Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32801 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mylife1903

Maçı İngiliz spikerden dinliyorum. Adam Süper Lig'i bizden iyi biliyor ha. Kasımpaşa'dan, Başakşehir'in şuan lider olduğundan bahsetti.

Gökhan-Caner ikilisinin şehrin diğer tarafına; son sezonun şampiyonu, şampiyonlar ligi kulübü Beşiktaş'a geçtiği söyledi falan :D

Takdir ettim doğrusu :claps:
Hangi ingiliz spiker o

Çevrimdışı Blackmd1

Maçı İngiliz spikerden dinliyorum. Adam Süper Lig'i bizden iyi biliyor ha. Kasımpaşa'dan, Başakşehir'in şuan lider olduğundan bahsetti.

Gökhan-Caner ikilisinin şehrin diğer tarafına; son sezonun şampiyonu, şampiyonlar ligi kulübü Beşiktaş'a geçtiği söyledi falan :D

Abi özelden link atarmısın  :D

Çevrimdışı onder23

Tff 1. lig maçları daha zevkli oluyor bu nasıl maç öyle  :uyucam:
fener bu oyuncu kadrosuyla bu oyunuyla bu formuyla bu başkan ile ligde ilk 5 e girmesi mucize ötesi olur.
Biz,gs,Osmanlı, başak şehir ilk 4 olur. Gençler birliği, Trabzon ilk 5 i zorlarlar.

Çevrimdışı mylife1903

Tff 1. lig maçları daha zevkli oluyor bu nasıl maç öyle  :uyucam:
fener bu oyuncu kadrosuyla bu oyunuyla bu formuyla bu başkan ile ligde ilk 5 e girmesi mucize ötesi olur.
Biz,gs,Osmanlı, başak şehir ilk 4 olur. Gençler birliği, Trabzon ilk 5 i zorlarlar.
Konyaspor var daha

Çevrimdışı KadirA

Bu Fener nasıl rezil bir takım olmuş. Zorya, Benficadan iyiydi yorumları görürüz yarın :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Konyaspor var daha

iyi hatırlattın abi konya'yı unutmuşum  :D
Biz-gs-başakşehir-osmanlı-konya ilk 5 böyle olur

Çevrimdışı KadirA

Arkadaşlar bana mı öyle geldi bilmiyorum, takım sanki savunma yapmayı öğrenmiş. İstediği kadar eksiği olsun Benficanın yedek kadrosu 3 büyükler hariç tüm takımlardan iyi, ve savunma performansını beğendim açıkçası. Gol ve Quaresma hatası hariç pozisyon vermedik.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar bana mı öyle geldi bilmiyorum, takım sanki savunma yapmayı öğrenmiş. İstediği kadar eksiği olsun Benficanın yedek kadrosu 3 büyükler hariç tüm takımlardan iyi, ve savunma performansını beğendim açıkçası. Gol ve Quaresma hatası hariç pozisyon vermedik.

evet savunmayı öğrenmiş takım ilk yarı fazla savunma yaptık ama 2.ci yarıda ki oyun ideal oyun şampiyonlar liginde hem savunma hem hücum bunlar zamanla oturcak :)

aynen  bende aynı yerden izliyorum yusuf çat pat ingilizcemle anladım bende :D

Bizim a spordakilerden daha fazla bilgili çıktı adam :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen  bende aynı yerden izliyorum yusuf çat pat ingilizcemle anladım bende :D

Bizim a spordakilerden daha fazla bilgili çıktı adam :D

He valla :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Bende bu kadar iyi savunma beklemiyordum , geçen seneki bir kaç maçı hatırlıyorum da tövbeler olsun :D fena durmadık topun arkasında.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Volkana sağlam sapladilar

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

evet savunmayı öğrenmiş takım ilk yarı fazla savunma yaptık ama 2.ci yarıda ki oyun ideal oyun şampiyonlar liginde hem savunma hem hücum bunlar zamanla oturcak :)
Aynen öyle zamanla. Marceloyu zaten beğeniyorum Tosic de böyle devam ederse G.Gönül de katılırsa ideal ve güzel bir savunöa hattına kavuşmuş oluruz. Rhodolfo da tempoyu yakalarsa ilk 11 de yerini alır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fb güçlü rakibi karsisinda 1-0 maglup duruma düştü :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Offffff gole bakkk mutissssss. Ulan korayin soktugu kadar sevindim.
Mukemmel gol, besiktas boyle bir gol atsa fbye varya tvyi falan atarim camdan

Çevrimdışı mylife1903

Fb güçlü rakibi karsisinda 1-0 maglup duruma düştü :evillol: :lol:
Beklenen gol nihayet geldi

Çevrimdışı tangaz

offf şimdi gördüm golü herifne sokup çıkarmış öyle
volkan demirel sevdi bunu  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Ulan iyiki başından kalkdım bilgisayarın hemen atmışlar göremedik :D

Çevrimdışı onder23

Necibi fenere versek yemin ediyorum orta sahada fark yaratır kral ilan edilir orada o kadar rezil bir orta sahaları var

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ulan iyiki başından kalkdım bilgisayarın hemen atmışlar göremedik :D
Valla izle golu yutube gugil falan bul izle.
Ben 4-5 dakika geriden geldigim icin once forumda gordum sonra yayinda ama gene sevindim oyle bir gol

Çevrimdışı mylife1903

Alper potuka kac para verdi bunlar?
Acayip bir takim bu fb

Ayrica bu garibim stok nezaman oynayacak sampiyonlar liginde bir dramdir bu

Ismail oyuna

Etiketler: