Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27660 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi COB

Serdar'in gitmesi iyi oldu. Bu transfer Fatih Terim transferidir buyuk ihtimalle de bakacagiz.

Çevrimdışı mylife1903

Bu adamlarin teknik direktoru kim olacak?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

V/d Wiel bonservisi elinde olmasindan dolayi enteresan futbolcu. Belirli ozellikleri var. Ajax alt yapisi, SL ve milli turnuvalar tecrubesi.

Lakin, asla o paraya degmez. Son doneminde yerini Van Rhijn'e kaptirdigi icin gitmesine izin verilmisti. Oysa ki bugun Van Rhijn Ajax'da ilk 11 yuzu goremiyor. Bizim milli maclari, ozellikle Konya'da ki maclari hatirlayan zaten V/d Wiel'in iki golde hatali oldugunu gormustur.

Bizde istermiydim? Evet, en buyuk sebebi de elimizdeki imkanlar ve bonservissiz olmasi. Ama o fiyatlara? Asla. Okadar da iyi degil.

Çevrimdışı mylife1903

V/d Wiel bonservisi elinde olmasindan dolayi enteresan futbolcu. Belirli ozellikleri var. Ajax alt yapisi, SL ve milli turnuvalar tecrubesi.

Lakin, asla o paraya degmez. Son doneminde yerini Van Rhijn'e kaptirdigi icin gitmesine izin verilmisti. Oysa ki bugun Van Rhijn Ajax'da ilk 11 yuzu goremiyor. Bizim milli maclari, ozellikle Konya'da ki maclari hatirlayan zaten V/d Wiel'in iki golde hatali oldugunu gormustur.

Bizde istermiydim? Evet, en buyuk sebebi de elimizdeki imkanlar ve bonservissiz olmasi. Ama o fiyatlara? Asla. Okadar da iyi degil.
Iyi futbolcu ama mukemmel degil
Pahali futbolcu ama okadarda pahali degil
Yasi da 29. Biiraz gereksiz olmus of paralar dogruysa

Çevrimdışı Bishamon

Para icin PSGyi secmese daha cok gelisebilirdi bence

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı TANERCAN

Para icin PSGyi secmese daha cok gelisebilirdi bence

Para için feneri  Wiel

Oynamak istese Avrupa da takım çok gelmez Tr ye

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Arena_

Son dakika: Hatem Ben Arfa Sevilla'da

Çevrimdışı Berat

Serdar Aziz'in bonservisini artırıp gsye kitleyen başkan, Fabri de koz çıksın başkaan  :icool:

Çevrimiçi COB

Real Moratayı geri aldı

Bekliyordum. Real Madrid'in ofansif gucunun son tasi Morata olur. Ronaldo-Bale-Morata uclusunu izleyecez onumuzdeki sene.

Yanliz 30 milyon euro deniliyor. 30 Milyon euro bugunku sartlarda Morata icin cok uygun bir para.

Çevrimdışı OrhanAker

Serdar azizden kurtulmuşuz :D çok güzel oldu.

Çevrimdışı onder23

Bekliyordum. Real Madrid'in ofansif gucunun son tasi Morata olur. Ronaldo-Bale-Morata uclusunu izleyecez onumuzdeki sene.

Yanliz 30 milyon euro deniliyor. 30 Milyon euro bugunku sartlarda Morata icin cok uygun bir para.
Opsiyonu vardı realin 30m a geri alabilirim diye. Yoksa hakikaten 30m morata için az

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Opsiyonu vardı realin 30m a geri alabilirim diye. Yoksa hakikaten 30m morata için az

Opsiyon da uygunmus. Juve heralde bukadar gelisecegini dusunmedi herhalde ki 30 milyon euro maddesine ses cikarmamislar.

Çevrimdışı onder23

Opsiyon da uygunmus. Juve heralde bukadar gelisecegini dusunmedi herhalde ki 30 milyon euro maddesine ses cikarmamislar.
Banada öyle geliyor 20m a aldılar 30m na geri alış bedeli koydular. Gelinen noktaya bakarsak 10m a real üst düzey bir forvet aldı

Çevrimdışı Berat

Morata da kendini bir de Madrid'de kanıtlamak isteyecektir.

Zidane faktörü de önemli bir rol oynamıştır onun adına.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Bishamon

Morata su an Benzemanin tirnagi olamaz

Çevrimiçi COB

Morata su an Benzemanin tirnagi olamaz

Ouwwww :D Cok iddaali bir aciklama.

Bence Morata su haliyle Benzema'dan cok daha iyi.

Çevrimdışı Bishamon

Morata ne yapmis ki Benzemadan cok daha iyi?

Çevrimiçi COB

Morata ne yapmis ki Benzemadan cok daha iyi?

Morata'nin oyun stili Benzema'dan daha iyi bence, Real Madrid icin.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı worns

Serdar Aziz zu Gs sevindirici haber. Gs saçma sapan yerli transferleri yapmaya devam ediyor. Biz de kurtulmuş olduk. Avrupada muadili 1 mil euro olan stoper Serdar. Bkz: Alexis.

Çevrimdışı OrhanAker

Van persie pereira varsa ben yokum demiş :kop:

Etiketler: