Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29207 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Kalyoncu

1 ay sakat adam sanmam geri dönmesi tempoya ayak uydurması falan uzun zaman alır. Ayırca bize 6 numara lazım.
Leiva 'da 6 numara zaten

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Veloso, Genoa'ya gitmiş yok artık.

Biz bu adamı niye almadık anlayamıyorum tam aradığımız adamdı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende aynısını dedim gayet iyi olurdu almalıydık..

Çevrimdışı Tolga

Bende aynısını dedim gayet iyi olurdu almalıydık..

Hani EPL takımlarından birine gitse diyeceğim ki fazla para verdiler o yüzden gitti.

Genoa'ya gittiğine göre hayli hayli bize gelirdi bu adam. Yazık oldu...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı tangaz

veloso genoaya gittiğine göre demekki kafaca da bitikmiş zaten milli takıma çağırılmamasından belliydi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

Umut ve Olcan'a umarım kimse talip olmaz ve Gs'den yata yata maaş alırlar sözleşmeleri bitene kadar, bir ara Gökhan Töre yerine Olcan'ı alacaktık galiba Allah korumuş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Berat

Bursaspor'un uzun yıllara dayanan ve 100 milyon liraya yaklaşan vergi borcu, 7 milyon 380 bin lira olarak belirlendi Kulüp basın sözcüsü Paçacı: "Bursaspor'un sırtından büyük bir yük kalktı. Devlet 'öde kardeşim' dese, kulüp ciddi sıkıntı içine düşerdi"

Paçacı, 7 milyon 380 bin 900 lira olarak belirlenen vergi borcunun vadelendirilip, 72 taksitle ödeme imkanının da bulunduğunu sözlerine ekledi.

Welcome To Turkey.

Çevrimdışı Çağatay

leiva da gs ye gidiyor
bu iki adamdan biri bizim için çok iyi olurdu
halen leiva bile zorlanabilir hazır başkan da oralardayken ama sanmıyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Bursaspor'un uzun yıllara dayanan ve 100 milyon liraya yaklaşan vergi borcu, 7 milyon 380 bin lira olarak belirlendi Kulüp basın sözcüsü Paçacı: "Bursaspor'un sırtından büyük bir yük kalktı. Devlet 'öde kardeşim' dese, kulüp ciddi sıkıntı içine düşerdi"

Paçacı, 7 milyon 380 bin 900 lira olarak belirlenen vergi borcunun vadelendirilip, 72 taksitle ödeme imkanının da bulunduğunu sözlerine ekledi.

Welcome To Turkey.
Oha lan oha, dingonun ahiri
2002 yilinda benzer isler olmustu husnu gureliye iyi kufur etmistim. Bizim 10milyon rakiplerin 100milyon civariydi galiba silinen borcu ulan ode herifler batsin iste. Yok illa sildirteceklerse farki verin, de zaten muz cumhuriyeti, sinirim bozuldu. Kucuk esnaf iki gun gecikse kafasina binerler

Çevrimdışı MrtBlgc

Eren Derdiyok zu Galatasaray

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Gs Eren Derdiyok'u almış leş transfer  :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Eren beğendiğim bir oyuncuydu, Gs'de iş yapar bence.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs Eren Derdiyok'u almış leş transfer  :kop: :kop:
Neresi leş gs seviyesi için iyi transfer

Çevrimdışı mylife1903

Bu gsyi ben anlamadim arkadas.
Baskanlari ya herro ya merro diyo galiba
Bana kalirsa iki uc tane menecerin sokusturmalari bunlar acemi baskani buldular, vuruyorlar kirbaci vuruyorlar kirbaci, durduramiyozu ifinim

Çevrimiçi Samet Ç

Eren'in alacağı maaş 2-2.5 milyon Euro arasında olacak.

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'ın elinde genç ve yerli statüsünde olan çok fazla oyuncu yok. O yüzden gelecek planlaması adına yerli oyunculara yüksek bonservis ve kontratlar ödemek zorundalar. Kaldı ki şuanda tercih edilebilecekleri en önemli şey ödeyecekleri yüksek ücretler. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eren'in alacağı maaş 2-2.5 milyon Euro arasında olacak.
Çok fazla biz alsak 1.4 1.6 arası verirdik

Çevrimiçi Samet Ç

Çok fazla biz alsak 1.4 1.6 arası verirdik

Aynı şartlar ile bize önerildi Eren almadık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Galatasaray'ın elinde genç ve yerli statüsünde olan çok fazla oyuncu yok. O yüzden gelecek planlaması adına yerli oyunculara yüksek bonservis ve kontratlar ödemek zorundalar. Kaldı ki şuanda tercih edilebilecekleri en önemli şey ödeyecekleri yüksek ücretler.
Bu yaptıkları hamleler başarılı olmazsa ekonomik olarak dahada kötü duruma düşecekler...

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Bishamon

Sözleşmesi gelecek sene bitecek oyuncuya 6 miyon verecekleri konuşuluyor bunlara bence bir FFP şart

Çevrimdışı mellfred

6 vermeyecekler tabiki. Ancak 4'ten az olduğunu sanmam. Donk'u da kullanmış olabilirler takasla. Leiva ile anlaştıkları haberi var. Cemaili de döndü halihazırda.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Alex Song serbest bırakıldı ve Rubin Kazan aldı.

Etiketler: