Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31822 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Fbli yakaladilar mi acaba fetodan, her camiada vardir aslinda. Bizimkilerden de belki cikar.

Mesela kesin fetocu olmayan insan ve fetodan encok nefret eden besiktasliyi ben size soyliyim, rasim karadir.

Adam nereden baksan 20-30 milyon dolar para ve kariyer kaybettim bu pislikler yuzunden, cokmseverim kendisini insallah icinde kalmis bazi sorulara cevap bulmustur. Biz zaten biliyorduk onun basarili oldugunu ve bir sucu olmadigini da butun turkiye ogrenmis oldu o adamin hakkinin, geleceginin nasil gasp edildigini

Çevrimdışı EMİR EMRE

gönül ister hırvatları yenelim ama, ilk maçta saçma bir kadro ile 3 tane yiyeceğiz eminim.

izlanda felan da deplasmanda mutlaka yener. boş yere macera.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ilk macta 5-6 tane yesek bu gider mi kalan maclarda telafi ederiz.
O da olumlu abi

Çevrimdışı OrhanAker

Ilk macta 5-6 tane yesek bu gider mi kalan maclarda telafi ederiz.
Çok güzel olur.

Çevrimdışı tangaz

benfica maçımız bizim milli maçımızdır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Hirvat maci ne zaman, milli takimi takip etmiyorum da cenk oynarsa bakacam o yuzden seettim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hirvat maci ne zaman, milli takimi takip etmiyorum da cenk oynarsa bakacam o yuzden seettim
Eli mecbur abi cenk dışında kimse yok pazartesi tr saatiyle 21.45'de maç

Çevrimdışı mylife1903

Eli mecbur abi cenk dışında kimse yok pazartesi tr saatiyle 21.45'de maç

Bi ariza cikartir benim bildigim ft oynatmaz besiktasli futbolcuyu, ya gol atarsa ya besiktas prim yaparsa ya hakemlerin besiktasa sempatisi artarsa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bi ariza cikartir benim bildigim ft oynatmaz besiktasli futbolcuyu, ya gol atarsa ya besiktas prim yaparsa ya hakemlerin besiktasa sempatisi artarsa
Bizi bu kadro yapımızla ve bu hocayla hırvatlar delik deşik eder....

Çevrimdışı mylife1903

Bizi bu kadro yapımızla ve bu hocayla hırvatlar delik deşik eder....

Simdi diyorum 7-8 tane atsinlar da kurtulalim bu ftden sonra mac basliyorum hadi be hadi koyalim gecelim sunlara, diyorum sonra tvlerde ftyi goruyorum, ilk cikanlar bizim futbolcularimiz oluyor falan diyorum hemen 3-4 tane atsinlarda mac bitsin.
Objektif bakarsak bu kadronun hirvatlar karsisinda sansi yok, futboldur adamlar sokamaz topu kaleye, volkan panterlesir, tek atakta aliriz maci 1-0 ama zor, hirvatlar 3-4 tane atar normal sartlar altinda.

Çevrimdışı KadirA

Hırvatlar 3 4 atar. Ortasahada topa yöne verecek bir oyuncu yok. Ozi de sakat. Hala Ozandan medet umuluyor. Ne torpili var bu çocuğun. O da milli takımın Tolgası.

Volkan-Gökhan-Serdar-Ömer-Caner-Topal-Oğuzhan-Hakan-Olcay-Töre-Cenk yap şu kadroyu çok mu zor.

Ayrıca Emre Morun faydadan çok zararı var. Bu kafayla devam ederse Kerim niye geldiyse TRye o da aynı şekilde 2 3 yıl sonra gelir.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Bi sürpriz olmazsa yeniliriz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı worns

Bu grupta Türkiye'nin yeri 3 ya da 4. sıra olur. Çok sıkı grup, Dünya Kupası hayal.

Çevrimdışı alimm

Galatasaray Sightorsson'u galiba Izlanda maclarindan dolayi aldi. Kendisi Bjorn Vleminkx 2.0.

Ajax taraftarinca son donemlerde Ajax'da forma giymis en kotu futbolcu, en kazma futbolcudur kendisi. Hollanda'da futbol sitelerinde adeta Galatasaray ile dalga geciyorlar "bir kulup bukadarmi duser" gibisinden.

Sightorsson top kontrolu son derece kotu, bitiriciligi son derece zayif ve nekadar bazilari "hava toplarinda etkili" dese bile aksine o toplarda zamanlamasi kotu bir futbolcu. Tek artisi Umut Bulut'un Iskandinav versiyonu olup daha kalipli olmasi.
:hosgeldin siggtorsson.... :ishock:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Bu grupta Türkiye'nin yeri 3 ya da 4. sıra olur. Çok sıkı grup, Dünya Kupası hayal.
Kim cektiyse kurayi eli kirilsin arkadas

Hirvatistan, ukrayna, izlanda, finlandiya
Sifir cekme ihtimalimiz bile var.
ukraynayi kucumsemesin kimse ruslardan daha iyi futbol oynarlar.
Izlanda iyi bir kadro yakaladi, seyrettik
Finlandiyayi bilmiyorum, litmanen oynuyor mu?

Çevrimiçi COB

Kosova tarihinin ilk resmi futbol maçinda bugün Finlandiya ile karşilaşacak. Ben de bu tarihi anda stadyumda olacağim.

Her nekadar puan yada puanlar beklemesem de, güzel bir mücadele olsun.

Çevrimdışı Savaş

Maalesef bu akşam fena fark yiyeceğiz gibi. Keşke alabilsek ama çok zor.

Muhtemel kadrolara baktım hala Ozan var. Hakan kanat oynuyor. Koy Hakan'ı orta sahaya kanata koy Olcay'ı yada Volkan Şen'i...

Nedir bu Ozan takıntısı bilemedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Maalesef bu akşam fena fark yiyeceğiz gibi. Keşke alabilsek ama çok zor.

Muhtemel kadrolara baktım hala Ozan var. Hakan kanat oynuyor. Koy Hakan'ı orta sahaya kanata koy Olcay'ı yada Volkan Şen'i...

Nedir bu Ozan takıntısı bilemedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozana cok ayri bir sempatim var, cok severim kendisini.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Stoperler Çağlar ile Serdar ise 3 olur.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hırvatistan - Türkiye maçının 2.5 Üst oranları Avrupa'da 2.10 civarlarında.Denenebilir  :lol:

Kazayla gol falan atarsak 3.5 Üst bile olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye XI: Volkan Babacan, Şener, Serdar Aziz, Kaan Ayhan, İsmail, Ozan, Okay Yokuşlu, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Cenk.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye XI: Volkan Babacan, Şener, Serdar Aziz, Kaan Ayhan, İsmail, Ozan, Okay Yokuşlu, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Cenk.
Okay ve Kaan ? Maça çıkmasak daha mı iyi olur acaba

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KadirA

Rezillik be rezillik.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: