Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29921 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Tolga

Ts-Bursa maçını izliyorum.

Castillo ve İbanez'in gayet iyi transferler olduğunu söyleyebilirim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Rezil bir maçtı her yönüyle.

Çevrimdışı cursedofdragon

ts'nin bu rezil taraftarı varken castilla,ibanez,duritca'yı yerler bitirirler hiçbirşey olmaz bu ts'den.

Çevrimdışı Tolga

Rezil bir maçtı her yönüyle.
ts'nin bu rezil taraftarı varken castilla,ibanez,duritca'yı yerler bitirirler hiçbirşey olmaz bu ts'den.
Trabzonspor'un o taraftar yapısıyla gerçekten işi çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Trabzonspor'un o taraftar yapısıyla gerçekten işi çok zor.

adamlar daha hazırlık maçının anlamını bilmiyorlar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bursa bu sene iş yapar, bence ilk 4 yapar.

Trabzon 10 değil 100 transfer yapsa da olmaz, ne kadar işe yaramaz varsa toplamışlar aynı kadroya. Hele defans hattı, facia facia.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bursa bu sene iş yapar, bence ilk 4 yapar.

Trabzon 10 değil 100 transfer yapsa da olmaz, ne kadar işe yaramaz varsa toplamışlar aynı kadroya. Hele defans hattı, facia facia.
Bursa küme düşmemeye oynar o kadroyla

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Bursaspor'da Yonathan Del Valle maçta özellikle 2.yarıda iyi işler yaptı.Kiralamışlar faydalı olur gibi Trabzonspor'da geçen seneki performansını tekrar edermi muamma ilk 5 başarı olur onlar için transferlerin uyumuydu falan derken...

Çevrimiçi Samet Ç

Spor programlarında Muharrem Usta'nın yaptığı transferleri övüyorlar. Oyuncuları bilip etmeden Bero denilen adamı kaç kere izlediler de ne katkı vereceğini biliyor keza Sheidaev'in nasıl katkı vereceğini nereden biliyorlar da bu sene gümbür gümbür bir Trabzon gelecek diyorlar çok merak ediyorum. Ayrıca yaptıkları iki iyi transfer var Castillo ve Onazi gerisinin ne verip veremeyeceğini lig devam ederken göreceğiz ama ben pek bir şey beklemiyorum Ts'den geçen senenin biraz üstüne çıkabilirler belki.

Çevrimdışı Kutay

Trabzon ligi 5. veya 6. bitirir ötesi zor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Spor programlarında Muharrem Usta'nın yaptığı transferleri övüyorlar. Oyuncuları bilip etmeden Bero denilen adamı kaç kere izlediler de ne katkı vereceğini biliyor keza Sheidaev'in nasıl katkı vereceğini nereden biliyorlar da bu sene gümbür gümbür bir Trabzon gelecek diyorlar çok merak ediyorum. Ayrıca yaptıkları iki iyi transfer var Castillo ve Onazi gerisinin ne verip veremeyeceğini lig devam ederken göreceğiz ama ben pek bir şey beklemiyorum Ts'den geçen senenin biraz üstüne çıkabilirler belki.
Valla ben bir iki sordum seydaevi bizim cocuklara, gelen bilgiler cok olumlu. Uyum saglarsa dagitir diyor ruslar. Bakalim gorecez onu, iyice bir izleyecem o cocugu daha genc. Bu bero mudur nedir ulan terorist kodadi gibi hic bilmedigim bir oyuncu, sorusturmadim da ben en cok o koreli cocugun ne yapacagini merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Valla ben bir iki sordum seydaevi bizim cocuklara, gelen bilgiler cok olumlu. Uyum saglarsa dagitir diyor ruslar. Bakalim gorecez onu, iyice bir izleyecem o cocugu daha genc. Bu bero mudur nedir ulan terorist kodadi gibi hic bilmedigim bir oyuncu, sorusturmadim da ben en cok o koreli cocugun ne yapacagini merak ediyorum.
Jun Suk uyum süreci sıkıntısı yaşamazsa lig için ideal bir forvet ama çoğu transferi riskli Ts'nin. O taraftar profili varken bir arpa boyu yol alabileceklerini de sanmıyorum. Ligde ilk üç hafta 9 puan alsınlar şampiyonluk nidaları atarlar olamayınca da başlarlar yine istifa seslerine karadeniz insanı çok sabırsız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Jun Suk uyum süreci sıkıntısı yaşamazsa lig için ideal bir forvet ama çoğu transferi riskli Ts'nin. O taraftar profili varken bir arpa boyu yol alabileceklerini de sanmıyorum. Ligde ilk üç hafta 9 puan alsınlar şampiyonluk nidaları atarlar olamayınca da başlarlar yine istifa seslerine karadeniz insanı çok sabırsız.
Beklentileri de yanlış hiçbir zaman istanbul takımlarına yaklaşamazlar 4.cü en iyi takım olmak için uğraşmaları lazım

Çevrimdışı OrhanAker

Vitor ne yapmış ben anlamadım portekizemi dönmüş.

Çevrimdışı Kalyoncu

Vitor ülkeyi terketmiş üzdü bizi reis açaydım kollarımı gitme diyeydim ah vitor ah.8 puan yapıp psikolojik baskı altına alacaktı göremeden gitti

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vitor ne yapmış ben anlamadım portekizemi dönmüş.
Reis çekmiş gitmiş portekize fenerde sözleşme ihlalinden doğan haklarını kullanmak için hukuksal süreç başlatacakmış

Çevrimdışı OrhanAker

Reis çekmiş gitmiş portekize fenerde sözleşme ihlalinden doğan haklarını kullanmak için hukuksal süreç başlatacakmış

Tazminat vermezlerse üzülürüm :D

Çevrimiçi Samet Ç

Aziz yine çakallık yaptı Pereira hocamı yıldırmayı başardı. Hocam antrenmana çıkmamış ülkesine gitmiş. Aziz böylece tazminat ödememeyi garantiledi.

Çevrimdışı OrhanAker

Aziz yine çakallık yaptı Pereira hocamı yıldırmayı başardı. Hocam antrenmana çıkmamış ülkesine gitmiş. Aziz böylece tazminat ödememeyi garantiledi.
Vitor belki şikayet etmiştir bilemeyiz zaten fener haklı olsa sözleşmesini fesh ettik derdi hukuki süreç başladı demezdi bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tazminat vermezlerse üzülürüm :D
aslında düzgün bir ülkede ve düzgün bir ortamda adil bir yarışta Gs dışında hiçbir takımın zora düşmesini istemem ben ama düzgün bir ülkede ve düzgün bir ortamda yaşamıyoruz :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aziz olduğu sürece devam ederler vitor kim ki 2.5 m euro veriyorsun ne yapmış bugüne kadar slaven bilici sevmiyorum ama bundan çok daha iyi bir teknik adam vitor tam loser :D

Çevrimdışı Çağatay

böyle bir şey olamaz bence
sözleşmesinde ülkesine giderse tazminat ödenmez gibi bir madde filan olması lazım ki çok saçma
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

böyle bir şey olamaz bence
sözleşmesinde ülkesine giderse tazminat ödenmez gibi bir madde filan olması lazım ki çok saçma
Resmi açıklama yapmışlar sözleşme şartlarını ihlal ettiği için hukuki süreç başlatılacaktır diye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vitor ülkeyi terketmiş üzdü bizi reis açaydım kollarımı gitme diyeydim ah vitor ah.8 puan yapıp psikolojik baskı altına alacaktı göremeden gitti

:D :D :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: