Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35237 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Kahrolsun Barcelona yasasin Madrid oldumu simdi ?

Hadi bunu da sil

Din , dil , irk ayrımıymış ne alakaysa
Barcelona katalunya, madrid ispanya gibin bisiler oldu herhalde. Din ayrimi yok onlarda da dil ve irk ayrimi var diyolla

Çevrimdışı Berat

Sen ne zaman denetçi oldun Berat hadi hayırlı olsun

Teşekkürler abi.

Hadi bunu da sil

Bu mesajında herhangi bir sorun yok. Kahrolsun diye kastettiğin bir toplum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir de geçen seneki kadroyu yap da gör farkı.  :tabe: Üstelik Beşiktaş lı olarak ben bile yanlı buldum senin kıyası. Bir de gidenlerin etkisiyle yaşadığımız kayıp var Ozi iyileşsin o da aratacak geçen seneyi o ve olcay, Sosa ve Töre nin dikine oyun anlayışı ile iş yapıyordu. Bu sene yoklar. şu ana kadar. Töre gitti Q7 de bitti. Gomez yerine gelene değinmiyorum bile. Aras 18 e bile giremiyor. kerim de jr Q7 bizim en iyi transferimiz en son gelen Caner oldu.

geçen senede aynıydı :)

Tek var Töre yerine aras geldi farketmiyor töre'de oynamıyordu zaten :)

Ben yanlı birşey yaptığımı düşünmüyorum :)

Gomez'in yerine geleni değinmiyorsunuz bende size katılıyorum yalnız bide rakibe baksanız onlarda eren sakatlansa yerine oynuyacak oyuncu yok :) Bizde ömer oynar cenk oynar abubakar oynar :)

gs çok pas lı oynadığı için sizin gözünüzü boyuyor pasların hepside yana sağa sola :) ben tolgay gibi birtane dikine pas atan görmedim gs'de şu geriye kalan 6 maçta :) Aras hocanın tercihi almıyor kadroya ama bu demek değil ki aras yasin'den sinandan kötü böyle düşünüyorsanız zaten fitbol konuşmaya gerek bile yok :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sıkıntı yok kardeşim klasik taraftar forumu reaksiyonudur tartışılan kişiyi rakip takım taraftarı ilan etmek :) Böyle şeylere sinirlenecek olsam zaten bu forumda yazmam. İletim çok yoktur ama ilk günden beri üyesiyim bu forumun. Haydi selametle :)
Benden dolayı yoldu bugün kayseri tarafında maç izledim kendime engel oldum küfür edip durdular demedikleri kalmadı abi berbat bir şey bu kafamı öne eğdim maçı izledim ondan oldu normalde hiç böyle ithamlarda bulunmazdım tarzıma aykırı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Makedonya Yunanistanindir !!!
Barcayi sevmiyorum

Kahrolsun katalonya yasasin madrid dedim , simdi din , dil , irk ayrimi mi yapmis oluyorum ilginç :alala:

Neyse bizde kahrolsun Barca yazarız artik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Sen ne zaman denetçi oldun berat hadi hayırlı olsun

adamın emekli olma zamanı geldi sende çüş kanki :D

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Çağatay

Hadi bunu da sil

Bir gece ansızın 82 real 83 atletico
Gümbür gümbür Barça
Geliyoruz.... :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Gomez'in yerine geleni değinmiyorsunuz bende size katılıyorum yalnız bide rakibe baksanız onlarda eren sakatlansa yerine oynuyacak oyuncu yok :) Bizde ömer oynar cenk oynar abubakar oynar :)

gs çok pas lı oynadığı için sizin gözünüzü boyuyor pasların hepside yana sağa sola :) ben tolgay gibi birtane dikine pas atan görmedim gs'de şu geriye kalan 6 maçta :) Aras hocanın tercihi almıyor kadroya ama bu demek değil ki aras yasin'den sinandan kötü böyle düşünüyorsanız zaten fitbol konuşmaya gerek bile yok :)
Bizim subyan kerimin sag ayaginin gucuk parnaginin tirnagini degismem yasine.

Bizim subyan kerimin sag ayaginin gucuk parnaginin tirnagini degismem yasine.

abi lütfen kristiyano yasin bey diyeceksin :D  :evillol:

Mesaji kim sildi diye 10 kere soruyoruz cevap gelmiyor sonra

Alinti yapmadan ulu orta din - dil- irk ayrimi yaomak yasaktir diye ileti atılıyor

Mesaji silmeden de cevap verebilesiniz veya ben sildim diyebilirsiniz insani germeyin :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

:D

Nejipcan mı?
Nejipjan iyidir yas severim keretayi ama su gereksiz girislerinimbir birakamadi, oha atti nejipi diyorum hakem faulu verdiginde, sonra bakiyorum ikinci sefer pozisyonda fsul yok

Çevrimdışı ilhan mansız

Mesaji kim sildi diye 10 kere soruyoruz cevap gelmiyor sonra

Alinti yapmadan ulu orta din - dil- irk ayrimi yaomak yasaktir diye ileti atılıyor

Mesaji silmeden de cevap verebilesiniz veya ben sildim diyebilirsiniz insani germeyin :akuma:
takım kazandıkça kavga da çıkmaz oldu forumda, bu yıl işler kesat,  :D, biz gerilmeden duramayız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nejipjan iyidir yas severim keretayi ama su gereksiz girislerinimbir birakamadi, oha atti nejipi diyorum hakem faulu verdiginde, sonra bakiyorum ikinci sefer pozisyonda fsul yok
Nejip bugün kalkışma girişimlerini güzel önledi abi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yanlış anlaşılmasın ben gs yi hiç beğenmiyorum. Sadece geçen sene elimizde olan kadroya 1 kaleci 1 stoper alacaktık. bakacaktık keyfimize ama bizden  ama gidenlerden kaynaklı fark etmez bana göre ciddi güç kaybettik. benim hoşuma gitmeyen bu. Ona bakarsan kadro derinliğimiz en az 1.5 katı bizim onlar takım değil ne oynadıkları belli değil Muslera tutuyor hakemler ittiriyor herhangi biri atıyor sonra yatıyor puanı da kapıyor  :D gs nin özeti bu... Ha bu sistem ligde şampiyon yapar mı yapar herifleri ama inş olmaz.

Direk oynayan oyunculardan kıyas yapıyordum ben yalnız.

Fabri-Cenk GG-Sabri Rhodolfo-H.Balta Marcelo-S.Kaya Adriano-Carole Atiba-Kim olursa olsun  :D- Ozi-Selçuk Talisca-Josue Q7-Hamit Caner-Yasin Cenk-Sigtorsson  alayında öndeyiz en kötü eşitiz hem de Beşiktaşlı olmayan biri bile katılır.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

takım kazandıkça kavga da çıkmaz oldu forumda, bu yıl işler kesat,  :D, biz gerilmeden duramayız
Abi ayar oluyorum boyle sacma sapan islere :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ntvsporun  Haberine bakın

Çevrimdışı LuceGel

Necip candır ya acaip kuvvetli çocuk adamın ayağına çok çabuk yatıp alıyor topları resmen kendini atıyor.Nakoulmadan aldığı 2 top vardı kadroda o topları o pozisyonlarda alacak adam yok.Necipin sağ kanattan yardırıp gittiği 2 pozisyon vardı pas hatalarıda azdı ,çocuğu yok sağ bek yok stoper körelttiler orta saha harici oynamasa çok mesafe katederdi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı 10 dk da 2 tane kaçırdı...

Çevrimiçi Samet Ç

Fener 3.5 gol üstü olur mu acaba ?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Berat

Başakşehir ile aramızda 2008/09 Sivasspor'u gibi bir mücadele olur mu acaba?  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Emenikeye kırmızı görmeliydi.

Etiketler: