Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29857 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Fb'nin yeni hocasını burda anket yapıp belirlesek Advocaat ilk 3'te olurdu herhalde.
Umit ozat
Yilmaz vural
Bulend booasgaan
Yok giremezdi ilk uce ama ilk 10d olurdu kapelo ve hidikle beraber

Çevrimdışı OrhanAker

Advocaat:Benim yaşımdaki biri için harika teklifti.
Adam emekli ikramiyesini alacak sevinir tabi :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 23:12:10 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

FB'nin Dick Advocaat ile anlaşması güzel tercih olur, bizim için...
Ben de fbnin tercihine katiliyorum ama gulmekten

Çevrimiçi COB

Son olarak olayli Sirbistan Arnavutluk macinda gormustum bu herifi :D Sirbistan teknik direktoruydu ama fazla uzamadi gonderdiler. Bence artik eski Advocaat degil, guzel bir teklif almis, cuzdani dolacak, Azize ile kavga edip tazminatini alip gidecek, bukadar basit.

Çevrimdışı Kalyoncu

Son olarak olayli Sirbistan Arnavutluk macinda gormustum bu herifi :D Sirbistan teknik direktoruydu ama fazla uzamadi gonderdiler. Bence artik eski Advocaat degil, guzel bir teklif almis, cuzdani dolacak, Azize ile kavga edip tazminatini alip gidecek, bukadar basit.
Eskisi nasıldı ki :)benim bildiğim hep başarısız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Loser hocalardan biridir advocaat bizim için olumlu allahtan aykut'u getirmediler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskisi nasıldı ki :)benim bildiğim hep başarısız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lucky loser marsel ilhan gibi :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Advocaat:Benim yaşımdaki biri için harika teklifti.
Adam emekli ikramiyesini alacak sevinir tabi :D
Tr gibi yerde on numara valla daha e olsun aziz yıldırım 25 -27 haftalar arası kovar bu adamı

Çevrimiçi COB

Tr gibi yerde on numara valla daha e olsun aziz yıldırım 25 -27 haftalar arası kovar bu adamı

Bence 20'ci haftayi goremez.

Çevrimdışı mylife1903

Bence 20'ci haftayi goremez.
Benim bildigim aziz yildirim bu avukatin ekibine hoydunkla koytu da sokusturur iki gozum iki kulagim hesabi.

Çevrimiçi COB

Milot Rashica Arnavutluk Milli takimindan Kosova Milli takimina gecis yapti. Kosova'yi tercih eden ilk potansiyel yetenek. Darisi Shaqiri, Januzaj, Behrami, Mehmedi, Xhaka kardesler ve Etrit Berisha'nin basina.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb'nin yeni hocasını burda anket yapıp belirlesek Advocaat ilk 3'te olurdu herhalde.

sondan 3 demi bencede  :tabe:

Çevrimdışı Çağatay

bazı hocalar vardır milli takım yönetirken daha başarılı, bazıları da klüp yönetirken başarılı
yanlışsam düzeltin ama bu dick milli takımlar kategorisinde daha iyiydi sanırım
yani fb için doğru tercih :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bazı hocalar vardır milli takım yönetirken daha başarılı, bazıları da klüp yönetirken başarılı
yanlışsam düzeltin ama bu dick milli takımlar kategorisinde daha iyiydi sanırım
yani fb için doğru tercih :D
Bence 2'sinde de başarısız aziz yıldırımı bu tercihinden dolayı kutluyorum

Çevrimdışı OrhanAker

West hamda bir sürü kanat almıştı bla bla.. töre 18 de ve sakatlık sonrası oyuna giriyor..

Çevrimdışı atalay

Yazılanı bir daha oku lütfen. Baştan sona... İstediğin cevabı alamayınca da çirkinleşme, çok avam bir durum bu.@OrhanAker
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 23:05:47 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kjaer zu arsenal diyorlar kalsa daha iyi olur bence gitmemeli

Çevrimdışı OrhanAker

Tebrik ederim, forum okuduğunu anlamayan yeni bir birey kazanmış. Yüzlerce soru sor, güzelleme yap, istediğin cevabı alamayınca bu kadar ucuz ol, yakışır. Bu iki oldu.
Gerçeklere bakıp eleştiri yapmıyorsunuz kızdığım nokta bu..
West ham kanatlarında fazla adam var diyorsunuz ama payet in ortada antonionun sag bekte oynadığını söylemiyorsunuz..
Bu seneki plansızlık dan dem vurup sonra geçmişe dönük eleştirmem mesela ve daha bir çok şey neyse..
Ben okuduğumu gayet net anlarım sen merak etme.

Çevrimdışı atalay

Edin Terzic'in teknik ekipte kalmasını isterdim. Bu sene ŞL'de maç önü ve içi analizleriyle ciddi katkı sağlayabilirdi.

Çevrimdışı OrhanAker

Payet olmasa küme düşer bu biliç o potansiyel var :D

Çevrimdışı Alper1903

Son dakikada gol yemesi çok güzel olmuş  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son dakikalarda gol yemek bilicin kaderi bizleykende çok maç döndü anadolu takımlarından bir sürü gol yemiştik

Çevrimdışı atalay

Costa, ekstra vuruşuyla Chelsea'yi kurtardı. Fakat goldeki asıl ayrıntı kalecinin attığı fazladan yarım adımda... Chelsea, sezon içinde savunmadan hücuma geçişlerde bağlantı oyuncusu eksikliğini yaşayabilir.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 23:57:47 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Yazılanı bir daha oku lütfen. Baştan sona... İstediğin cevabı alamayınca da çirkinleşme, çok avam bir durum bu.@OrhanAker
Çirkinleşen benmiyim :alala: editledigin mesajı tekrar bir oku istersen.

Etiketler: