Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32767 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Sikertel fenni sunnetciymis onu da ogrenmis olduk. Boyle bir giris var mi ya
Cucu affetmez bunu

Çevrimdışı OrhanAker

Valla izle golu yutube gugil falan bul izle.
Ben 4-5 dakika geriden geldigim icin once forumda gordum sonra yayinda ama gene sevindim oyle bir gol
:D Bakıyım bi merak ettim :D

Çevrimdışı tangaz

şotanın tel avivi lucescunun zenitine sokuşturuyor bu arada 3-0 şuanda. gollerin 2sini haris medunjanin attı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zorya sevdami dağlara yazarım,
Zorya gözümü kırpmam yakarım,
Zorya aşkına ömrümü adarım,
Zorya ben zorya..

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Çocuk volkanı görünce gaza gelmiş yapıştırmış :D

Çevrimdışı mylife1903

Vander wiel midir nedir neden oynamii
Okaa para vediler.
Aslinda ismailin sag bek tecrubesi var sener aksiyor, degistirsinler hemen.

Bu keya midir nedir var ya bizim takimda olsa acayip linc ederim. Ulan her top taca vurulur mu, tolgadan beter herif

Çevrimdışı Çağatay

Net söylüyorum Hello kitty kalede olsa o golü yemezlerdi :D

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

arkadaş bu fener ülke puanına külliyen zarar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Necipi gectim bizim eslem varya eslem bunfbde ilk 11 oynar hem de iyi oynar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

edit:Neyse şimdi iyi oynar falan :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benfica maçında BJK TV'de anlatım olmuş muydu?

Çevrimdışı onder23

adamlar kendilerine gol attırmışlar :D

fb tv skoru önceden görmüş ileri görüşlülük böyle olsa gerek  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

FB TV'de adamlar İsmail Emenike'nin yerine daha iyi bir seçenek olabilirdi diyolar :kop:

Çevrimdışı tangaz

şotanın tel avivi lucescunun zenitine sokuşturuyor bu arada 3-0 şuanda. gollerin 2sini haris medunjanin attı.

şota çizgisini koruyor takımı 9 dakikada 3 gol yedi 3-3 oldu  :D

Çevrimdışı OrhanAker

FB TV'de adamlar İsmail Emenike'nin yerine daha iyi bir seçenek olabilirdi diyolar :kop:
Beyin a....lası geçiriyor arkadaşlar normal durum :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Steven ozan gerrard ı beğeniyorum :)

Çevrimdışı onder23

macabi maçı 3-4 oldu :D
77. dk da 3-0 dı maç

Çevrimdışı cursedofdragon

bu parçada bende fenere gelsin :D

Volkan konak : Elümüze verdiler :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

V.şen in olmadigi bir fb bu kadar bir takım işte.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hakemin soyadı Yıldırım heralde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Çağatay

Ulan son dk da beee
Neyse ülke puani diyelim...

Çevrimdışı tangaz

feyenordda uniteda saplamış fener acaba 3. olur mu grupta?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hakem +3 verip +5 oynattı :akuma:

Ve Fb Golü atti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: