Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29784 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Tolga

Klopp da tıpkı geçen sene Rodgers gibi Leiva'yı bırakmamış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klopp da tıpkı geçen sene Rodgers gibi Leiva'yı bırakmamış :)
Liverpool un oyuncusu kıymetli Satmak isterlerse de iyi fiyata kitliyorlar. Örneğin Skrtel

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Liverpool un oyuncusu kıymetli Satmak isterlerse de iyi fiyata kitliyorlar. Örneğin Skrtel
:icool:

Çevrimdışı tangaz

benteke içinde kiralık olmaz satılık son rakam 32,5 milyon sterlin pazarlıksız rakam demişler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benteke içinde kiralık olmaz satılık son rakam 32,5 milyon sterlin pazarlıksız rakam demişler.
Bence etmez abi ayrıca bende senin gibi gs düşmanıyım yansın kül olsun istiyorum

Çevrimdışı Çağatay

O kadar para vererek aldilar tabi
Simdi de tok satıcı olurlar.
Bizim baskana gelmez öyle tipler

Leiva konusunda da gs nin alamayacagi gün gibi ortadaydi
Kiralik bile isteseler iyi fiyat cekerdi Liverpool.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı b.damatoglu

Bony zu Arsenal

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bony zu Arsenal

Bu arsen sonunda gol atabilen bir forvet bulsun artik ya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arsen sonunda gol atabilen bir forvet bulsun artik ya
Bulamasın ocağı sönsün

Çevrimdışı mylife1903

Bulamasın ocağı sönsün

Sorma gitmiyor herif, yapisti kaldi camiaya utanmaz kendimi bildim bildimbileli arsenalda herif , de bi git ulan. Bir suru para vardi mal mal adamlara harcatti paralari

Çevrimdışı Tolga

Bony zu Arsenal

Doğruysa sonunda adam akıllı bir forvet almış olurlar :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Arızalı bu  :lol:

"Di Maria'nın bana karşı sitemini anlayabiliyorum. Benim 34 yaşında krallar gibi karşılandığım yerde, o genç yaşta kovularak ayrıldı. Bu kupayı ona armağan ediyorum, çünkü tanrılar insanlara çok istedikleri şeyleri verir, mutlu eder. Oda bunu çok istemiş, kazanamamıştı. Bende onu mutlu etmek istiyorum. Mutlu ol Angel, kupa senin."
- Zlatan Ibrahimović

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fenerbahcenin yeni göğüs sponsoru NESINE.COM :kop: :kop:

Ulan bu kadar mi düştünüz seviyeye bak :kop:

Çevrimdışı Kutay

Gs' ye de  NEF diye diye bir inşaat şirketi sponsor olmuş iki renklide birbirinden beter  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 01:18:23 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Yandex ne olmus, dedim ama zamaninda ben yandex tutmaz diye. Yandex firmasinin hatasiydi zaten sponsorluk kim yol gosterdiyse adamlara. Ben inadina gider mail.ru yu getirirdim yandexin karsisina salardim. Bu arada reklam gibi olacak ama herkese mail.ru tavsiye ederim en iyi elektronik posta sirketidir.
Nesine.com ne ya oburunde nef
Nefretin nefi. @Mehmet Ali C. Bunu begendi.
Sacma sapan sponsorlar, kuculmeye mahkumsunuz bu sponsorlarla. Ayni bizim cola turka sponsorlugu gibi, tamam para da onemli ama sen bugun dumankaya, yarin nef, oburgun bakkal hinzir efendi reklamlari alirsan gobeeene yarin global sponsor bulamazsin, hersey para degil.

Insallah yd doneminden beter olur bu iki camiada. Gec bile kaldilar daha erken batmalari lazimdi gs bos beles sampiyonluklar sigdirdi herzamanki gibi, fb bagira cagira ittirile ittirile ilerliyor zaten.

Yandex ne olmus, dedim ama zamaninda ben yandex tutmaz diye. Yandex firmasinin hatasiydi zaten sponsorluk kim yol gosterdiyse adamlara. Ben inadina gider mail.ru yu getirirdim yandexin karsisina salardim. Bu arada reklam gibi olacak ama herkese mail.ru tavsiye ederim en iyi elektronik posta sirketidir.
Nesine.com ne ya oburunde nef
Nefretin nefi. @Mehmet Ali C. Bunu begendi.
Sacma sapan sponsorlar, kuculmeye mahkumsunuz bu sponsorlarla. Ayni bizim cola turka sponsorlugu gibi, tamam para da onemli ama sen bugun dumankaya, yarin nef, oburgun bakkal hinzir efendi reklamlari alirsan gobeeene yarin global sponsor bulamazsin, hersey para degil.

Insallah yd doneminden beter olur bu iki camiada. Gec bile kaldilar daha erken batmalari lazimdi gs bos beles sampiyonluklar sigdirdi herzamanki gibi, fb bagira cagira ittirile ittirile ilerliyor zaten.
Seviyeleri yerlerde abi Nesine.com nedir abi yaa :kop:

Nef nedir :kop:

Birde Vodafone ye bak soylemesi bile havali , Dunyanin 180 kusur Ülkesinde kullanilan Faaliyet gosteren uluslar arasi Global ve Cok prestijli bir sirket..

Çevrimdışı Kalyoncu

Seviyeleri yerlerde abi Nesine.com nedir abi yaa :kop:

Nef nedir :kop:

Birde Vodafone ye bak soylemesi bile havali , Dunyanin 180 kusur Ülkesinde kullanilan Faaliyet gosteren uluslar arasi Global ve Cok prestijli bir sirket..
Nef=Necatibey eğitim fakültesi :)
Ben bunu biliyorum başka nef tanımam umarım sponsorluk anlaşmamız vodafone ile uzun yıllar devam eder.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nef=Necatibey eğitim fakültesi :)
Ben bunu biliyorum başka nef tanımam umarım sponsorluk anlaşmamız vodafone ile uzun yıllar devam eder.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balıkesir Üniversitesi  :evillol: hikaye onlar ya Türk futbol tarihinin en iyi sponsorluk antlaşmasını imzaladık Beko ve Kalde bile bin basar nefe mefe :D

Çevrimdışı tangaz

fenerin bu sene de şampiyon olamayınca gelecek sene ki sponsoru belli olmuş
"GİTTİGİDİYOR.COM"  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mmeteris

Deplasman yasağı kalkmış 😈😈

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimiçi Samet Ç

Vitor Pereira out Ümit Özat in  :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Samet Ç

edit yanlış yere yazmışım   :evillol:

Etiketler: