Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30014 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:36:46 atalay ]

Çevrimiçi COB

Gs Blerim Xhemaili'yi 1.3 milyon euro'ya satmis. Bu oyuncu Gs'de nasil tutmadi aklim almiyor. Maasi yuksek olmasaydi bu paraya bize gelmesini isterdim. Xhemaili Italya'da halen piyasasi guclu bir futbolcu. Orta sahada oyunu iyi yonlendiren ve muthis etkili sutlari vardi ama Gs'de nedense olmadi.

Çevrimdışı mylife1903

Edin Terzic'in teknik ekipte kalmasını isterdim. Bu sene ŞL'de maç önü ve içi analizleriyle ciddi katkı sağlayabilirdi.
Evet cok duzgun bir cocuktu o ve duyumlarima gore inanilmaz mac oncesi saptamalari varmis, ileride teknik direktor olur mu olmaz mi bilinmez ama ben kulup yapisi icinde tutardim boyle bir degeri.

Çevrimdışı mylife1903

Gs Blerim Xhemaili'yi 1.3 milyon euro'ya satmis. Bu oyuncu Gs'de nasil tutmadi aklim almiyor. Maasi yuksek olmasaydi bu paraya bize gelmesini isterdim. Xhemaili Italya'da halen piyasasi guclu bir futbolcu. Orta sahada oyunu iyi yonlendiren ve muthis etkili sutlari vardi ama Gs'de nedense olmadi.
Ben baskanin yerinde 1.3 verir kapardim ama adam turkiyede kalmakmistemedi herhalde yoksa cok iyi futbolcu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben baskanin yerinde 1.3 verir kapardim ama adam turkiyede kalmakmistemedi herhalde yoksa cok iyi futbolcu.
Gs her zamanki gibi kazık yedi abi bünyeleri alışmış yemeden duramıyorlar

Çevrimiçi Koa_lAA

advocaat la tvitırda fln herkes dalga geçiyo ama adam çok kaliteli bi teknik direktördür... ben çok beğenirim.. en azından zeki adam.. elinde iyi bir kadro olursa istenilen sonucu alır -ki fenerin elinde bu kadro var- bi 10 numaraları eksik gibi... onuda takım içinden çıkarır o adam.. bence bizim için kötü transfer oldu..

Çevrimdışı cursedofdragon

advocaat la tvitırda fln herkes dalga geçiyo ama adam çok kaliteli bi teknik direktördür... ben çok beğenirim.. en azından zeki adam.. elinde iyi bir kadro olursa istenilen sonucu alır -ki fenerin elinde bu kadro var- bi 10 numaraları eksik gibi... onuda takım içinden çıkarır o adam.. bence bizim için kötü transfer oldu..

are you seriously ?

:evillol: :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

are you seriously ?

:evillol: :D
Azizin davranışları görünce adam fenerden bir şey olmayacağını anlayacak ve kovulmayı bekleyip tazminatı alıp gidecek mart nisan gibi kovulmasını bekliyorum 

Çevrimiçi Kapkarakartal

Josue GS'de diye bi haberler dolanıyor.

Çevrimdışı Çağatay

gs josue ye yürüyormuş kiralık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Iyi futbolcu ustelik super cirkef tam gslik

Çevrimdışı Kalyoncu

Iyi futbolcu ustelik super cirkef tam gslik
İki sene önce gs maçına gelmeden terbiyesizlik yapmış şenol güneş kadro dışı bırakmıştı o zamandan ayarlamışlar vay be :) :) kedim kayboldu diye bursaspor taraftarına kedi aratmışlığıda var ilginç bir tip :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

İki sene önce gs maçına gelmeden terbiyesizlik yapmış şenol güneş kadro dışı bırakmıştı o zamandan ayarlamışlar vay be :) :) kedim kayboldu diye bursaspor taraftarına kedi aratmışlığıda var ilginç bir tip :)

Ahaha kedi meselesini bilmiyordum yarildim yahu koca timsah kedi arayacak, trafoya baksalarmis

Çevrimdışı LuceGel

Beşiktaş maçında rakip kaleye gidemedik,josue ile gideriz diye seviniyorlar. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı worns

Josue bizimde işimize yarayabilirdi. Niye hiç düşünülmedi bilmiyorum.

Çevrimiçi COB

Milot Rashica Arnavutluk Milli takimindan Kosova Milli takimina gecis yapti. Kosova'yi tercih eden ilk potansiyel yetenek. Darisi Shaqiri, Januzaj, Behrami, Mehmedi, Xhaka kardesler ve Etrit Berisha'nin basina.

Eski Konyasporlu Alban Meha, Kasimpasa'ya transfer olan Herolind Shala Arnavutluk Milli takimini birakip Kosova Milli takimina katildilar. Manchester City U-21 de oynayan Sinan Bytyqi de Avusturya U-21'i birakip Kosova Milli takimina katildi.

Çevrimdışı mylife1903

Eski Konyasporlu Alban Meha, Kasimpasa'ya transfer olan Herolind Shala Arnavutluk Milli takimini birakip Kosova Milli takimina katildilar. Manchester City U-21 de oynayan Sinan Bytyqi de Avusturya U-21'i birakip Kosova Milli takimina katildi.
Bu kosova milli takimi bizim milli takimi tokatlamazsa ben de bir daha futbol seyretmem

Çevrimiçi COB

Bu kosova milli takimi bizim milli takimi tokatlamazsa ben de bir daha futbol seyretmem

Simdilik ilk hedef bu yil San Marino olmamak ama olaki Shaqiri, Xhaka, Januzaj, Behrami ve Berisha takima katilir sonra bakarsin 3-5 galibiyet aliriz. Bu ilk turnuvamiz.

Olaki mucize gerceklesir ve Dunya Kupasina katilirsak ta tarihe geceriz, nasil ki Rio'da ilk sefer katildigimiz olimpiyatlarda altin madalya aldiysak buda olursa Dunyaya Kosova gercegini tekrar duyurmus oluruz.

Çevrimdışı atalay

Arda, orijinal pozisyonunda çok daha verimli oynuyor. Onu sol içte kullanma planı bana başından beri absürt geliyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Arda, orijinal pozisyonunda çok daha verimli oynuyor. Onu sol içte kullanma planı bana başından beri absürt geliyor.
konoplyanka izledikçe çok büyük yaralar açıyor bende çok büyük iş yapacaktık.kaju bile adamı ikna etmeye yetmedi

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Hesap sormaya gelecek mi? Korkuyoruz tir tir

Etiketler: