Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33386 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

eren bize gelmiş olsaydı değil 26, 46 gol dahi atsa kendisini desteklemezdim. sarı kızlardan birine yakışırdı. malum onlar karı kocadır ama hangisi karı hangisi koca belli değildir, dönem dönem değişkenlik gösterir. onlardan birine gitti ve layığını buldu. bizim onurlu formamıza yakışmazdı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

m.utd gene yaniliyor pogba ellerinde patlamak üzere :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

m.utd gene yaniliyor pogba ellerinde patlamak üzere :evillol:
Forma satışlarından pogbanın parasını çıkarmışlar

Çevrimdışı tangaz

Forma satışlarından pogbanın parasını çıkarmışlar

dün açıklama yaptılar geçen sezonu 513 milyon sterlin ciro ile kapatmışlar  :nerd:

adamlar sadece çinde dünyanın geri kalanı kadar forma satıyor bu utd. bir marketing dehasıdır. ama ben zamanında diordum bu satırlarda avrupa şampiyonası oynanırken pogba abartılıyor die forumun %80i biraz alaycı bolca pogba pohpohlayıcı yanıtlar yazmıştı ben ses etmemiştim.  şimdi ortaya çıkıyor dediklerim hoş milli takımdada çuvallamıştı zaten.  haa şunu diyim iyi oyuncu ama en fazla 35 milyon eder o da bu piyasada. juve de parlıyordu sistem ona bu olanağı veriyordu tıpkı gomez vb.lerin bizde parlaması gibi. iyi oyuncu ama büyük oyuncu değil.

Çevrimdışı tangaz

udinese sahasında 2-1 maç vermiş chieoya maç detaylarına baktım udinese ilk 11inde tek italyan yok 11 kişilik yedek kulübesinde ise sadece 2 tane war. 22de 2! bu nasıl italyan takımı  :alala:

Çevrimdışı atalay

Kevin de Bruyne izlemek ASMR videoları dinlemek kadar rahatlatıcı. Pep'in oyununda daha da aktif rol alacaktır. Chelsea'nin €22 milyona satmış olması epey büyük aptallık.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Kevin de Bruyne izlemek ASMR videoları dinlemek kadar rahatlatıcı. Pep'in oyununda daha da aktif rol alacaktır. Chelsea'nin €22 milyona satmış olması epey büyük aptallık.
EPL takımlarının çoğu böyle. İşe yaramıyorsa elinden ne kadar olursa olsun çıkar. Ne olsa para çok...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

EPL takımlarının çoğu böyle. İşe yaramıyorsa elinden ne kadar olursa olsun çıkar. Ne olsa para çok...

Birçoğu menajerlerin kasa boşaltma işlemi. Fakat gelirlerini transfer başarısına dönüştürme konusunda La Liga'nın epey gerisindeler.

Çevrimdışı Çağatay

Manu 8 gün içinde 3.kez yenilmiş
fenere fena patlayacaklar... :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Manu 8 gün içinde 3.kez yenilmiş
fenere fena patlayacaklar... :)
En cok morinyoya uzuluyorum unitedi hic sevmem gs gibi populer kultur takimidir benim icin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

En cok morinyoya uzuluyorum unitedi hic sevmem gs gibi populer kultur takimidir benim icin.

Bence bu tanıma Chelsea daha çok uyuyor abi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Bence bu tanıma Chelsea daha çok uyuyor abi
Onu da sevmem zaten. United sonrasi parladilar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Deli ibo konyaspor'u konyada yeniyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

ilginçtir fetösarayla aynı dönemde parlamışlardır. paralel olabilir bunlar da  :bandit:

Çevrimdışı Anıl1903

Deli ibo konyaspor'u konyada yeniyor :D
Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez'in kariyeri için çok iyi referans oluyor.

Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez'in kariyeri için çok iyi referans oluyor.

kendini geliştirsin iyice şenol hoca bırakınca üzülmez'i getiririz :)

Çevrimdışı LuceGel

N'Diaye golden sonra yine kartal pençesi yaptı afrika kartalımı oluyor bu şimdi  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

ilginçtir fetösarayla aynı dönemde parlamışlardır. paralel olabilir bunlar da  :bandit:
Aynen abi, bunlardan kraliceye paralel falan olabilirler. Bir liverpulun bir arsenalin yerini tutamazlar benim icin.

N'Diaye golden sonra yine kartal pençesi yaptı afrika kartalımı oluyor bu şimdi  :icool:

yok ya bize işaret çakıyorda bakalım iş nereye varıcak :D

Çevrimdışı tangaz

bu konya geçen sene ve bu sene başı iç sahada yenilmiyoruz die övünüyordu şaHtar kapıyı araladı şimdi gelen geçen....... :D

bu konya geçen sene ve bu sene başı iç sahada yenilmiyoruz die övünüyordu şaHtar kapıyı araladı şimdi gelen geçen....... :D

klasik anadolu takımı işte kendilerini hemen nimetten saymaya başladılar :D

Geçen sene başarılı oldular bu sene olamazlar klasik anadolu takımı :)

Çevrimdışı tangaz

klasik anadolu takımı işte kendilerini hemen nimetten saymaya başladılar :D

Geçen sene başarılı oldular bu sene olamazlar klasik anadolu takımı :)

kadrosu da dar 2 kulvarda yetersiler

gençlerbirliğine yazık oldu kendi kalelerine attılar. 1-1 bitti.

Çevrimdışı mylife1903

Yazik olmus genclere.
Cok yaslandilar herhalde.

Neyse musleranin kuklasi elimde, haftaya rahatiz.

Etiketler: