Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34645 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mellfred

Cenk güzel vurdu şansızlık işte

Çevrimdışı 38life

Cenk Tosun 2 yıldır deniyor sonunda aldı penaltıyı. İlk kez kendini yere atması ise yaradı

Çevrimdışı Ersoy

GOOOOOOOOLLLLLL

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner çok agresif hırs yapmış anlayabiliyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre morda her şeye itiraz ediyor

Çevrimdışı Çağatay

dk 87 emre mor "tutmayın küçük enişteyi" mod on  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emre Mor yaptığı kadar da sıvadı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

Emre mor her yetenekli turk topcusu gibi. fazla güvenli sınırlarını bilmiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dk 87 emre mor "tutmayın küçük enişteyi" mod on  :evillol:
Atarlandığı kadar oyun oynasa daha iyi olacak icraat yok

Çevrimdışı Fatih_

Emre Mor bu kafa ile giderse hic bir halt olamaz. Bu yasta bu kadar itici olmayi basarmak buyuk yetenek ister. Canerde kendisi ile bile kavga ediyor, ilk golde yine sacma sapan ileri sisirip kaptirdigi pozisyondan geldi. Bizim maclarda daha cok sisirip duruyor bu gun yine daha azdi.

Çevrimdışı Barış1903

Sergenin sigara yaktığı an maçın en güzel olayı idi  :D :D

Çevrimiçi murat baltacı

caner çok itiraz ve el kol hareketi yapıyo bizde iki sarıdan kırmızıyı yer birgün sonra şenol hoca uyarır bunu kendine gelir.
cenk güçsüz geçen seneki cenk değil hem hırsı hem gücü azalmış kendini toplaması lazım kendini atmak yakışmıyo ona.
emre mor süper yetenek ama hep itiraz hem münakaşa gerek yok topunu oynasın kendini geliştirsin gerektiğinde basit oynasın pas tercihinde bulunsun çok iyi yerlere gelir.

milli takımda iyi oyuncular var ama terim olduğu sürece başarı gelmez hep doğaçlama hep gazlama hep yanlış oyuncu tercihleri. topal tolga ozan orta sahası nedir arkadaş kim topu ileri taşıyacak ne yapıp edip tolgayı orta sahaya katmalıyız topal yada ciğerciden biri oynar yanında tolgay oynar önlerindede ozi yada arda oynar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Venezuela sağlam takım olmuş.Peñaranda çok iyi oyuncuya benziyor Udinese kapmış hemen tabi adamlarda güzel bir scouting sistemi var.

Çevrimdışı mylife1903

Maci beklerken az gozumu kapatayim dedim sizip kalmisim.

Ozetine baktim bisi anlamadim, sacma salak bir mac olmus.
Cenk kendini atmis, penalti almis. Sacma bir gs fb penaltisi, acil uyarsinlar cenki.
Ozan lo dombi ozan gol atmis.
Hakan calhanoglu kadar bos oyuncu gormedim hayatimda, hali sahaya cagirmam, iki tane topa vuracak diye 90dakika geziniyor etkisiz eleman.
Caner sinirliymis galiba forumdan anladigim ozette goremeidm

Ilginc olan bu emre mor guzellemeri. Asporda macin ozeti izleyecem bir guzelleme yaptilar vay lan ilk devre 4-0 oldu herhalde sonra bu cikti sahneye 2 gol 2asist yapti maci kurtardi. Ozeti izledim bir numarasi yok. Yok efenim faulmus, hakem vermemis de bilmem neymis, yok super yardirmis ordan falan filan, bidibidi futbolcu iste, hiziyla oynuyor simdilik 2 sene sonra kaslari gelisince ne oynayacak ona bakalim.atarlanmalar falan baslamis sonra, cin olmadan carpiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk kendini atmis, penalti almis. Sacma bir gs fb penaltisi, acil uyarsinlar cenki.
Hakan calhanoglu kadar bos oyuncu gormedim hayatimda, hali sahaya cagirmam, iki tane topa vuracak diye 90dakika geziniyor etkisiz eleman.

Ilginc olan bu emre mor guzellemeri. Asporda macin ozeti izleyecem bir guzelleme yaptilar vay lan ilk devre 4-0 oldu herhalde sonra bu cikti sahneye 2 gol 2asist yapti maci kurtardi. Ozeti izledim bir numarasi yok. Yok efenim faulmus, hakem vermemis de bilmem neymis, yok super yardirmis ordan falan filan, bidibidi futbolcu iste, hiziyla oynuyor simdilik 2 sene sonra kaslari gelisince ne oynayacak ona bakalim.atarlanmalar falan baslamis sonra, cin olmadan carpiyor
Cenkin yaptığı Beşiktaşlılıkla bağdaşmaz acil uyarılmalı bize ters böyle hareketler sergen maçta sigara yaptı abi onu duydun mu sen emre mor köksal babaya dönmüş icraat 0 ama atar çok hakem olsam emre ve caneri ihraç etmiştim hakan çalhanoğluda ne ayak çözemedim 2 topada vuramıyor valla maçta kötüydü canerin vurması gereken yerde o vurdu....

[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 10:14:50 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı firewater

Emreyi pohpohluyorlar işte. bal yapmayan arı misali Kerim ve Q7 karışımı bir topcu. Yaşı ilerleyince hızı kalmayacak ve unutulup gidecek.

Şu anki klübü onun için en büyük avantaj. ama bu kafayla kullanacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Konya kuruluş yılı olan 1981 i yönetim kurulu topantısıya 1922 olarak değiştirmiş.Bravo çok büyük köklü oldunuz yapmışken 1892 filan yapaydınız bari.1922  Konyalının ilk  futbol topunu bir yerlerde gördüğü yıl olsa gerek :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

Konya kuruluş yılı olan 1981 i yönetim kurulu topantısıya 1922 olarak değiştirmiş.Bravo çok büyük köklü oldunuz yapmışken 1892 filan yapaydınız bari.1922  Konyalının ilk  futbol topunu bir yerlerde gördüğü yıl olsa gerek :bandit:
:D şampiyonluk filan vermemişler en azından.

Çevrimdışı mylife1903

Ne bicim insanlariz arkadas, aklimiza neler geliyor. Sonra avrupa birligine neden almiyorlar. Insafli davranmislar yahu yonetim kurulu karariylan 5-6 tane sampiyonluk iki tane uefa kupasi falan da koyarlardi muzeye. Konyaya hersey mumkun arkadas, bunlar kume dusse yonetim kurulunkarariyla kume dusmeyi kaldirir.

Çevrimdışı tangaz

oha oldum yanii  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

oha oldum yanii  :D
Abi super ya ozgurlukler ulkesi. Acaba biz de soyle forumca toplansak anarsizm ilan etsek nasil olur?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi super ya ozgurlukler ulkesi. Acaba biz de soyle forumca toplansak anarsizm ilan etsek nasil olur?
George orwell 1984'ü okumalısın abi önce bir istanbula gelde forum ekibiyle toplanalım

Çevrimdışı mylife1903

George orwell 1984'ü okumalısın abi önce bir istanbula gelde forum ekibiyle toplanalım

Okumaya ne gerek var siz filmini cekiyonuz hemide hepiniz figuransiniz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Okumaya ne gerek var siz filmini cekiyonuz hemide hepiniz figuransiniz.

Çevrimdışı Orhan_

Hırvat maçını izleyen var mı? Finlandiya, Türkiye maçında da böyle tekme tokat oynarsa kavga çıkar. Her pozisyona biçmek için gidiyor adamlar.

Etiketler: