Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27495 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Kalyoncu

BVB önemli genç oyunculara yatırım yaptı. Yaş ortalaması çok düşük bir ekip oluştu. Bakalım kısa vadede nasıl sonuç alacaklar.
Kısaca bayern için yeni gençler yetiştirecekler.o eşiği geçemediler bir türlü ben üzülüyorum kendi taraftarları kahroluyodur heralde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Kısaca bayern için yeni gençler yetiştirecekler.o eşiği geçemediler bir türlü ben üzülüyorum kendi taraftarları kahroluyodur heralde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atletico gibi yarışmacı kalamadılar. Bunda biraz da Almanya'nın transfer dinamikleri, Bayern'in gücü ve aurası etkili.

Çevrimdışı sallapati

Fatih Terim Letonya maçından sonra "Maçlarımıza isveçli hakem istemiyoruz artık" demişti..

UEFA Hırvat maçına isveçli hakem atıyor  :lol: :lol:

seviyorum şu UEFA yı ya...

VOlkan ŞEn e 8 ay geçirdi... sonra bu atama...

burda kolpa basın konuşadursun adamlar gözünün yaşına bakmıyor...

Çevrimdışı Berat

Fatih Terim Letonya maçından sonra "Maçlarımıza isveçli hakem istemiyoruz artık" demişti..

UEFA Hırvat maçına isveçli hakem atıyor  :lol: :lol:

seviyorum şu UEFA yı ya...

VOlkan ŞEn e 8 ay geçirdi... sonra bu atama...

burda kolpa basın konuşadursun adamlar gözünün yaşına bakmıyor...

Sınırsız bahane basmış ft.

Çevrimdışı mertnet

Bugün moralim bozuk.
Sabah tüm transfer haberlerimizi ikinci plana attım ve Aziz başgan'ın TFF'de yapacağı konuşmayı izlemek için kendimi hazırladım.
Adam bırak konuşmayı toplantıya katılmadı lan  :evillol:
En büyük eğlencelerimden biri Aziz emmiyi dinlemek.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı atalay

Caner, kağıt üzerinde Serie A için çok uygun bi' bek profili. FB için kayıp. Gökhan da ayrılırsa ellerinde güçlü bir oyun pratiği kalmayacak.

+ Gelecek sezon yine birlikte oynama alışkanlığı olmayan bir FB olacak gibi. Güzel.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 18:50:28 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

+ Gelecek sezon yine birlikte oynama alışkanlığı olmayan bir FB olacak gibi. Güzel.
Hunharca orta yapıp duruyorlar doğru düzgün bir sistemleri yok ilk 2 dışında kalabilirler bence...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:41:05 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Fenerin sadece savunmaya 2 bek 3 stoper bir kaleci alması lazım :D
Muhtemel denk hesap ffp zımbırtısını tutturamaycaklar ki daha alınabilecek adamların maaşları var.
Mayısta avrupa cezası almaları sürpriz olmayacak.
Diğer sarışın kardeşin :D zaten ağlayanı yok.

Tek rakibimiz biziz..

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Vitor the greatest alışkanlıkları olsa bile bozar zaten  :D

Çevrimdışı Çağatay

Xerox, Fenerbahçe’nin 109 yıllık tarihini dijital olarak arşivliyor ve siber saldırılara karşı koruyormuş
4 GB lık sandisk bellek yeterdi be annem  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Xerox, Fenerbahçe’nin 109 yıllık tarihini dijital olarak arşivliyor ve siber saldırılara karşı koruyormuş
4 GB lık sandisk bellek yeterdi be annem  :evillol:

Timsahlar basabilir.  :)

Çevrimiçi COB

Haydi hayirlisi. Kosova da Turkiyenin grubunda. Bu yil ki hedef San Marino olmamak :D (Gerci yunanistani iki sefer yendiler).

Tarihe taniklik edecegim kismetse, cunku Kosova'nin ilk resmi maci Helsinki'de Finlandiya'ya karsi. Ben de orada olacagim.

Turkiye icin ise, fazla gol atmayin bize. Okadar.

Çevrimdışı alimm

şu Türkiye kupasını  fb alacaktı ki... İki renklide saf dışı kalacaktı... Beklerinin gitmesi ile fb iyice dagıldı, toplama takım olarak lige başlarlar.. Kalburüstü isimleri olan gs nin topal ı alması kendilerini yarışta tutacaktır... Umarım m.Topal bize gelir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

şu Türkiye kupasını  fb alacaktı ki... İki renklide saf dışı kalacaktı... Beklerinin gitmesi ile fb iyice dagıldı, toplama takım olarak lige başlarlar.. Kalburüstü isimleri olan gs nin topal ı alması kendilerini yarışta tutacaktır... Umarım m.Topal bize gelir...
Gs de para mı var ki Topal'ı alsın :D

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı alimm

Gs de para mı var ki Topal'ı alsın :D

gs nin m.topal a veremeyeceği para ne kadar ki...¿¿

Çevrimdışı Tolga

gs nin m.topal a veremeyeceği para ne kadar ki...¿¿
İmza parası da isterse 2.5 m euro civarında bir rakamı bulur.

Gs'nin de bu paraları verecek durumu yok. Kadrolarında zaten 40 küsür oyuncu var daha onları boşaltmak için uğraşıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Topalin kariyer planlamasi icin en dogru tercih besiktas. 3 buyukte forma giymis olacak ve avrupada da oynamis durumda zaten. Futbolu biraktigi gun yayinci kurulusta gorevi hazir. Ben topalin yerinde olsam bizim baskanin kapisinda yatardim ama bu cocuklar cahil cocuklar bunlarin akil hocalari nasil gazliyordur bunlari o muhim

Çevrimdışı alimm

İmza parası da isterse 2.5 m euro civarında bir rakamı bulur.

Gs'nin de bu paraları verecek durumu yok. Kadrolarında zaten 40 küsür oyuncu var daha onları boşaltmak için uğraşıyorlar.

Haklısın gs nin bu sene ekonomik gücü yok fakat çok net ihtiyaçları olan bölgeye böyle bir hamle için ellerinden geleni yaparlar... Malum 5 ay öncesinde donk için yaklaşık o kadar parayı gömdüler...

Ayrıca M.Topal'ın gs taraftarlığı varsa büyük bi tercih sebebi... Tabi akıllı olursa gitmezde...

Çevrimdışı Berat

Bu senaryo gerçekleşseydi büyük ihtimalle Muslera ve Sneijder yolu almış olurdu.

Etiketler: