Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32681 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Berat

Erman Toroğlu: Fenerbahçe maçları seneye
ücretsiz olacak.
Serkan Korkmaz:O neden hocam ?
Erman Toroğlu: Ptt maçları Trt'de

Çevrimdışı Kuntz

Dünkü Galatasarayı ve bugün ki Fenerbahçeyi izledikten sonra bizim takımın bu lige çok fazla olduğu bariz ortaya çıktı. Elbette takımın eksikleri var ama adım adım ambargo koyma noktasına gidiyoruz. Takımın sonuna kadar arkasında durmak boyun borcudur.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe dick'en üstünde :D

Çağatay dicken üstünde mi dickin üstünde mi   :alala:
bu sarı civcivler altta mı seviyor üstte mi  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

LaCroix iyi bilir  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Vurun fenere 1 hafta şimdi acımayın :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Luccâ

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fetönün hakemler ile ilk müdahalesini 97 yılında ki Fatih Terim döneminde ki ilk şampiyonlukta gördüm. O Vahap Beyaz'la falan."

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Abi iki durumda da olabilir zira farketmiyor sonuc aynı adamlar yine ikinci
Üstten alttan degismiyor bu ikincilik :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Fb artık devre dışı kalmıştır :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

O degilde haftaya alt sıraları yakindan ilgilendiren bir maç var. Fb vs k.paşa
Kiran kırana bir derbi ama sonunda dostluk kazansın tabii :D

Çevrimdışı sertann

Rasim Ozan son yıllarda gördüğüm en kaliteli medya trollü.Adam saatlerdir tiye alıyor Fb'yi karnıma ağrı girdi :kop:

Çevrimdışı Tolga

3.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Başakşehir 3-1 Kasımpaşa

Kayserispor 1-1 Galatasaray

Adanaspor 0-0 Gaziantepspor

Gençlerbirliği 0-0 Alanyaspor

BEŞİKTAŞ 3-1 Karabükspor

Trabzonspor 0-2 Osmanlıspor

Çaykur Rizespor 1-0 Akhisar Belediyespor

Antalyaspor 1-3 Konyaspor

Fenerbahçe 0-1 Bursaspor

Çevrimdışı Tolga

4. Hafta'nın Maçları

16 Eylül Cuma

19.00  Karabükspor - Antalyaspor

20.00  Bursaspor - Kayserispor

17 Eylül Cumartesi

18.00  Alanyaspor - Trabzonspor

20.30  Galatasaray - Çaykur Rizespor

18 Eylül Pazar

17.00  Konyaspor - Gençlerbirliği

17.00  Osmanlıspor - Adanaspor

19.30  Gaziantepspor - Başakşehir

20.00  Akhisar Belediyespor - BEŞİKTAŞ

19 Eylül Pazartesi

20.00  Kasımpaşa - Fenerbahçe

Çevrimiçi Mehmet57

Badou Ndiaye golden sonra mesaji gondermis :D

Çevrimdışı AmaralGürses

ooo tamam kiralik alırız 672,500 euro kiralama bedeli %28.6'sını osmanlı ödeyecek ama, oyuncuyla da 913,000 euro artı puan başı 2,150 euro bonusla anlaşırız.
Satın alma opsiyonu 1,325,000 euro.

Çevrimdışı sertann

Çok iyi oyuncu seneye Oğuzhan ya da Tolgay'dan biri gider bu adamı kapmak lazım.

Çevrimdışı raichu

Fb artık devre dışı kalmıştır :bandit:
öyle deme tolga 09-10 sezonunun 6. haftası 6 puanımız vardı sarışınların 18 puanı, 8 galibiyet üst üstte alıp 14. haftada yetişmiştik belli olmuyor ligin ilk haftaları
ben hiç yorum yapmıyorum o yüzden kimseye nazar değmesin hep böyle devam etsin inşallah  :D

Çevrimdışı Tolga

öyle deme tolga 09-10 sezonunun 6. haftası 6 puanımız vardı sarışınların 18 puanı, 8 galibiyet üst üstte alıp 14. haftada yetişmiştik belli olmuyor ligin ilk haftaları
ben hiç yorum yapmıyorum o yüzden kimseye nazar değmesin hep böyle devam etsin inşallah  :D
Fb'nin bu ruh haliyle toparlanması çok zor da Gs ile yarış uzun süre devam eder :icool:

Çevrimdışı raichu

Fb'nin bu ruh haliyle toparlanması çok zor da Gs ile yarış uzun süre devam eder :icool:
adalet olsa orata da yarış falan olmaz da neyse  :D

Çevrimdışı Çağatay

Fb nin durumu gercekten vahim
Adamlar kendi evlerindeki ilk macta bile stadlarini dolduramadilar. Bu sene hic bir sekilde takimlarina guvenmiyorlar. Bu durumdan sonra da oyle bir kac galibiyetle de guven saglayamazlar. Gecen sene risk alıp çok harcadilar bu sene ya herro ya merro seneleriydi onda da merro oldular. Artik uzunca bir sure iflah olmazlar. Hele uefa da tepelerindeyken. Gs ye gelince ben bu sene yine uefadan ceza almalarini bekliyorum yani gecen seneki 1 arti 1 lik cezanin artı 1 ini yiyeceklerdir.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bunlar pereira'yı bile mumla arayacaklar, advocaat'ın artık son kullanma tarihi geçmiş, yardımcı antrenörlüğe kadar düşmüş vasat bir td. Dünkü maçta sadece doldur boşalt yaptılar, hakem bülent yıldırım durmadan fb'ye faul uydurdu ama yine mağlubiyetten kurtaramadı. Maç olsa olsa en fazla 3 dakika uzaması gerekirken 5 dakika duraklama verdi. Normal şartlarda bunlar ligde ilk 5'e giremez ama hakemler bir şekilde ilk 2'ye sokuyor işte. Gs ise geçen sezondan farksız, müzmin sakat adamlara dünyanın parasını saçtılar ama değişen bir şey yok. 5. hafta vodafone arena'da bunların da içlerinden geçeceğiz.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 18:17:32 Tolga ]
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Etiketler: