Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27161 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Berat

Asıl istediğim şu ; Her sezon Fb'nin ölüsü ilk 2'ye girer diye bir algı var ya işte önümüzdeki sezon bunun değişmesi.

Şöyle Gs gibi rezalet bir sezon geçirsinler de tam yıkım yaşasınlar diyeceğim ama hakemlerin iteklemesiyle yine yarışın içinde olurlar.

Lobispor.

Çevrimdışı Tolga

O algı bence bu sene yıkılır gider. Biz çok gördük Fenerbahçe'nin aşağılarda kaldığını. Yeni kuşak pek görmedi ve bu algı ortaya çıktı. Ama deniz bitti. Bu sene ciddi sıkıntı çekecekler. Ezberleri bozulacak.
İşte son yıllarda genelde ilk 2'de sezonu bitirdiği için böyle bir algı var bunun değişmesi lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Üst üste şampiyon olup bizim için yaratılan algıları ilk önce yok etmeye başlamak lazım @Tolga  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Üst üste şampiyon olup bizim için yaratılan algıları ilk önce yok etmeye başlamak lazım @Tolga  :icool:
Yukarıda yazdım önümüzdeki sezon şampiyon olamazsak kendi hatalarımızdan dolayı olamayız.

Şartlar bu kadar bizim lehimize gelişirken önümüzdeki sezon da şampiyon olmalıyız ve olacağız. :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yukarıda yazdım önümüzdeki sezon şampiyon olamazsak kendi hatalarımızdan dolayı olamayız.

Şartlar bu kadar bizim lehimize gelişirken önümüzdeki sezon da şampiyon olmalıyız ve olacağız. :icool:
Bir şey söyleyim mi benim için  ligde şampiyon olalım yeterli olur avrupada gelmese de olur gelirse iyi olur tabi orası ayrı

Çevrimdışı Tolga

Bir şey söyleyim mi benim için  ligde şampiyon olalım yeterli olur avrupada gelmese de olur gelirse iyi olur tabi orası ayrı

Önümüzdeki sezon ana hedef yine lig olmalı elbette ama yine de Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı zorlamalıyız.

2. olamazsak 3. olup yine devam etmeliyiz ama oldu da Avrupa'dan elendik çok da takılmamak lazım. :)

Çevrimdışı mertnet

GG gelecekse mutlaka ama mutlaka Oğuzhan, Atiba ve Sosa gibilerden çok para verilememeli.
Verilirse hem ayıp hem de sıkıntı olur.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Mehmet57

GS Jose Antonio Reyes'i istiyor, taraftari "Bu kim, 2011'de istemiyordum, Reyes'mi kaldi" diyor.

Gerizekalilar. Adam elinizdeki ofans oyuncularini donunda sallar. Su Reyes'e Turkiye yapilan muameleyi hala anlasmis degilim. Bunun yani sira umarim alamazlar. Yaratici, kanat oyuncusu eksigini kapatir.

Çevrimdışı Blackmd1

Milli takımımızın ilk 11'i
Volkan Babacan - Caner, Hakan, Mehmet Topal, Gökhan - Selçuk, OĞUZHAN, Ozan, Hakan, Arda - Burak

Çevrimdışı Ersoy

Su buragi oynatan ft de art niyet ararim ben Beşiktaş düşmanı

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Oynatsın Burak'ı da gruptan çıkamayalım.

Çevrimdışı uğur07

Fatih terim gercekten besiktas dusmani ya. Milliyetci adamim. Milli takimi destekleyesim gelmiyor arkadas. Pes vallahi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray

Ya kimse kusura bakmasın da bu artık milli takım falan değil birileri burda kendi egosunu kasıyor. Burak'ı da yavaş yavaş yeni sezona hazırlamaya başlamış anlaşılan galatasaraya sadece kendisi dönmeyecek.

Çevrimdışı Arena_

Yürü be Slovenya kim tutar seni.

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Çağatay

O degilde burak kazayla filan bi gol atsa
Gruptaki 3 macta da o oynar...
Mr ego iş başında...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

O degilde burak kazayla filan bi gol atsa
Gruptaki 3 macta da o oynar...
Mr ego iş başında...

ARKADAŞ ŞOM AĞIZLI MISIN NEYSE GOOOLLL :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

boş beleş gol attı kral olur ....
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Ama o ortaya kim kafa vursa gol olurdu mükemmel orta Hakan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Turco

Hakan Çalhanoğlu sadece avrupa'nın değil dünyanın en iyi duran top kullanan oyuncularından. Direk adrese teslim kesti, en ölü noktalara bile hiç zorlanmadan topu gönderebiliyor. Büyük yetenek.

Çevrimdışı Çağatay

Evet cenk baya bi maç izleyecek sanırım klübede...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu milli takım orta sahası çok kötü oldu Mehmet Topal ın defansa çekilmesi ile. Top kapamıyoruz. Milli takıma bir Atiba lazım. Bu Ozan Tufan değil Terim anlayamadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

ya milli duygularımızla bile oynuyor herif çok sinirim bozuluyor böyle kayırma yok arkadaş ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet cenk baya bi maç izleyecek sanırım klübede...
Yazıklar olsun haksızlık bu ya yeter böyle adamların yaptığı cenki bu gidişle 11 oynatmaz ne burakmış arkadaş...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu milli takım orta sahası çok kötü oldu Mehmet Topal ın defansa çekilmesi ile. Top kapamıyoruz. Milli takıma bir Atiba lazım. Bu Ozan Tufan değil Terim anlayamadı  :tabe:
Necip oynar ozan tufan oynamaz...

Etiketler: