket komik gerçekten 2 tane iyi çıkardı fener gene iyi değil ev sahibi baskısı yok, hakeme gelirsek gerçekten kötü...
Topla oynamada Alanya üstün %53'e %47

Çevrimdışı Berat

Klasik taktikleri oyunu germek, Alanya bu maçı 11 kişi bitiremez.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene Kadıköy'de kazanma ihtimalimiz yüksek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maç 3.5 üst olmaz yattık anasını satayım

Çevrimiçi Samet Ç

Fener yedi :D iki gol daha atın la

Çevrimdışı OrhanAker

İyi top oynuyor alanya helal olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener yedi :D iki gol daha atın la
Akanya atacaksa sıkıntı yok omeruo çok leş adam iyiki almamışız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu nasıl hakem skrtel net faul sarı vermedi sonra volkan şen faul yapıyor 2 tane faulü vermedi....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail hamlesi maçı çevirir

Çevrimdışı Tolga

Fb'yi çok fazla dert etmeye gerek yok bu maçı kazansalar bile uzun vade de yarışın içinde kalamazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı goktasoktay

Helal olsun hakeme Alanya'yı eksik bıraktı sonunda. FB den atması gerekenleri sayamadım, saymıycam. Fb oyun olarak bitik ama çirkeflik ve hakem faktörü artarak devam...

Çevrimdışı MANSIZ

Fener gol atana kadar uzatma gelir

Çevrimdışı goktasoktay

Yöneticileri maç sonunda hakeme ağır giydirirler. Aleyhlerine bişey yapmış gibi...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada bişey dikkatimi çekti, digi maç içindeki pozisyon tekrarlarını çok hızlı yapmaya başladı. Her pozisyonu derhal gösteriyorlar. Önceden işlerine geleni, onu da istedikleri zaman gösterirlerdi. İyi bir gelişme..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Etiketler: