Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 28581 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Berat

A Spor Galatasaray'a 1568. futbolcuyu da transfer etti.  :D :D

Luiz Adriano  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

O degil de fbliler hatayi bulana kadar bir suru mavi ekran verecek, ismail gozukmuyor zaten sahada e bunlarin futboldan anladigi da yok 3-4 sene fb de takilir ismail

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerlilerin İsmail'e sevinme nedenlerini bonservissiz olmasıymış 10 numaraya bütçe kalacakmış. Elinde para mı var da. Zavallılar hala daha Skrtel'ı 1 milyon Euro'ya aldıkları sanıyorlar  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Ilk uc mac, camiaya isinamadi
4-7mac arasi, sampiyonada cok yoruldu
7-12 maclar arasi, takimin defansi kotu
12-17maclar arasi volkan yaslandi
17-28 maclar arasi iso sakat
28-32 mac arasi yavrum ismail
33. Mac oyle geri pas verilir mi gitti sampiyonluk ismail
34. Mac vurma ismail

Bir ismail drami

Çevrimdışı Bishamon

Totnım Vincent Jannsen'i 20m sterline almış.Hollanda liginde bir sezon oynayıp 20ye kakaladılar helal valla.Biz Töre'yi anca kiralayabiliyoruz.

Çevrimdışı TANERCAN

Totnım Vincent Jannsen'i 20m sterline almış.Hollanda liginde bir sezon oynayıp 20ye kakaladılar helal valla.Biz Töre'yi anca kiralayabiliyoruz.
Soldado v2

Çevrimdışı worns

Fb iyi transferler yapıyor gibi gözüküyor yine ama reel olarak kadrolarını ileriye taşıyacak oyuncular almıyorlar. Bu hamleler en fazla defansif açıdan geçen sezon ki durumlarını korumalarını sağlar. Skrtel-Neustadter TSL'de zaten savunması belli bir seviyede olan bir takıma fazla şey sağlamaz. Skrtel'in Bruno Alves gibi bomba işleri de fazlasıyla vardır. Neustadter zaten Topal ve Souza varken anlamsız. Van der wiel Gökhan değişimi, çok bir şey değiştirmezken Caner-Köybaşı değişimi gerileme anlamına geliyor.

Velhasılı hücum yönüne özel transferler yapmazlarsa geçen seneye benzer bir Fb göreceğimizi düşünüyorum. Biz oyunumuzu korumayı başarsak dahi Fb'yi geride bırakırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Fb iyi transferler yapıyor gibi gözüküyor yine ama reel olarak kadrolarını ileriye taşıyacak oyuncular almıyorlar. Bu hamleler en fazla defansif açıdan geçen sezon ki durumlarını korumalarını sağlar. Skrtel-Neustadter TSL'de zaten savunması belli bir seviyede olan bir takıma fazla şey sağlamaz. Skrtel'in Bruno Alves gibi bomba işleri de fazlasıyla vardır. Neustadter zaten Topal ve Souza varken anlamsız. Van der wiel Gökhan değişimi, çok bir şey değiştirmezken Caner-Köybaşı değişimi gerileme anlamına geliyor.

Velhasılı hücum yönüne özel transferler yapmazlarsa geçen seneye benzer bir Fb göreceğimizi düşünüyorum. Biz oyunumuzu korumayı başarsak dahi Fb'yi geride bırakırız.
Fener geçen sene Nani Volkan Şen Persie ile hücum ediyordu bu sene Aatıf - Volkan - Persie ile edecekler. Durum aynı yani. Yine bireysellikle bir tane atıp skora yatmaya çalışacaklar.

Çevrimiçi Samet Ç

Ts'nin yeni göğüs sponsoru QNB olmuş.

Çevrimdışı Kutay

gs tellesi 6.5 milyon euroya portoya satmış iyi itelemişler bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

gs tellesi 6.5 milyon euroya portoya satmış iyi itelemişler bence

+ %10 gelecek satış payı.

Ne buldular acaba?

Çevrimdışı 38life

gs - fb batacak diye hayal ediyoruz ama bu ....ler bir şekilde ayakta durur. Hiçbirşey olmaz bu .....lara.

Çevrimdışı TANERCAN

Sneijder Telles bruma muslera dışında para edecek adamları yoktu

92 doğumlu Telles 2-3 seneye 20-25 e gider.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ganso zu Sevilla.
Bu formda kimi yazsak istesek Sevilla alıyor Dün biri yazmıştı Ganso yu bu gün zu Sevilla

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 14:47:48 Samet Ç ]

Çevrimdışı mylife1903

Ziyech zu Napoli.
O fizikle nasil oynayacak italyada, seneye belki kiralarlar

Çevrimdışı Berat

O fizikle nasil oynayacak italyada, seneye belki kiralarlar

Haber geçmişler abi paylaşayım dedim :)

Çevrimdışı Berat

@ismailkoybasiofficial

14 Temmuz Perşembe

Yüzyılın transfer çalımı  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

@ismailkoybasiofficial

14 Temmuz Perşembe

Yüzyılın transfer çalımı  :kop:
O ne lan, skrin al hemen bir iki haftaya kullaniriz. Ben bugun 28 defa cenkin ismaili trollemesini seyrettim, her seyrettigimde farkli sekilde guldum, al pacino, de niro, marlon brando gulusleri denedim ustune kesmedimgulben ergen, emel sayin, gonul yazar denedim sonra ayna karsisinda saba tumer, cem yilmaz denedim butun sinirim gecti.
Sonra sinirim gecince bir daha izledim ve acidim yahu cenk trolluyor bunu bu anlamiyor bos bos bakiyor, yemin ediyorum 100un altindadir iqsu cocugun.
Ben bir daha acayim su videoyu ozledim hemen, yuz yilin transfer calimi ismaaaeeellll
Muhtasshham yuzyil ismail

Ulen ne adamlar var, mutfakta biri mi var

Çevrimdışı mertnet

Düşünsenize...
Yer: Vodafone Arena
Maç: fener
Dakika / Skor: 89 / 0-0
...ve İso kendi kalesine gol atıyor. Stad ne güzel inler ama "fenere koy başı" diye.

Bu tezahürat ilk kez gerçek olur.
...diyor sensei Mert.

Etiketler: