Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33607 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Savaş

Fenerin fikstürü de ne şanslı! arkadaş.. 5 haftadır istanbul dışına çıkmadı adamlar.

Hayat ne garip vapurlar felan..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim eski kasa besiktas ciksa fb boyle oynarsa tarihi fark olur ama yeni kasa besiktas beraberlik alir ancak ordan.
Gene basladik 4-5 atariz olayina. Gs macindan oncede dedim burda temkinli olun ne zaman baslasak oyle boyle yapariz sonu huzun oluyor. Ulan acemi besiktasli da cok az forumda ama gene gaza geliyonuz. Besiktas bu yahu arefeyi gosterir bayrami zehir eder, hastanelerde sabahlatir adami
Abi takım geç kuruldu alışma süreci bitsin yenebiliriz gs maçını baz almam ben şans 0 adamlar hep balıyla gol atıyorlar nefret ediyorum onlardan tek kale maçı bile 2 1 kazanmıştık

Çevrimdışı mylife1903

Fbde 90da yer tipi var ama bakalim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fbde 90da yer tipi var ama bakalim
Olabilir abi antep pozisyonlar bulmaya başkadı

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2016, 19:11:38 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu aydinus ne cins bir hakem arkadas. Su verdigi faule ve sari karta bak evlere senlik. Lens adama tekme atiyor, yere atiyor kendini hop elyasaya kart fbye faul.

Çevrimdışı mylife1903

Dakika 73 bi 6-7 dakika dayan antep kesin atacaksin son 5dakikada. Direnenteb

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

WHU, teknik adam tercihlerinde gelenekçi ve istikrardan yana olmasaydı Bilic'in sözleşmesi şu anda feshedilmişti. Gerçi bu gidişatta ömrü pek uzun olmaz. Ayrıca Töre planlaması gerçekten müthiş; önemli gelir elde ettik ve oyuncu repütasyon kazandı (!)
Aynen bu sene çok daha iyi oynayabilirdi iyi top saklamasıda işimizi görürdü...

Çevrimdışı EMİR EMRE

dünkü bizim taraftar bu taraftarın yanında boca taraftarı gibi kalır.

oyun rezalet durum 1-0 karşı takım oyunun kontrolünü ele almış, her an gol atabilir, sen hala tek tek oyuncuları alkışlıyorsun. üstelik ilk alkışladığın da volkan şen  :evillol: :evillol: vallahi tribünde çağ atlamışız bu renklilere göre

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı EMİR EMRE

nitekim antep çaktı  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

volkan şen oley oley oley.

haaaasaaaan aaaaaliiii kaldırım- hasanalikaldırım  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onder23

Dakika 73 bi 6-7 dakika dayan antep kesin atacaksin son 5dakikada. Direnenteb
Abi valla tam dediğin gibi oldu

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mylife1903

:bandit:
Ailenizin buyucusu geldi, fenni buyucuyum ulan ahahaha

Ah ah bu gs macini izleyecektim 5 atardik 5

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aydınus ne eyyam yaptı be, ne fauller yarattı ne fauller vermedi rakibe  :ok:

adam adam  :eyes

Çevrimdışı OrhanAker

:bandit:
Ailenizin buyucusu geldi, fenni buyucuyum ulan ahahaha

Ah ah bu gs macini izleyecektim 5 atardik 5
Bu büyü kesmedi abi biraz daha üflemen lazım :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu büyü kesmedi abi biraz daha üflemen lazım :D
Bu buyu zinerji olaylari insan olanda ise yariyir firat aydinusa falan islemiyor. Herif gitti buyuyu bozdu boyle rezillik olmaz. Mac 1-1 oldu hemen yuzu degisti herifin. Bu eyyamcilik buyuden bile beter.

Allah yazdiysa bozsun insanin boyle eyyamci, kucuk hesapci, kici basi ayri oynayan evladi olmasin.
Herifler dove dove topu aldi entepliden gitti o pozisyon kaleye girdi. Yazik, bizim mactan daha cok sinirlendim

Çevrimdışı Ömer Kaan

Lens şu leş fenerde 4 asiste ulaştı..

Çevrimdışı tangaz

maçı izlemedim bu lens bize uyar diyordum geçen maç sonrası durum nasıl uyar mı sizce? fenerde kiralıktı seneye biz parası neyse verip alalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maçı izlemedim bu lens bize uyar diyordum geçen maç sonrası durum nasıl uyar mı sizce? fenerde kiralıktı seneye biz parası neyse verip alalım  :bandit:
bence daha iyileri lazım abi ama Quaresmanın yerine olacaksa isterim ben  :iblush:

Çevrimdışı mylife1903

Yok be abi komsunun karisi enjelina coli hesabi yoksa bildigin mujde arin annesi yani

Sacma sapan bir oyuncu. Bir korner atti kafa vurdular. Kornerden once entep lehine faul verilmedi
Bir yandan frikik atti, frikik uydurma emenike kafa vurdu 6pasta.

Yoksa habire orta acan adam, bizde aynisi var bos orta acan bizimki daha sekilli aciyor ortalari, sonuc ayni zaten daga tasa.

Çevrimdışı tangaz

Yok be abi komsunun karisi enjelina coli hesabi yoksa bildigin mujde arin annesi yani

Sacma sapan bir oyuncu. Bir korner atti kafa vurdular. Kornerden once entep lehine faul verilmedi
Bir yandan frikik atti, frikik uydurma emenike kafa vurdu 6pasta.

Yoksa habire orta acan adam, bizde aynisi var bos orta acan bizimki daha sekilli aciyor ortalari, sonuc ayni zaten daga tasa.

ben transfer dönemi hoca arası beğenmiyor die duyum aldığımdan beri diyorum bir kanat almalıyız die
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

ben transfer dönemi hoca arası beğenmiyor die duyum aldığımdan beri diyorum bir kanat almalıyız die
Oda entresan bu sezonki tüm maçları hazırlık maçları dahil hepsini izledim arastan daha iyi kanat adamımız yok.Hatta o seviye de 2.bir adam bile yok :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Oda entresan bu sezonki tüm maçları hazırlık maçları dahil hepsini izledim arastan daha iyi kanat adamımız yok.Hatta o seviye de 2.bir adam bile yok :bandit:
Aras oynasin karijmadan beter edersiniz burada benden soylemesi. O da cok riskli oynayan oyuncu, bizim ligde de cok tekme yer. Belkimyeni transfer gaziyla biraz forse eder ama uyum saglayamadiysa hic fayda getirmez aras.
Son halini bilmiyorum rusyaya ilk geldiginde kara tiren gibi cufcufcuf gidiyordu metin tekin-figo-laudrup karisimi bi futbolcuydu sonra tekmelene tekmelene sakatlana sakatlana bizim kerim-karijma-olcay karisimi bir kokteyle evrildi

Çevrimdışı OrhanAker

Aras oynasin karijmadan beter edersiniz burada benden soylemesi. O da cok riskli oynayan oyuncu, bizim ligde de cok tekme yer. Belkimyeni transfer gaziyla biraz forse eder ama uyum saglayamadiysa hic fayda getirmez aras.
Son halini bilmiyorum rusyaya ilk geldiginde kara tiren gibi cufcufcuf gidiyordu metin tekin-figo-laudrup karisimi bi futbolcuydu sonra tekmelene tekmelene sakatlana sakatlana bizim kerim-karijma-olcay karisimi bir kokteyle evrildi
Biraz şans verelim başka bir şey istemiyorum :D

Etiketler: