Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30670 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rizespor napıyor öyle Adebayor, Flamini falan :alala:

-spoiler-

Sözleşme Şartları

1- İkisinin de ince bellide çay içer halde fotoğrafları basına servis edilecek. :D

-spoiler-
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat baltacı

Yalnız pektemek gerçekten iyiydi, bence sakatlıklar onu geriletti zamanında gençlerbirliğindeyken iyi bir yetenekti. Bizim takım sistemine çok uyan bir golcü değil ama anadoluda iş yapabilir. Kiralamamız iyi oldu, kendini gösterirse değerini artırır transfer yapar belki. Tek sıkıntı işte maaşı ne kadar iyi oynasa da o maaşı verebilecek takım yok. Neyse maç temposu kazansın bari.
Aynen başakşehirde iyi oynarsa visca yı almamız daha kolay olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı KadirA

Fenerbahçede 8-10 numara sorunu devam ediyor. İleriye topu taşıyacak oyuncu yok. Skorer kanat oyuncusu yokken tüm yük 10 numara ve Santrfora yıkılıyor. Ee tabi ortada 10 numara yok, RVP atamıyor ve Fernandao-Emenike kazmalarıyla yürümez o iş, skor yapamazsın. Rvp form tutarsa üstüne bir 10 numara ve Lens tarzı bir skorer kanat oyuncusu ile yine bizden sonra ikinci favori takım olur.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Galatasaray ise ne kadar başarılı bir transfer dönemi geçiriyor dense de kadro mimarisi baştan sona facia. Anlat anlat bitmez. En iyisi hiç girmeyelim :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Dick Advocaat: Sanki benden önce başakşehire yenilmiyodunuz.. :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

advokat diyorki: bir dahaki maç hangi taktikle oynatacağımı aziz hocama danışacağım  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

fb Hakan Çinemre'yi Eskişehir'e yollamış.Şu an sadece 2 stoperleri ve stoperde oynayabilen 2 orta sahaları var.

Çevrimdışı mylife1903

advokat diyorki: bir dahaki maç hangi taktikle oynatacağımı aziz hocama danışacağım  :evillol:
Abi bu iyiymis yahu keske hiddink de beraber gelseydi. Birisi mahmut usluyla gezerken oburu aziz yildirimla golf oynardi sonra hep beraber otururlardi istisare ederlerdi moda tabirle n oynayacaklarini. Donusumlu olarak hollandada yasarlardi. Dike yetmez ama evet diyorum, adamcagiz yalniz, yalniz birakilmasin yanina ustune arkasina onuna bir hollandali daha getirilsin sonra bu iki hollandali hep beraber tazminat alsin.

Çevrimdışı atalay

FB, geçen sezon oyununu sürprizler ve doğaçlama becerisi olan isimler üzerine kurdu. Güçlü bir oyun stratejisi ve hücum pratiği yok. Öncelikle rollerin doğru dağıtılması gerekiyor. Formasyondan ziyade kadro mühendisliği sıkıntılı. Advocaat'ın doğru oyunu bulması epey zaman alacaktır.

Çevrimdışı LuceGel

Karabük çok transfer yaptı ama Ankaradaki turnuvada maçlarını izledim baya tempolu oturmuş takım havası vardı.Bugün zor yenilirler çok çekişmeli bir maç bekliyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Abi bu iyiymis yahu keske hiddink de beraber gelseydi. Birisi mahmut usluyla gezerken oburu aziz yildirimla golf oynardi sonra hep beraber otururlardi istisare ederlerdi moda tabirle n oynayacaklarini. Donusumlu olarak hollandada yasarlardi. Dike yetmez ama evet diyorum, adamcagiz yalniz, yalniz birakilmasin yanina ustune arkasina onuna bir hollandali daha getirilsin sonra bu iki hollandali hep beraber tazminat alsin.

gullit gelsin önlü arkalı dursunlar kulübede ya da 2 köşeyi tutsunlar işte, sıkı tutsunlar ki tazminat o denli yüksek olsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Anıl1903

Galatasaray'ın seyircisiz oynama cezası bu maç geçerli mi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu maç zaten

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Tff numarasini yapar, macin kategorisi farkliydi, gs ilk super kupa macini seyircisiz oynayacak, der sonra zaman asimindan unutulur bu karar, butun tff besiktasli ya, yersen

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimiçi Samet Ç

Karabük çok transfer yaptı ama Ankaradaki turnuvada maçlarını izledim baya tempolu oturmuş takım havası vardı.Bugün zor yenilirler çok çekişmeli bir maç bekliyorum.
3-0 Gs alır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Besiktasın kura cekimi burda mı tartısılacak yoksa konu acılacak mı burda tartılaşacaksa kafamdaki grubu yazayım heyacan sardı  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Besiktasın kura cekimi burda mı tartısılacak yoksa konu acılacak mı burda tartılaşacaksa kafamdaki grubu yazayım heyacan sardı  :evillol:

bizim burda ne işimiz var :D Tabi ki şampiyonlar ligi başlığında tartışıcaz :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Riekerink iyi kadro cikarmis. Fark olur bu maçta.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı fatih e.

hazırlık maçlarında hakan balta affedilmeyecek hatalar yapmıştı. keza defansı öne çıkararak kontrataklarda zaman zaman zor durumda kaldılar. riekerink in oyun stratejisi geçen yılla büyük oranda aynı. maça çok hızlı başlıyorlar 15-25. dakikalarda oyun dengeleniyor. ayrıca defanslarının yetersiz olması ve kadrolarının sakatlığa yatkın oluşu ligde fazlaca sıkıntı yaşamalarına sebep olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

yatabarenin pozisyonda geriden gelen adama yapılan hareket penaltımıydı ? :alala:

Etiketler: