Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34026 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

antalyanın verilmeyen gol'ü.

Ve tam umudu kesmişken gs antalyada öne çıkan oyuncu gereksiz sırtı dönük adama faul yapıp gol attıran 1-1 yapan sonra oyundan düşmesini sağlayan bir adam.

Sonuç 3-1 küme düş antalya.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalya duser bu gidisle oyle gozukuyor. Iki top yapamadilar
Düşsün abi gerek yok zaten. Gs'nin deplasmanlarda işi çok milli maç arasından sonra düşüş bekliyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağatay

Hadi bizde sakatlik olsa da yerine koyabilecegimiz zengin bir rotasyonumuz var
Ama bu gs de şu bruma yada sneider bi sakatlanirsa o zaman belli olur ne ölçekte bir büyük takım oldukları.
Şu anda iyi gün taraftarlariyla sunni bir sevinc ve gaz yaşıyorlar.
Hocalarinin ne kadar kabiliyetli oldugu onumuzdeki haftalarda ortaya çıkar.
Zaten avrupada olsalardi böyle olmazdi
Tek sanslari bu sene tr disina cikmayacak olmaları.
Maddi acidan da toparlanamazlarsa onumuzdeki sezonda buradalar.
Bruma bile sırf vitrin yapıp bir an önce gidebilmek icin çırpınıyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Neyse gercek mac birazdan baslayacak, haftanin maci. Mehter marsi calarak maci bekliyoruz efenim

Çevrimdışı Çağatay

Ayrica antalyayı mümkünse herkes yensin
Kume dusmelerini canı gönülden isterim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Ayrica antalyayı mümkünse herkes yensin
Kume dusmelerini canı gönülden isterim
Kasimpasa rize dussun de once ucuncuye ileride bakariz. Antalya dusmesin, guzel stad, guzel sehir ama bu futbolla zor kalirlar ligde.

Hadi bizde sakatlik olsa da yerine koyabilecegimiz zengin bir rotasyonumuz var
Ama bu gs de şu bruma yada sneider bi sakatlanirsa o zaman belli olur ne ölçekte bir büyük takım oldukları.
Şu anda iyi gün taraftarlariyla sunni bir sevinc ve gaz yaşıyorlar.
Hocalarinin ne kadar kabiliyetli oldugu onumuzdeki haftalarda ortaya çıkar.
Zaten avrupada olsalardi böyle olmazdi
Tek sanslari bu sene tr disina cikmayacak olmaları.
Maddi acidan da toparlanamazlarsa onumuzdeki sezonda buradalar.
Bruma bile sırf vitrin yapıp bir an önce gidebilmek icin çırpınıyor.

ya gs takım değil ki ?

oyuncu ile alakalı değil bu takım değil bunlar karabükspor'u 40 sn hakemin g.tunden uydurması ile kazandılar.
Akhisar takımı arka bahçe takımı zaten bunların.
Kayseri deplasmanında berabere kaldılar.
Evlerinde rizespor'u yendiler rizeyi'de biliyoruz bi halt yok.
Bizim evde berabere kaldılar o da bizim çıkardığımız 11 ve kötü oyunumuz yüzünden 2.ci yarıda 3-2 olucaktı zor kurtuldular 2-2 ile.
Ve bugün kü maç antalya o kadar kötü olmasına rağmen 1-0 götürdü maçı 2.ci yarı başında adamların gol'ünü yediler.Gs pozisyon bile bulamıyordu antalyalı oyuncu sağolsun oyuna ortak etti gs'yi hatta öne geçirdi.

Gs'yi hep birlikte görücez merak etmeyin :)

Çevrimdışı mylife1903

Biraz balotelli izleyem, cigarami yakip kesin golu var

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Eto'o nun golünde ben faul göremedim, Balta adeta kendini bırakmış buz gibi golü yedi hani şu gs'nin bir önceki sene Antep'te attığı gole ayağını uzatarak tepki veren hakem, Tolga Ciğerci ilk yarıda rakibini arkadan çekip indiriyor kart görmüyor, bir kaç dakika sonra hakemi aldatıyor görmezden geliniyor, 2. yarıda rakibin suratına dirseği geçirdi ona sarıyı lütfen çıkarabildi. Diyeceğim o ki yine birileri bu kansızları ayakta tutmak için düğmeye basmış, Yusuf Namoğlu'nun, Demirören ile çalışmam diye demeçleri ortadayken birden bire kimden emir geldiyse apar topar Mhk başkanı oldu. Bir de Antalyalı'ların zaman geçirdiği dakikalarda hakemin üzerine yürüyüp durdular, geçen hafta 13 dakika ile yatış rekoru kıran bu andavallar değilmiydi.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı wbishop82

Kimse deginmemis sasirdim.yahu antalyanin 2.golü bariz gol.mottaya yapilan penalti.hatta attiklari ilk golden once eren birakio kendini.mhk degisti malum.bunlarla bu srkilde nasi basedilir cevabi bulunamadi 30 senedir.kimse bahsetmiyor hayret ya

Çevrimdışı Kutay

Seneye Bruma ya da Lens ikisinden birini q7 yerine alsak renkliler ne kudurur keşke alsak ama zor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Kimse deginmemis sasirdim.yahu antalyanin 2.golü bariz gol.mottaya yapilan penalti.hatta attiklari ilk golden once eren birakio kendini.mhk degisti malum.bunlarla bu srkilde nasi basedilir cevabi bulunamadi 30 senedir.kimse bahsetmiyor hayret ya

nasıl kimse bahsetmiyor yazdık ya yukarda abi.

2.ci gol'ü yendi antalyanın dedik ama ben motta konusunda sana katılmıyorum orda penaltı yok bence motta kendi takıyor ayağını ha bu ülkede bunlara penaltı çalınmadı mı tabi ki çalındı.

Seneye Bruma ya da Lens ikisinden birini q7 yerine alsak renkliler ne kudurur keşke alsak ama zor

bruma'yı napıcaz yav q7'den kurtulalım derken top'u ayağında 10 saat tutan bir başka adam mı alalım.

Visca daha faydalı olur bize direk sonuca giden oyuncu.

Çevrimdışı LuceGel

Etoo golu atıyor gol verilmiyor ofsayt diye (spikere göre) 15 dk pozisyon tekrarı verilmiyor Digitürkten .15 dk sonra ofsayt olmadığını anlıyoruz uzak çekimden spiker faul sebebiyle iptal diyor. :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Gs acaip balli takim. Antalya ise maci vermek icin her hatayi yapti

Sirti donuk adama nasil faul yapti o defans oyuncusu, gol olacagi okadar belli ki
Yari sahaya kadar pasla geldi antalya guzel dusunce ama ortasahayi gecemediler, topu iki sefer gecirseler ucuncude golu atacaklardi.
Gs ise bos beles, hakeme bagirmalar falan filan ne yapsin hakem daha

Etoo golu atıyor gol verilmiyor ofsayt diye (spikere göre) 15 dk pozisyon tekrarı verilmiyor Digitürkten .15 dk sonra ofsayt olmadığını anlıyoruz uzak çekimden spiker faul sebebiyle iptal diyor. :claps:

bu sene gs'yi koruyor hakemler yusuf namoğlunu daha önceden biliyoruz sezon başlarken söyledim daha.

Sosyal medyada dillendirmek lazım karabükspor maçı bugün bu maç kazandıkları haksız puan 6 oldu...

Çevrimdışı Kalyoncu

Puan farkı açılmasın zaten kafa kafaya gidelim bizim maçlarımız üç günde bir olsun onlara penaltılar çalınsın gol yerlerse sayılmasın felan. Bu maçta puan kaybetseler tadı çıkmaz.

Çevrimdışı wbishop82

nasıl kimse bahsetmiyor yazdık ya yukarda abi.

2.ci gol'ü yendi antalyanın dedik ama ben motta konusunda sana katılmıyorum orda penaltı yok bence motta kendi takıyor ayağını ha bu ülkede bunlara penaltı çalınmadı mı tabi ki çalındı.

Kusura bakma gormemisim :) ben hala penalti diyorum.kale arkasi crkiminden net anlasiliyor.tolga cigerci kac kez sari kart almasi gerekiyordu sayamadim yine.ayrica bu leş antalyaya bence bisey oynamadilar.ama son sampiyon olduklari seneyide bilioz.o les takimi goz gore gore sampiyon yaptilar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mylife abi ismaille maç keyfine hazır mısın

Çevrimdışı wbishop82

Gs acaip balli takim. Antalya ise maci vermek icin her hatayi yapti

Sirti donuk adama nasil faul yapti o defans oyuncusu, gol olacagi okadar belli ki
Yari sahaya kadar pasla geldi antalya guzel dusunce ama ortasahayi gecemediler, topu iki sefer gecirseler ucuncude golu atacaklardi.
Gs ise bos beles, hakeme bagirmalar falan filan ne yapsin hakem daha

Abi eywallah frikikten once oyuncu elini atiyorda o eren bariz birakiyor kendini hakemin gozu onunde.bunlar nasi faul caliniyor bu ligde aklim almiyor.avrupa maclarini izledikce kahrediyor insani.keske su avrupa maclarini yayinlamasalar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene gs'yi koruyor hakemler yusuf namoğlunu daha önceden biliyoruz sezon başlarken söyledim daha.

Sosyal medyada dillendirmek lazım karabükspor maçı bugün bu maç kazandıkları haksız puan 6 oldu...
Nereye kadar bizim maçtada gene şans golüyle öne geçtiler o gol olmasa kazanmıştık

Kusura bakma gormemisim :) ben hala penalti diyorum.kale arkasi crkiminden net anlasiliyor.tolga cigerci kac kez sari kart almasi gerekiyordu sayamadim yine.ayrica bu leş antalyaya bence bisey oynamadilar.ama son sampiyon olduklari seneyide bilioz.o les takimi goz gore gore sampiyon yaptilar

evet biliyorum abi melo hiç kart almadan bitirmişti tolga ciğercide bu gün en az 4-5 sarı kart görmesi gerekiyordu 1 kere gördü onuda ayıp olmasın diye verdi artık.

O yüzden diyorum bol bol dillendirmemiz gerekiyor yusuf namoğlu fanatik gs'lidir hakemler gs'yi koruyor.

Nereye kadar bizim maçtada gene şans golüyle öne geçtiler o gol olmasa kazanmıştık

şampiyon oldukları senede bir b.k oynamıyorlardı kanki 1-0 1-0 götürdüler işi sesimizi çıkartmamız gerekiyor sosyal medyada.

yusuf namoglu fanatik gs'li sene başından beri herkes görüyor hakemlerin gs'yi kolladıgını bunu sosyal medyada yaymalıyız.

Bugün özgür yankaya'yı atadılar işte bu hakem.

Etiketler: