Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34668 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı bjkozy

Hadi hayirlisi. Bir milli Mac daha. Pek umidim yok bu mactan. Ukraynayi kendi sahamizda yenemeyerek cok iyi bir sans kaybettik.

Çevrimdışı legendmaster

Volkan, Şener, Ömer, Mehmet Topal, Caner, Kaan Ayhan, Ozan, Yasin, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor izlanda maçı 11'i cenkin yetersizliğinden terim kesmiş kendisini 4 6 0 ş. liginde napoli maçında da aynısını oynamalıyız kesinlikle 4 6 0 bunu 3-4 gün önce napoli maç forumunu da yazmıştım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Volkan, Şener, Ömer, Mehmet Topal, Caner, Kaan Ayhan, Ozan, Yasin, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor izlanda maçı 11'i cenkin yetersizliğinden terim kesmiş kendisini 4 6 0 ş. liginde napoli maçında da aynısını oynamalıyız kesinlikle 4 6 0 bunu 3-4 gün önce napoli maç forumunu da yazmıştım
He Cenk yetersiz Yasin Kaan Ozan falan asiri yetenekli zaten

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

He Cenk yetersiz Yasin Kaan Ozan falan asiri yetenekli zaten
Bence en yeteneklisi yasin kendini atma, haksız yere penaltı alma konusunda kimse eline su dökemez

Çevrimdışı Bishamon

Yarmo fena gol atmış bu arada top kontrolü çok iyi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarmo fena gol atmış bu arada top kontrolü çok iyi  :D
Defalarca yazdım ama alamayız çok iyi adam

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı EMİR EMRE

her maçta başka bir 11 izliyoruz hadi bakalım hayırlısı.

böyle böyle tüm maçlardan beraberlik alarak 10 puanla felan çıkabileceğimizi düşünüyor elleham.

Çevrimdışı cursedofdragon

her maçta başka bir 11 izliyoruz hadi bakalım hayırlısı.

böyle böyle tüm maçlardan beraberlik alarak 10 puanla felan çıkabileceğimizi düşünüyor elleham.

bunu diyorum işte yıllardır bi sistem oturmuş bi 11 yok 3.cü maç 3 farklı 11

Çevrimdışı EMİR EMRE

bunu diyorum işte yıllardır bi sistem oturmuş bi 11 yok 3.cü maç 3 farklı 11

milli takımda sistem oturtacak tek adam malesef Şenol Güneş'tir, bir gün vedalaşmamız gerekecek er ya da geç.

Çevrimdışı OrhanAker

Ulan reklamdan maçı kaçırıyordunuz az daha.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ulan reklamdan maçı kaçırıyordunuz az daha.
2 tane kaçırdılar adamlar çok kötü bir dizilişle oynuyoruz....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yasine gıcık oluyorum çok yavaş vurdu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abv terim gibi senin şu oynanılan oyuna bak rezalet resmen yahu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Yine yokları oynuyoruz. Hiç bir planı olmayan bir takım.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Turkiye futbol direktoru fantazi yapiyor.
Egosunu tatmin ediyor resmen.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Görüntü olarak da 4-6-0 oynuyoruz ha. Öyle orta sahada yardımlaşıp çıkma falan yok yani.

Ne anladık biz bu işten? Uzun top oynayacaksak forvetsiz çıkmak ne alaka :alala:

Çevrimdışı Ersoy

Takım her zaman ki gibi Allah'a emanet.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Biz bu ftnin masturbasyonunu cekmek zorunda miyiz? Anlamiyorum, sacma salak taktikler abuk sabuk kadrolar. Ulan ersun falan ardayi almasa iki gunde kovarlardi. Mehmet topal defansta, ozan ortada iyi fenetezi, bumbastik ft

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Görüntü olarak da 4-6-0 oynuyoruz ha. Öyle orta sahada yardımlaşıp çıkma falan yok yani.

Ne anladık biz bu işten? Uzun top oynayacaksak forvetsiz çıkmak ne alaka :alala:
Onun adı imparator o en iyisini biliyordur....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yasine gıcık oluyorum çok yavaş vurdu...

Yasine bende Gıcık oluyorum bide Volkan sene bide Ozan Tufana
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bu ftnin masturbasyonunu cekmek zorunda miyiz? Anlamiyorum, sacma salak taktikler abuk sabuk kadrolar. Ulan ersun falan ardayi almasa iki gunde kovarlardi. Mehmet topal defansta, ozan ortada iyi fenetezi, bumbastik ft
Aykut kocaman bundan çok daha iyidir abi bu ne lanet alamdır ya

Çevrimdışı Alper1903

Bir İspanya değilsin topu sürekli ayağında tutup rakibi oynatmamak yok, hadi catenaccio desem bu sefer de defansın İtalyan defansı gibi sağlam değil. Adamlara bu yüzden kendi yarı sahalarında rahat top yaptırıyorsun hemen senin bölgende bitiveriyorlar. Dayanaksız saçma sapan bir taktik tercihi.

Etiketler: