Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27676 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı TANERCAN

@tribundergi adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/tribundergi/status/744980953328717824?s=09 getirmişler adamı kalbim sıkışıyor :(((
Roma falan diyorlardı. Gelirse para için gelir o zaman. Cl de olmayan takıma gelecek kadar düştüyse. Ha birde madem bu adam sağ bekte iyi. Neden teklif almıyor? En kötü BPL den teklif alması lazım. Tâbi fener gibi saf bulamazlar.

Çevrimdışı tangaz

wiel ist.a geldi die haberler yapıyorlar orta da tek kare foto yok. bildiğin cia mossad operasyonu  :D ortada dolanan kareler ise adamın 2014 yılında X bir havalimanın da çekilmiş fotoları   :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

wiel ist.a geldi die haberler yapıyorlar orta da tek kare foto yok. bildiğin cia mossad operasyonu  :D ortada dolanan kareler ise adamın 2014 yılında X bir havalimanın da çekilmiş fotoları   :bandit:

Nasıl feneri yalarız operasyonu.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

bu arada yer yüzünde büyük liglerdeki baş takımlarda oynayıp da türkiyeye gelen isimler çooook iş ahlakı yüksek kişiler değilse yatmaya ve emekliliğe geliyorlar. örneğin wiel romaya gidip vitrin yapıp epl de istenebilecek iken tr.ye gelmeyi seçmiş ise kafasında futbol artık son dönemlerine girme aşamasındadır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

28 yasinda birinin zaten yapacagi en iyi sey buyuk sozlesme kovalamaktir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi COB

Geleneksel fener bize bu yil 10 puan fark atar gunleri nezaman basliyor?

Çevrimdışı Tolga

Wiel vergileri düştüğün zaman PSG'den 4 m euro gibi bir para alıyordu.

Buraya gelecekse en az bu parayı isteyecektir ve bunun yanında da imza parası da var. Eğer Fb bir beke bu paraları vermeyi ciddi ciddi düşünüyorsa bunlardan birkaç yıl daha birşey olmaz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı worns

Wiel iyi oyuncu ama takımlarına seviye atlatabilecek bir bölgeye gelmiyor. Hem de beraberinde büyük bir maliyet doğuracak. Gökhan'ın ayrılmasına tepki gösteren taraftarlara yönelik bir hamle, akılcı değil.

Fb orta sahada ciddi bir yeniden yapılanmaya girişmeden yol alamaz.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 15:27:24 worns ]

Çevrimdışı Berat

Ligin 2.haftasında.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fabri yırtık yılı bu yıla denk geliyorsa bu yıl başlar.

Çevrimdışı mylife1903

Ridvan ilk programda guzelleme yapinca baslar. Fb 150-290 arasi gol atar, gol yemez, dedigi gun

Çevrimdışı onder23

Güntekin gencer in açıklamasını gören oldumu resmen billur geçmiş gs ile

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Luis Ibáñez, Yanal'ın oyun yapısına uygun bir isim. Fakat ekstra bir winger oyncusu değil. Güçlü oyun kurgusu yok; lakin oyuncudan maksimum performans alabilirlerse Trabzon için iyi bir hamle olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Güntekin gencer in açıklamasını gören oldumu resmen billur geçmiş gs ile

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi aciklamasi?
Antalya siyaseti beni istemiyor diye bir facia aciklama var orda. Pis eller nerelere girmis
Gs icin saka yaptim, acikalamasi var
Ben ki beni bilen bilir ama bu gencere iki cift lafim var.
ulan sen kimsin koskoca gs camiasina dil uzatiyorsun dalga geciyorsun, dingil. Bizim rakibimiz gs sen haddini bileceksin. Biz dalgamizi geceriz sana ne oluyor?

Çevrimdışı OrhanAker

Wiel bizden 3.5 artı 5 milyon imza parası istemiş..fener alsın bence bunu iyice batsınlar :D

Çevrimdışı onder23

Hangi aciklamasi?
Antalya siyaseti beni istemiyor diye bir facia aciklama var orda. Pis eller nerelere girmis
Gs icin saka yaptim, acikalamasi var
Ben ki beni bilen bilir ama bu gencere iki cift lafim var.
ulan sen kimsin koskoca gs camiasina dil uzatiyorsun dalga geciyorsun, dingil. Bizim rakibimiz gs sen haddini bileceksin. Biz dalgamizi geceriz sana ne oluyor?

Şaka olayı abi. Ben sağlam güldüm.
Gs takımı zor günler geçiriyor azcık sevinsinler ne demek   :lol: :lol:

Çevrimdışı Bishamon

Maciej Rybus zu Lyon

Çevrimdışı mylife1903

Şaka olayı abi. Ben sağlam güldüm.
Gs takımı zor günler geçiriyor azcık sevinsinler ne demek   :lol: :lol:
Haaa o mesele
O cok cirkin bir olay gercekse. Antalya baskaninin haddine degil. Bize soyleseydi aynisini yeri gogu inletirdik. Tamam gs pis bir camiadir falan filan ama bizim rakibimizdir. Ben rakibimin guclu olmasini isterim. Biz bu yuzden farkliyiz diger camialardan.
Son gs macinda nasil oynadilar, sanki fb icin sanki doping almislar gibiydi o yuzden bunlara gomez sokunca daha da keyiflendim. Zayif olsalardi kazansaydik cok hosuma gitmezdi.

Simdi aziz cikip gsye laf sokabilir, yapiyor zaten ama antalyaspor ne yahu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Wiel bizden 3.5 artı 5 milyon imza parası istemiş..fener alsın bence bunu iyice batsınlar :D
Dani alvesi alırız o kadar para vereceğimize

Çevrimdışı mylife1903

Simdi fb bu cocugu alinca ben baskanin yerinde olsam ggyi meydanda birakirim ya da dusuk para veririm. Gsye gitcek degil ya

Çevrimdışı OrhanAker

Ona da vermem o kadar imza parasını sağ bekmi kalmadı dünyada :bandit:

Çevrimiçi COB

Maciej Rybus zu Lyon

Su adami biz almaliydik.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı mylife1903

Serdar AZİZ  -  Galatasaray

:ishock: :ishock:
Mustafa pektemek zu gs lazim
Adamlarin forveti yok gecen sene cenk bu sene mustafa 800-900 avrupa mangiri da uste alsak yilin transferi okur

Etiketler: