Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31455 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan Tufan  duran top ortamlarına giremedik demiş. Ne demeye çalışıyor anlayabilen var mı  :alala: :alala:
Adam şaka gibi ya eğitim 0 kendini doğru düzgün ifade edemiyor duran top  ortamı nedir :evillol:

Çevrimdışı AmaralGürses

Ozan Tufan  duran top ortamlarına giremedik demiş. Ne demeye çalışıyor anlayabilen var mı  :alala: :alala:

herkes Tolga reis gibi ortamlara giremez  :lol:

Çevrimdışı mellfred

sezon başında da yazmıştım, üşengeç adamım geriye dönüp alıntılayamam, bu sene gs rakibimiz olur diye. Forumda çok arkadaş bitikler yitikler diyordu ama gs elinde muslera snider podolsky selçuk cheudju gibi iyi ve kazanmayı bilen elemanlar vardı. Üstüne  bi kaç iyi oyuncu ekler ve yeni bir enerjiyle asılırlarsa ligde iddialı olurlardı, oldular da. Üstelik bitmez tükenmez balları ve güçlü lobileri arsız suratları da cabası. Ligde akhisar gibi cepte 6 puanları da var tff'de adamları da. (say say bitmiyor) bu sene tıpkı geçen sene olduğu gibi bu namertlere iç dış yapıp 6 puan koymalıyız. ve yine geçen sene olduğu gibi sosyal medyadan gs lehine hatalarında organize saldırmalıyız, özellikle fetö bağlantılarıyla ilgili yüklenmek lazım. malum hükümet bu konuda çok hassas

Çevrimdışı worns

Önümüzdeki iki haftayı kayıpsız geçip Gs'yi Arena'ya gömmek lazım. Bu ligin dinamiklerinde hava kazana takım üst üste galibiyetlerle ilerleyebiliyor, kötü oynasa bile kazanabiliyor. Hızlı bir darbe lazım Gs'ye.

Fb Advocaat ile bir süre daha puan kayıpları yaşar. Sonra toparlanırlar. O zamana kadar hatırı sayılır bir puan farkı yapmak güzel olurdu.

Çevrimdışı Bishamon

Lille geçen sene 3M€'ya aldığı Boufal'ı Southampton'a 16M£'e satmış.Gelecek sene de Liverpool 40M£'a alır.Biz almaya çalışsak burada onlarca insan Faslı diye istemezdi  :lol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Tiote sağlık kontrolünde sorun çıkmış :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartalice

Jeremain Lens bu gece İstanbul'da

Çevrimdışı Çağatay

barça paco alcacer i de almış 30 a
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağatay

Zaza zu West Ham...

via 5M kiralama bedeli bide

Olcan zu Granada...

4M + salihi verip aldıkları adamın kontratını feshetmişler. Çok zekice bir hamle :D

Gs, Tiote'den vazgeçmiş...

bi de süper adam aldık demişlerdi ya garibanlar  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs kolbeinn sigthorsson u almış :)

Çevrimdışı b.damatoglu

GS seneye transfer yasağı alacak heralde. Gözü kararttı herifler her yere para saçıyorlar...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Gs- De Jong yakınlığı hoşuma gitmedi. İnşallah alamazlar.

Çevrimdışı Berat

Gs transfer , kupa derken rezil yönetimine rağmen ivmelenip moral kazandı.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs transfer , kupa derken rezil yönetimine rağmen ivmelenip moral kazandı.
Haftaya kayseride puan kaybederler.tek tökezlemede dağılacaklar

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı OrhanAker

Lens çok iyi transfer.
Murat özen çine gitmek istiyor yazmıştı eğer o kafadaysa bizden uzak durması iyi oldu :D

Çevrimdışı Bishamon

Sunderlandliler gittigine seviniyor :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Ömer Kaan

Etiketler: