Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32742 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

ayrıca bu portekiz takımlarının hiçbirisini sevmiyorum hepsi ters takım benfica,sporting,braga :D

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim maçı şu hakem yönetseydi penaltıyı çalardı :D

Çevrimdışı onder23

Vay arkadaş geçen sene elimizden kaçırdığımız lizbon reali deplasmanda yeniyor :D

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Mehmet57

Morata atti

Yazik oldu, ama tas gibi Sporting

Çevrimdışı Alper1903

Oyundan bağımsız, Jorge Jesus'da büyük loser. Bu kaçıncı dramatik kaybedişi oldu sayamadım.

sen 85.ci dakikaya kadar 1-0 getir :D

10 dakikada 2-1 yenil :)

Çevrimiçi Mehmet57

Fransizlar gumbur gumbur geliyor ama. Lyon ve Monaco da bu sezon baya can yakacak.

Oyundan bağımsız, Jorge Jesus'da büyük loser. Bu kaçıncı dramatik kaybedişi oldu sayamadım.

aklıma bilic geldi nedense :D

Çevrimdışı OrhanAker

Ne maçtı be :D yazık oldu sportinge.
Bu sene daha ilk maçlardan ayrı bir hava var şampiyonlar liginde güzel bir sezon olabilir.

Ne maçtı be :D yazık oldu sportinge.
Bu sene daha ilk maçlardan ayrı bir hava var şampiyonlar liginde güzel bir sezon olabilir.

biz varız diye ayrı bir hava var :D

Çevrimdışı mylife1903

fenerde var onlarda büyük looser :D
Bilic iki mac daha kaybetsin
Fanatik ve hurriyet baslar
Fbnin bilic plani, basliklarini atmaya

Soyle yazarlar bilicle prensipte anlasildi ayrica sadece bilic degil gokan tore icin de girisimler basladi. Bjkye bonservis vermek istemeyen fb gokhanin bonservisini fifa yoluyla cozmeye calisacak.

Bilic iki mac daha kaybetsin
Fanatik ve hurriyet baslar
Fbnin bilic plani, basliklarini atmaya

Soyle yazarlar bilicle prensipte anlasildi ayrica sadece bilic degil gokan tore icin de girisimler basladi. Bjkye bonservis vermek istemeyen fb gokhanin bonservisini fifa yoluyla cozmeye calisacak.

beklerim öyle birşey :D

adamlar bizim kadroyu bozmak için uğraşabilirler :)

Çevrimdışı mylife1903

beklerim öyle birşey :D

adamlar bizim kadroyu bozmak için uğraşabilirler :)
Ben ilk kotu gittiklerinde atinc haberleri bekliyordum ama atinc bize geldi. Simdi tore, arda, calhanoglu haberleri yakindir

Osmanlı yener.
Konya yenilir.
Fener yener.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı yener.
Konya yenilir.
Fener yener.
Osmanlı sağlam oldu hakikaten ilk 4 de olurlar yüksek ihtimal

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

adamlar kendilerine gol attırmışlar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçı İngiliz spikerden dinliyorum. Adam Süper Lig'i bizden iyi biliyor ha. Kasımpaşa'dan, Başakşehir'in şuan lider olduğundan bahsetti.

Gökhan-Caner ikilisinin şehrin diğer tarafına; son sezonun şampiyonu, şampiyonlar ligi kulübü Beşiktaş'a geçtiği söyledi falan :D

Takdir ettim doğrusu :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: