Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32621 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı onder23

Altınordu başkanı seyit özkan napmis öyle tüm takımı kovmuş.  İlk yarı sonuna kadar bu oyuncularla devam edeceğiz diyip ikinci yarı hep altyapı ile çıkacaklarını belirtmiş

http://www.fanatik.com.tr/2016/09/12/altinordu-baskani-seyit-ozkan-dan-tarihi-rest-1252331

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Kasımpaşa,Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 14:35:34 Anıl1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Kasımpaşa,Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.

maç sonu demecinden sonra ben olsam ben de kovardım. iyi olmuş, gereksiz gereksiz konuşup duruyordu. madem bu kadar mızmızlanacaktın ne die sezona başladın. maç sonu tutmuş geçen sene attığımız gollerin 34 tanesini atan arkadaşlar şimdi aramızda yoklar vbvbvb. ee bunu sezon başlamadan da biliyordun rıza hocam, bunları bile bile işe devam ettin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

maç sonu demecinden sonra ben olsam ben de kovardım. iyi olmuş, gereksiz gereksiz konuşup duruyordu. madem bu kadar mızmızlanacaktın ne die sezona başladın. maç sonu tutmuş geçen sene attığımız gollerin 34 tanesini atan arkadaşlar şimdi aramızda yoklar vbvbvb. ee bunu sezon başlamadan da biliyordun rıza hocam, bunları bile bile işe devam ettin...

kendini kovdurup tazminat almak için yapılan açıklamalar.

bizdeyken de tazminat almadan gitmek istememişti. hatta gökhan keskin abi napıyosun istifa etmeliyiz takıma faydamız olmadığı gibi zararımız dokunuyor dediğinde istifa etmemiş ve gökhan keskin tek başına istifa etmiştir. sonra bir süredaha göreve dewam edip istifa etmişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Anıl1903

Tamamen haklısınız.Küçülme politikası uygulanacağını daha önceden biliyorsun sezon bittiğinde rest çekip o zaman istifa edebilirmiş.Zaten bu tür istifalar hep renkli takımların maçları öncesi gerçekleşiyor enteresan bir şekilde..
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 21:07:58 Anıl1903 ]

Çevrimdışı ZORBEY

Badou Ndiaye golden sonra mesaji gondermis :D

bu adamı gecen seneden beridir izliyorum her attığı golden sonra hepsinde olmasa bile 4/3 kısmında kartal pençesi yapıyor. var bundada BEŞİKTAŞ aşkı:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Anıl1903

Barcelona yine yapmış yapacağını,Celtic'i 7'lemiş.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AmaralGürses

dikkat et abi bizden ayrıldığında yaptığı açıklamanın birebir aynısı.

ne zaman sorsalar hep aynısı der: carew'i sattılar, iyi oyuncular gelmedi vs. vs.

alacağı verim eldeki un şeker ve yağa eşit olan, sadece ona göre helva yapabilen meziyetsiz, özelliksiz bir td nin edeceği laflar bunlar..

Çevrimdışı mylife1903

ne zaman sorsalar hep aynısı der: carew'i sattılar, iyi oyuncular gelmedi vs. vs.

alacağı verim eldeki un şeker ve yağa eşit olan, sadece ona göre helva yapabilen meziyetsiz, özelliksiz bir td nin edeceği laflar bunlar..
Rizaya iyi oldu, haddini bilsin. Gecen sezon butun devre arasi kanal kanal kosup abuk subuk konustu. Neymis hakemler cok ustune oynamis, besiktas macinda puan kaybetmeseymismis, lider olabilirlermis. Donk barcelonada ilk 11 oynarmismis

Riza calibayin vizyonu yula, kursat, ademdir.

Çevrimdışı tangaz

evet dostum aynı şeyleri bende aklımdan geçirmiştir aklın yolu bir nihayetinde.

Çevrimdışı tangaz

Rizaya iyi oldu, haddini bilsin. Gecen sezon butun devre arasi kanal kanal kosup abuk subuk konustu. Neymis hakemler cok ustune oynamis, besiktas macinda puan kaybetmeseymismis, lider olabilirlermis. Donk barcelonada ilk 11 oynarmismis

Riza calibayin vizyonu yula, kursat, ademdir.

birde rize de 170lik tunuslu stoper beşirmi ne vardı az daha onuda kakalayacaktı bize. yerli hocalara transfer yetkisi vermek abesle iştigaldir. bakın bıraksak şenol hoca cam adam 2 s.azizi başımıza musallat edecekti...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kendini kovdurup tazminat almak için yapılan açıklamalar.

bizdeyken de tazminat almadan gitmek istememişti. hatta gökhan keskin abi napıyosun istifa etmeliyiz takıma faydamız olmadığı gibi zararımız dokunuyor dediğinde istifa etmemiş ve gökhan keskin tek başına istifa etmiştir. sonra bir süredaha göreve dewam edip istifa etmişti...
Hadi ya abi ben böyle bilmezdim rıza çalımbayı şaşırdım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birde rize de 170lik tunuslu stoper beşirmi ne vardı az daha onuda kakalayacaktı bize. yerli hocalara transfer yetkisi vermek abesle iştigaldir. bakın bıraksak şenol hoca cam adam 2 s.azizi başımıza musallat edecekti...
Abi Yerli hocalardan en iyisi şenol güneştir o da transferden iyi anlamıyor bence

Çevrimdışı tangaz

Abi Yerli hocalardan en iyisi şenol güneştir o da transferden iyi anlamıyor bence

hoca eldeki malzemeden güzel yemek yapan aşçı modunda ama mümkünse çarşıya pazara çıkmasın  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Real madrid sporting maçını izleyin derim güzel maç olacak.

Çevrimiçi Mehmet57

Sporting zorluyor.

Su Ruben Semedo'yu gecen sezon yazmistim. Tas gibi stopper olacak.

Çevrimdışı Barış1903

Sportingin oyununa bakıyorum da geçen sene biz bunlara karşı baya iyi oynamışız yav. Şuan oyun olarak real madridi eziyorlar

Çevrimdışı OrhanAker

Sportingin oyununa bakıyorum da geçen sene biz bunlara karşı baya iyi oynamışız yav. Şuan oyun olarak real madridi eziyorlar
Ozi sağolsun döktürmüştü o maçlarda özellikle olimpiyatta.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı cursedofdragon

lizbon'un bizi yenmesine üzülmedim şimdi adamlar real madrid'in sahasında bile saplıyor :D

Etiketler: