Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32100 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim grubu 1-1 bağlamışlar. Diğer maçlar 1-1 bitti...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

hırvatistan bizi bu kadroyla yenemiyorsa kesin gruplardayız :)

Çevrimdışı Tolga

Bu oyunla Hırvatistan deplasmanından 1 puan çıkartmak mucizedir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AmaralGürses

bu maci izleyip de daha hala cincon nasil uefa kupasini kazandi diye merak eden yoktur herhalde

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ProjectOrigin

2.5 üst yalan oldu mucizevi şekilde  :lol:

Şu 1-1 skor futbolda mantığın olmadığını gösteriyor.Şanslıysan az biraz da direncin varsa 1 maçlık istediğini alabiliyorsun.
Ancak Hırvatistan'ın da abartılacak bir tarafı yokmuş onu gördük.Kanatlara in orta aç, hele son dakikada Hırvat futbolcu öyle bir orta açtı ki İsmayel daha iyi yapardı o ortayı  :D
Zaten bu Sırbistan, Hırvatistan ve Ukrayna gibi takımların kadrosuna baksan vay be dersin.Ancak Sırp ve Ukrayna yıllardır nalları topluyor.Hırvatistan bunlara göre daha iyi ama hala yerlerinde sayıyorlar.

Günün sonucunda en karlı takımlar İzlanda ve Türkiye oldu.Zor deplasmanlarda direk rakiplerine karşı yenilmeyerek avantajlı konuma geçtiler.Tabi Türkiye bu istikrarsız kadro düzeniyle gruptan çıkabilir mi ? Bugün ki aşırı şansımız yanımızda olursa neden olmasın.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Dunyanin en iyi bali budur
Butun meshurlar basarilarina bu bala borcludurlar
Ingiltere kirali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pele, bekinbayer, kaleci mayer, nadya komanaci, prijit bardo ve fbli cemil

Vay arkadas gazetelere soyle bir goz gezdirdim, atarlanmis bizim ft

Milli takim fark yesek uzulmeyecektim ama beraberlik de iyi sonuc bu deplasmandan mac sonunda gene de azicik sevindim yani daha cok sinirlendim bu caresizliktir bizim gordugumuzu neden futbolumuzun buyukleri goremiyor, anlayamiyorum.

Feristah yengenin fentezileri gibi ft dayinin fentezilerine oyuncak olmus bir milli takim. Futbolu sen kesfetmedin be gardas, ingilizler sen daha dedenin dedesinin yedigi hurmada vitaminken buldular bu oyunu.

Maci ve ftyi anlatan en guzel an ise cenk tosunun cikip olcay sahanin girmesiydi. Oguzhan olsa yedekte onu da sokardi oyuna ama once cenk olcayi sonra olcay ile oguzhani degistirirdi.

Gokhan tore neden oynamadi ayri bir tartisma, tamam formsuz ama ozan tufan ney, hakanin yerine 60. Dakikada gokhan girse daha etkili olurdu.
Ayrica macla ilgili bu tsli cocugu ben begendim biraz daha izlemek lazim ama bana olmus bu cocuk dedirtti.
Mehmet topal da iyiydi. Cenk cabaladi ama yoruldu, ekonomik oynayamiyor cocuk. Takimin kalanini hatirlayamiyorum kimin ne oynadigi belli degildi.
Neyse hocam, ismaelle sana ileriki hayatinizda basarilar ama olmaz o iliski bak tecrube konusuyor 7 sene bogustum ben o ismaelle, olmaz

Çevrimdışı Çağatay

Hayır bir de adam ben şansa inanmam,futbolda şans yoktur diyor ???

yuh be adam yuh..!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

yuh be adam yuh..!
Şans yoktur terim balı vardır :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yuh be adam yuh..!
Şans yoktur hem gs balı hemde terim balı vardır kurtulamadık şu adamdan

Çevrimiçi COB

Kosova tarihinin ilk resmi maçinda Finlandiya ile 1-1 berabere kaldi.

Stadtaydim ve oyun olarak Kosova Finlandiya'yi sahadan sildik, çok pozisyon kaçirdik.

Ilk maçta 2-0 yada 3-0 yeniliriz diye düşünüyordum ama mükemmel bir karakter ortaya koyduk.

Bu grupta 6-8 puan alirsak iyi olur.

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 abi ciddi olmasa da Muslera sakatlık geçirmiş , gazan mubarak  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi ciddi olmasa da Muslera sakatlık geçirmiş , gazan mubarak  :evillol:
Hehe dedim ama o is bende diye. Masallah dedigim uc gun yasamaz ben ishal edecektim sadece fazla masallah dedik nazar deydi yazihh.  :evillol:
Ekibi geri cekeyim ben adamlar 10gundur floryanin icme suyuna mushil katiyorlar, ya tutarsa hesabi.

Yakinda murit toplamaya baslayacam, eylemlerimiz artarak devam edecehh

Ben biraz daha bakam hele musleranin resimlerine.

Neyse gsye cenk gonen ile karambol keyfi dilerim

Çevrimdışı Berat

Hehe dedim ama o is bende diye. Masallah dedigim uc gun yasamaz ben ishal edecektim sadece fazla masallah dedik nazar deydi yazihh.  :evillol:
Ekibi geri cekeyim ben adamlar 10gundur floryanin icme suyuna mushil katiyorlar, ya tutarsa hesabi.

Yakinda murit toplamaya baslayacam, eylemlerimiz artarak devam edecehh

Ben biraz daha bakam hele musleranin resimlerine.

Neyse gsye cenk gonen ile karambol keyfi dilerim

Kaburga acısıymış , Paraguay maçında oynayacakmış :D

Çevrimdışı mylife1903

Kaburga acısıymış , Paraguay maçında oynayacakmış :D
Kaburga acisiyla oynamasin adam yazik sonra dAha cok agrir bak

Çevrimdışı Berat

Sözleşmesini dondursunlar bence  :naughty:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim maçta cenk oynar bu gidişle abi :evillol:

Çevrimdışı Berat

Fb'de Aatıf ve Fernandao, UEFA listesine alınmadı.

Çevrimdışı mylife1903

Fb'de Aatıf ve Fernandao, UEFA listesine alınmadı.
Ilginc, tuhaaaff

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ilginc, tuhaaaff
Abi fernandao 2 3 ay yok zaten normal atıf ölü transfer oldu süre alamayacak

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kosova tarihinin ilk resmi maçinda Finlandiya ile 1-1 berabere kaldi.

Stadtaydim ve oyun olarak Kosova Finlandiya'yi sahadan sildik, çok pozisyon kaçirdik.

Ilk maçta 2-0 yada 3-0 yeniliriz diye düşünüyordum ama mükemmel bir karakter ortaya koyduk.

Bu grupta 6-8 puan alirsak iyi olur.

Finlandiyadan 4 ukraynadan ve izlandadan 2 puan alsaniz super olur :)

Etiketler: