Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32306 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Daha Köybaşı eklenecek defanslarına  :evillol:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Daha Köybaşı eklenecek defanslarına  :evillol:

üff üff :D

Adamlarda ne adamlar var bee :D

Bizde anca adriano caner :D

Çevrimdışı Mahmut

Fener gerçekten çok bitik oynuyor, ortasahası sıfır kanatlardan gelmeye çalışıyorlar ama Sowda dominant bir santrafor değil, zor bu maç için işleri.

Bursanın gençleri Kubilay ve Ertugrula dikkat etmek lazım özellikle Kubilay özellikli bir oyuncuya benziyor.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Spikersiz yayından izliyorum da Bursa'nın sağ beki ikram şov yapıyor.

yok takım olarak bocaladılar ilk yarı böyle bitse iyi yoksa yicekler.

Çevrimdışı Berat

yok takım olarak bocaladılar ilk yarı böyle bitse iyi yoksa yicekler.

Harun , Muslera gibi bir durum yaşıyor. Defansları kötü kendi olabildiğince kurtarmaya çalışıyor.

Çevrimdışı Mahmut

Fenerin duran toplarını Volkan Şen kullanıyor gerçekten halleri içler acısı, Başakşehir Konya falan daha çok çekinmemiz gereken rakipler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 tane Kötü takım kötü maç sıkıcı futbol zevksiz

Fenerin duran toplarını Volkan Şen kullanıyor gerçekten halleri içler acısı, Başakşehir Konya falan daha çok çekinmemiz gereken rakipler.

biz zaten başakşehir,akhisar,osmanlıdan çekiniyoruz ki :D

gs,fb,ts bizim rakibimiz değil :)

Çevrimdışı Berat

2 tane Kötü takım kötü maç sıkıcı futbol zevksiz

Gelenek oldu abi bu renklilerde, ligin kalitesini gözümüze sokuyorlar her hafta.

Çevrimdışı Mahmut

Orijini stoper o çocuğun,19 yaşında bir genç, tecrübesi de yok. Sağ bekleri Erdemle bizim Serdar sakat.

İlk yarı özelinde bu Kubilayda gerçekten ışık gördüm, 1.90 boyunda ve hızı kötü değil topta sürebiliyor.Bu yerli genç kıtlığında düşünmek lazım bence.

kümeye kümeye fenerbahçe kümeye :D  :evillol:

Ahmet Çakar: ''Dünkü GS ve bugünkü FB yi seyrettikten sonra BJK bu yıl şampiyonluk kutlamasını vadofon arenada kartopu atarak yapar.''

:evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Sorma ilk 20 dakika begendim ben o cocugu, dedim ne iyi oynuyor masallah, sonuc ortada son 10 dakika icine etti o kanadin.
Bu sikerteli isteyenler vardi bizde, bos adam yahu, liverpul iyi dayandi buna zaten senelerce.

Anlamadigim nokta bizim zavalli śivok kac senedir shivok olamadi, sikertel iki gunde shikertel oldu. Neustadterrrr ise rusyadan gelme oldugundan herhalde kalin rrrrrrr ile neustadterrrr olmus. Kayer, keya oluyor. Bu šivok ne etti size gardasim, bak hološko gitti kurtuldu. Shikertelmis, sigtorson ne olacak

ulan arkadaş iyi ki şampiyonlar ligi var ha yoksa bizim takım iyice salardı kendini :D

Rakip yok ortalıkta :D  :evillol:

Çevrimdışı Mahmut

biz zaten başakşehir,akhisar,osmanlıdan çekiniyoruz ki :D

gs,fb,ts bizim rakibimiz değil :)

GS dışında katılıyorum, gs yabana atılacak bir takım değil bence.
Gs nin bekleri çok sıkıntılı ve alternatifsiz, defans da vasat ama ortasaha ve ileri uç iyi denilebilir.
Ha bir de teknik direktörleri tam bir kumar, nasıl o adama güvenebildiler.
Böyle bir durumda ligin en büyük favorisiyiz, camia bir şekilde kendi ayağını sıkmamalı.
Taraftar, yönetim, futbolcular, teknik kadro herkes sorumluluklarını bilip ona göre hareket etmeli.
İnşallah cl ile beraber güzel bir sezon bizi bekliyor. Hayırlısı.

Çevrimdışı Savaş

Bursa'nın sağ beki Ertuğrul sanırım. Adam ben futbolcu değilim diye bağırıyor.

Harbi sıfır ve bitik bir adam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: