Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27707 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı atalay

Geçen sene 11 transfer yapan FB'nin elinde an itibariyle bir stoper, iki bek oyuncusu var. Müthiş kadro planlaması.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topalin kariyer planlamasi icin en dogru tercih besiktas. 3 buyukte forma giymis olacak ve avrupada da oynamis durumda zaten. Futbolu biraktigi gun yayinci kurulusta gorevi hazir. Ben topalin yerinde olsam bizim baskanin kapisinda yatardim ama bu cocuklar cahil cocuklar bunlarin akil hocalari nasil gazliyordur bunlari o muhim
4 yıllık yeni sözleşmeye imza atmış fenerde kaldı yani...

Çevrimdışı mylife1903

4 yıllık yeni sözleşmeye imza atmış fenerde kaldı yani...

Kalsin yahu zaten iyice bitecek adamlar. Ben topalin kariyeri icin dusunmustum ama olmadi bizim icin degil kendisi icin kayip.
Rakipler guclu olsun yahu sonra algi kasacaklar biz yoktukta biz kotuydukte uefa catirdadi da

Çevrimdışı atalay

Emery, PSG ile Sampaoli, Sevilla ile anlaşmış. İkisi de hak ettikleri yerdeler. Yolları açık olsun.

Çevrimdışı OrhanAker

Emery, PSG ile Sampaoli, Sevilla ile anlaşmış. İkisi de hak ettikleri yerdeler. Yolları açık olsun.
Psg den şaşırtıcı hamle emeryi beklemezdim şahsen ama iyi tercih.

Çevrimdışı Bishamon

Feghouli zu West Ham

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

PSG, Emery'i getirerek çok doğru bir iş yapmış.

Sevilla da doğru bir hoca getirmiş Emery'den sonra.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

PSG, Emery'i getirerek çok doğru bir iş yapmış.

Sevilla da doğru bir hoca getirmiş Emery'den sonra.
Katılmıyorum psg de başarılı olamayacak bence

Çevrimdışı Bishamon

Avrupa Ligini alirlar

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı worns

Eto'o Gs'de de epey gol atar. Ama takımı bir yere taşıyacağını sanmıyorum. Bir senelik transfer, yine de bulundukları ekonomik koşullarda mantıklı.

Çevrimdışı OrhanAker

Koeman evertona geçmiş..yakıştı bence

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi şöyle bi fener ile gs'nin kadrosuna baktımda :)

Fenerden 10 oyuncu takımdan ayrılmış :)

Fabiaono,Ba,Markovic (Kiralıklar geri döndüler)

Alves,Kadlec,Kesimal,Caner,Gökhan,Meireles,Mehmet topuz (Bunlarda başka takıma gidenler kadro dışı kalanlar)

Şimdi şöyle baktım fenere hadi kaleciyi geçtim ellerinde 1 tane stoper var bide stoper oynayabilen topal :) En az 3 tane daha stoper gerekiyor topal'ı saymazsak.

Ellerinde yine 1 sağ bek ve 1 sol bek var aynı şekilde 1 sağ bek ve 1 sol bek gerekiyor.

Ön libero için adam gerekmiyor souza,ozan tufan,topal var.

Ofansif orta saha olarak ellerinde birtek diego var onuda beğenmiyorlar o giderse 2 tane o kalırsa 1 tane daha ofansif orta saha.

Sol kanat gerekmiyor alper potuk ve volkan şen var.

Sağ kanat nani kalırsa 1 tane gerekiyor nani giderse 2 tane gerekiyor

Forvet olarak van persie ve fernandao var.3.cü bir forvet gerekiyor van persie giderse 2 tane gerekiyor.

Aşağı yukarı 8-9 tane adam gerekiyor ki oyuncu alabilmek için satması gerekiyor gidenlerin yerinede adam alınacağını düşünürsek en az 10 tane adam alıcaklar işleri zor :D

Şimdi sıra gs'de :)

gs'den 4 oyuncu ayrılmış.

Denayer (kiralık geri döndü)

Sabri,hamit,emre çolak (kadro dışı kalanlar başka takıma gidenler)

gs'ninde kaleci sorunu yok diyebiliriz.

Defans sorunuda yok diyebiliriz ne kadar sağlam orası tartışılır (Chedju,semih,koray,hakan balta)

Sağ bek'te tarık çamdal,martin linnes var memnun değillerdir muhtemelen.

Sol bek'te Lionel carole ve devşirme olcan adın var memnun değillerdir muhtemelen.

Ön libero için Ryan donk,selçuk,jose,bilal var.

Ofansif orta saha sneijder var 1 tane daha oyuncu gerekiyor.

Sol kanat için yasin ve olcan var.

Sağ kanat için podolski ve sinan gümüş var.

Forvet'te umut bulut ve alt yapıdan çıkma volkan pala var.En az 2 tane forvet lazım.

gs içinde en az 4 tane filan transfer gerekiyor tabi bu kadrodan memnun değiller ve oyuncu almak için oyuncu satmak zorundalar gidenlerin yerinede adam alınacak desek yine gs'de 5-6 tane oyuncu gerekicek :)

İşte rakiplerimizin durumları böyle içler acısı 2 rakibimizde'de ancak çine satınca 3-5 birşey vericek 2-3 tane oyuncuları var.Gs'de muslera,sneijder,podolski.fb'de nani,van persie.

Çevrimdışı Bishamon

Baya kiralik adamlari geri donuyor gsnin

Çevrimdışı mylife1903

Gsnin kadrosu fbden iyi bence, duzgun bir sistem kurarlarsa ilk ucu zorlar 5. Olabilirler :bandit:
Fbnin ise bence sistem degisikligine gitmesi lazim 3-5-2 oynasinlar daha az transfer gerekir, ilk 5 icin oynarlar.
Bu sene bizim yonetim hata yapmazsa konya, basaksehir ve osmanli ile cekisiriz. Osmanlispor en tehlikesi bence.

Çevrimdışı onder23

fenerbahçe de öncelikli satışlar için kombineler satışa çıkmış
bugün 7. gün ve toplamda 34 kişi kombinesini yenilemiş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

:kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar iyi günleri. Sezon başlayınca göreceğiz asıl

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı OrhanAker

Fener haftaya sezon açacak hala kadrolarında tek stoper var..
Dibi görmediler ama hala..

Çevrimdışı TANERCAN

Fenerin Arfa ve Wiel alacakmış...

Küçük Arfa ve Küçük Wieli anca alırlar.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

@tribundergi adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/tribundergi/status/744980953328717824?s=09 getirmişler adamı kalbim sıkışıyor :(((

Çevrimdışı Tolga

@tribundergi adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/tribundergi/status/744980953328717824?s=09 getirmişler adamı kalbim sıkışıyor :(((
Fb için geldiğini nereden biliyoruz hemen basının gazına geliyorsunuz.

Etiketler: