Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 26569 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adam kendi kendine çalım atmaya başlamış
Lemine buna istemeden bile çalım attı tam komedi bu adama 4 yıl dayandık inanılır gibi değil

Kasımpaşada onun çaresizliğini görüyorum tıpkı bizim gibi.
hani bizimde bi ara tek opsiyonumuz ortaydı ya bi ara ama içeride sadece bir kişi bekliyordu dönüşte gol yiyorduk falan.
quaresmanın ezbere ortaları falan içeride tek adama bile gelmeyen top dönüşünde koştur koştur geriye dönmeler.
böyle maç içerisinde tek hücum planın var ama ondada gram ümidin yok o çaresizlikle maç izlemeyi hatırladım tekrar resmen kapattım maçı.

Çevrimdışı mrred

Kasımpaşada onun çaresizliğini görüyorum tıpkı bizim gibi.
hani bizimde bi ara tek opsiyonumuz ortaydı ya bi ara ama içeride sadece bir kişi bekliyordu dönüşte gol yiyorduk falan.
quaresmanın ezbere ortaları falan içeride tek adama bile gelmeyen top dönüşünde koştur koştur geriye dönmeler.
böyle maç içerisinde tek hücum planın var ama ondada gram ümidin yok o çaresizlikle maç izlemeyi hatırladım tekrar resmen kapattım maçı.
Maçı izlerken aynı duyguları paylaşmışız
adamı görünce sinirim zıplıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Su bayernin okuz gibi maca baslamasina hastayim
Rakip kim olsa herifler 5 atacakmis gibi basliyor
Kg ust bakalim
Lazio maci da iyi basladi sagli sollu

Maçı izlerken aynı duyguları paylaşmışız
adamı görünce sinirim zıplıyor

kesinlikle abi
quaresma nöbeti tutmuştuk giderken
belli ki transfer döneminde bide gelmesin diye nöbet tutacağız  :lol:

Çevrimdışı ferdi1903

saka maka bu gassary potaya girdi valla, bunlarin 1 sampiyonlugunu daha kaldiramam artik

Çevrimdışı mrred

Gs nin set oyununda hala sıkıntı var ve 3.bölgede Gs ye baskı yapılınca nasıl cevap verecekler hala belli değil. İyi pres yapan başak,fenerbahçe alanya ve sivasla daha oynamadılar. Gsnin bu kadrosunun presten topla çıkabilceğini sanmıyorum yapabilcekleri en iyi şey uzun vurmak o zaman da topu alıp indirecek santraforları yok. O yüzden bence defolu bir oyunları var ve daha test edilmedi. Sadece fikstürleri çok kolaydı onun avantajını kullandılar. Beni asıl korkutan Trabzon hem yetenekli hem mücadeleci oyuncuları hem de devlet desteği var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

saka maka bu gassary potaya girdi valla, bunlarin 1 sampiyonlugunu daha kaldiramam artik

yine potaya sokuldu hakemler tarafından.

Eskiden gs'yi ittirirlerdi bu sefer çok belli olur diye rakipleri doğradılar.

Beşiktaş,fb ve sivası da başladılar doğramaya.

Çevrimdışı mylife1903

Zilatan bacagina sicam bugun yapma sunu

Çevrimdışı worns

Zilatan bacagina sicam bugun yapma sunu

inter bana şampiyonluk ışığı vermiyor puanına karşın. latzyo da gözüm. böyle sağlam örülmüş 361 takımının sürpriz şampiyonluğu serie a'nın genlerine uygun.

Çevrimdışı worns

brozovic ne yapıştırdı bea. fırsatı olan inter milan açsın 1-2 oldu güzel geçer kalan bölüm.

Çevrimdışı mellfred

İnter 3 dakikada 2 golle beraberliği yakaladı

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Su bayernin okuz gibi maca baslamasina hastayim
Rakip kim olsa herifler 5 atacakmis gibi basliyor
Kg ust bakalim

Lazio maci da iyi basladi sagli sollu

Hahahahahahahaha abi ne adamsın yahu
youtube yorumlarında da bu maçın özetinde biri yazmış

alizahit yıldız
1 saat önce
allah bile bu maça 0.5 alt oynamazdı

Banko maçın yada sevdiğin takım varsa söylede tekrar iddaya başlayıp tersini oynayalım  :lol: :lol:

Eriksen sapık mısın o nasıl bir şut öyle

Çevrimdışı worns

çok güzel maçtı. pek hazetmem inter'den ama ben bile inter'i desteklemeye başladım izlerken, baya didindiler. ibrahimovic'in kafasıyla 3-3 olsa yazık olacaktı. olmadı döndü 4-2 oldu haketmişlerdi. eriksen'in şuta da yazık oldu 1 cmle efsane gol kaçtı.

Çevrimiçi levitate

alizahit yıldız
1 saat önce

Banko maçın yada sevdiğin takım varsa söylede tekrar iddaya başlayıp tersini oynayalım 

10/10 yorum

lazio'ya üst demiş 1-0 bitti yazık oldu
bipbipbupbup

10/10 yorum

lazioya ne dediğini görmedim ama o yorum üzerinden bakıcak olursak lazio yener demiş gibi gözüküyor
fakat reis bayernin hücumunu övmüş sezon başındaki almanya kupası finalin harici şampiyonlar ligi, kupa,lig vs oynadıkları bütün maçalrda gol veya goller atan bayern bu maç atamamış  :lol: :lol:

çok güzel maçtı. pek hazetmem inter'den ama ben bile inter'i desteklemeye başladım izlerken, baya didindiler. ibrahimovic'in kafasıyla 3-3 olsa yazık olacaktı. olmadı döndü 4-2 oldu haketmişlerdi. eriksen'in şuta da yazık oldu 1 cmle efsane gol kaçtı.

bizimkiler muriç vs adamları kral ilan ediyorlar asıl o tarz adam olan lukaku. nasıl bir fizik o öyle, tek başına bir tank adam. asıl 50 milyon euro falan edicek forvet kendisi.

Çevrimdışı mylife1903

alizahit yıldız
1 saat önce

Banko maçın yada sevdiğin takım varsa söylede tekrar iddaya başlayıp tersini oynayalım  :lol: :lol:
La verner bombos kaleye atamadi
Sike yapsan o golu atarsin sonrasi kg
Gol olmamasi acayipti valla
Son 15 dakika kapadim bunu lazio parma meydan muharebesine sikica sarildim
Bi de konte reyiz efsane saplakladi ikinci yari keyifli uyudum 2 saatcik

Çevrimdışı mylife1903

10/10 yorum

Lazio bu maca ust olmazdi yahu deplasman
Mac haftaya
Ust 1.10

Çevrimdışı mylife1903

Aykutu yollamis konya

Avci hemen yanassin tam avcilik camia, cember sakal birakir, pacalar zaten kisa, ona buna hediye ettigi acendalari da yesile kaplatir ohh gelsin etli ekmek
Aykutun biraktigi yanpas mirasina da konar
500-600 bisiler verir konya koskoca yetersiz₁ avciya yahu
Taraftari zaten ukala ukala sacma sapan konusan tdye aliskin kimse bisi demez 3-5 ay calisir
Issiz kalmaz sonra baslasin okan gsye gidene kadar anadolu turu

Aykutu yollamis konya

Avci hemen yanassin tam avcilik camia, cember sakal birakir, pacalar zaten kisa, ona buna hediye ettigi acendalari da yesile kaplatir ohh gelsin etli ekmek
Aykutun biraktigi yanpas mirasina da konar
500-600 bisiler verir konya koskoca yetersiz₁ avciya yahu
Taraftari zaten ukala ukala sacma sapan konusan tdye aliskin kimse bisi demez 3-5 ay calisir
Issiz kalmaz sonra baslasin okan gsye gidene kadar anadolu turu

Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerinin milli takım teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldiği belirtildi. Azeri basını, bu buluşmayı 'gizli sefer' manşetiyle duyurdu.

var bi hayalimiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ortalık karışmış yine  :aman:

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1227511842790105089

geçenlerde dedim fener tribünde damat istifa bağırmış şampiyonluk gitti geçmiş olsun demiştim.

Yine tekrarlıyorum geçmiş olsun.

Çevrimdışı mylife1903

geçenlerde dedim fener tribünde damat istifa bağırmış şampiyonluk gitti geçmiş olsun demiştim.

Yine tekrarlıyorum geçmiş olsun.
Kayikci kavgasi olmasin

Etiketler: