Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30646 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı kyiv

Yarin darisi Galatasarayin basina. Bu sene Galatasaray ve Fenerbahce arasinda hayli zorlu bir 3. luk yarisi olacak. :bandit: Bunlar Trabzonsporu gecemez :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yazarım derdimi kendime
Başakşehirin benle bu derdi ne
Hakem bile yar etmiyor bizlere
Diyo selam van persiye..

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAS :fS:D:sD:S:dSD
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mavi Tuna

Fenerbahçe, leş gibi oyun oynadı. Orta saha berbat, defans kötü ileri uç işlemiyor. Umarım hep böyle devam ederler.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı atalay

Cengiz çok daha iyi olacak. Bugün kalitesini birkaç pozisyonda gösterdi. Başakşehir doğru yatırım yaptı.

Advocata güvenip umut bağlama,
Başakşehirden gol yiyipte hakemlere sallama
Şampiyonluk diyor hala bu dallama
Ne demiş şair ağlama fener ağlama :D :D

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon Avrupa da olmayacağını da göze alarak söyleyebilirim ki en büyük rakibimiz Gs olacak gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Cengiz çok daha iyi olacak. Bugün kalitesini birkaç pozisyonda gösterdi. Başakşehir doğru yatırım yaptı.
Pektemek te basarili olacak gibi :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı kyiv

Eger avrupa maclarinda oynadigi oyunu ligde de devam ettirsin onumuzdeki transfer doneminde kapisilir.Futbolcu yetismeyen memlekette turk statusunde basaksehir seneye 5 den asagi satmaz.

Çevrimdışı mertnet

Bu sezon Avrupa da olmayacağını da göze alarak söyleyebilirim ki en büyük rakibimiz Gs olacak gibi.

Gs demek lobi demek, doğanlar - şahinler demek.
Ne de olsa Ergun GÜRSOY ekolünden geliyor f.saray.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rasim: Hooop beni dinleyin.

Apo: Hoop diyo lan bu.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Blackmd1

Dick Advocaat: "Pazartesi-salı başkan ile toplantı yapacağız. 4-3-3 mü oynayacağız, yoksa 4-4-2 ye mi döneceğiz, bunu konuşacağız"  :alala:

Çevrimdışı atalay

Eger avrupa maclarinda oynadigi oyunu ligde de devam ettirsin onumuzdeki transfer doneminde kapisilir.Futbolcu yetismeyen memlekette turk statusunde basaksehir seneye 5 den asagi satmaz.

Zamanında çok önerdim. Ona bizim yatırım yapmamız; doğru bir organizasyonda geliştirip, ilerisi için hazırlamamız gerekirdi. Halen alması gereken çok yol var.

Çevrimdışı mertnet

Dick Advocaat: "Pazartesi-salı başkan ile toplantı yapacağız. 4-3-3 mü oynayacağız, yoksa 4-4-2 ye mi döneceğiz, bunu konuşacağız"  :alala:

Ne Azizmiş be :D
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı autopsy

Birlikte FM oynayıp ona göre karar verecekler galiba    :kop:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aziz dicktator mode on

Çevrimdışı AmaralGürses

Dick dur eğilme, Vitor seninle ey advokat  :evillol:

La o değilde avokado geliyor aklıma bu adamın adını duyunca, özellikle meksika yemekleriyle güzel gider

quasedilla olsun fajita olsun arasına çekersin lavaşın off miss

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yarın ki sarıların maçından da sürpriz bekliyorum.Avrupa'da Karabük oranları aşırı şekilde düştü, tabi ki kesin bir sonuç çıkarılamaz bu oranlardan.

Çevrimdışı mellfred

Karabük yeni takım ben bit şey beklemiyorum açıkçası. Ancak bu sene fenerle değil de bonibonla  kapışırız gibi

Çevrimdışı tangaz

afiyet bal şeker olsun abi  :bandit: :bandit: :bandit:

eyvallah abicim dayanamadım bir duble de rakı götürdüm fenerle eğlence sezonunu açtım :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Karabükspor geçen sezondan 22 farklı oyuncu, Alanyaspor ise 17 farklı oyuncu ile bu sezon mücadele edecek. Karabük 20+1 teknik adam transferi yapmış. Adanaspor ise on bir. Bunlar bir alt ligin birincisi, ikincisi ve üçüncüsü. Bu saçmalığın başka bir yerde örneği yok. 

Etiketler: